U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U-21, U-19, U-17
Pa nisam primjetio da bas "narod " govori da je on prevara, osim mene...
Ja sam od prvog puta kada sam ga gledao rekao da je prevara.. 4-5 puta sam ga gledao i mislim da je loš... Naravno nadam se da griješim ali ne vjerujem.,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam od prvog puta kada sam ga gledao rekao da je prevara.. 4-5 puta sam ga gledao i mislim da je loš... Naravno nadam se da griješim ali ne vjerujem.,
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Atajic je talentovan igrac i on moze da uspije u nogometnom svjetu 

"Gledao" podrazumijeva da si ga gledao uzivo, s' tribina?Batko je napisao/la:Pa nisam primjetio da bas "narod " govori da je on prevara, osim mene...
U-21, U-19, U-17
Pa da. S tribina dva puta... Jedan trening i jedna tekma..fkv123 je napisao/la:"Gledao" podrazumijeva da si ga gledao uzivo, s' tribina?Batko je napisao/la:Pa nisam primjetio da bas "narod " govori da je on prevara, osim mene...
Ne znam zasto oštro reagujete i osjećajno. To je samo moje licno mišljenje, kao čovjek iz struke imam neko svoje mišljenje i često procjenim dobro igrača....
Neću da lažem, Atajic mi se nikako nije dopao i nemam nista protiv njega, želim mu sve najbolje...
Vidi, druze, ja Atajica nikada nisam upoznao, niti mi smeta tvoja procjena. Pitam jer sam znatizeljan, nista vise niti manje. A moj prvi post je bio upucen onima sto misle da su pokupili pamet svijeta. Nasa drzava jeste takva kakva je, ali zalosno je kada se odmah dovodi u pitanje strucnost odredjenih ljudi(selektora) zbog (ne)pozivanja odredjenih igraca. Znas onu "danas velika faca, sutra opet k*ta". Tako to nekako biva kod nas.Batko je napisao/la:Pa da. S tribina dva puta... Jedan trening i jedna tekma..fkv123 je napisao/la:"Gledao" podrazumijeva da si ga gledao uzivo, s' tribina?Batko je napisao/la:Pa nisam primjetio da bas "narod " govori da je on prevara, osim mene...
Ne znam zasto oštro reagujete i osjećajno. To je samo moje licno mišljenje, kao čovjek iz struke imam neko svoje mišljenje i često procjenim dobro igrača....
Neću da lažem, Atajic mi se nikako nije dopao i nemam nista protiv njega, želim mu sve najbolje...
U-21, U-19, U-17
Mnogi vjeruju u Atajica, dosta njih ga nikada nisu gledali. Ja sam jedan od onih koji potpuno razumije Jagodica jer se potpuno slažem sa njegovom procjenom u ovom slucaju... Inače, vrijeme ce pokazati svoje. Treba iznositi svoja mišljenja, ako ima neko dobar argument, zasto ne, ja volim čuti svakakva mišljenja, zato i dolazim na forum, nekad i promjenim mišljenje ako osjećam da je neko upravu i ima dobre argumente, jedino ne volim vrijeđanje..,
Batko, i ja sam vrlo skeptican u vezi Atajica i mnogo smo diskutovali ovdje o tome. Glavni argument ovih sto ga brane je to sto "igra" za Celtic. Sto za mene ne znaci apsolutno nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Podrzavam Jagodica sto se Bahrudina tice, a mnogima je jedini argument sto je igrao za Celtic, pa su napadali Vladu zasto mu igra jedan Krunic itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
evo mali pircic skocio na milion na transfermarketu
http://www.transfermarkt.com/en/sanjin- ... 25783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/en/sanjin- ... 25783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas mladi Mihael Modic potpisao profesionalni ugovor sa Milanom... Valjda ce i njega zaganjati ovi nasi selektori omladinskih reprezentacija... Brat mu, koji je bolji i talentovaniji, je vec nas igrac.. Al ima tretman ko da je u najmanju ruku igrac Rudara iz Kaknja a ne Milana iako je par puta vec bio na klupi i trenira sa prvim timom Milana, svaki put ga trenerski mag Toni Karacic zvani Ubleha vadi na poluremenu i ubacuje neke zesce levate koje mora prodati.. I naravno da rezultati trpe zbog toga i juniore nam ne puca jedino ko ne igra protiv njih...
Kako vidim spisak kadeta koji je jos jedna trenerska levatina objavila Sakib Malkocevic njega na spisku nema, msm ovog Mihaela Modica... Steta je izgubiti igraca koji potpise profesionalni ugovor sa Milanom zbog nekog tamo igraca kojeg Sake hoce da proda.... Tuzno...
Kako vidim spisak kadeta koji je jos jedna trenerska levatina objavila Sakib Malkocevic njega na spisku nema, msm ovog Mihaela Modica... Steta je izgubiti igraca koji potpise profesionalni ugovor sa Milanom zbog nekog tamo igraca kojeg Sake hoce da proda.... Tuzno...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
http://www.****.com/vesti/mihae ... lica-video" onclick="window.open(this.href);return false;MrMuscle je napisao/la:Danas mladi Mihael Modic potpisao profesionalni ugovor sa Milanom... Valjda ce i njega zaganjati ovi nasi selektori omladinskih reprezentacija... Brat mu, koji je bolji i talentovaniji, je vec nas igrac.. Al ima tretman ko da je u najmanju ruku igrac Rudara iz Kaknja a ne Milana iako je par puta vec bio na klupi i trenira sa prvim timom Milana, svaki put ga trenerski mag Toni Karacic zvani Ubleha vadi na poluremenu i ubacuje neke zesce levate koje mora prodati.. I naravno da rezultati trpe zbog toga i juniore nam ne puca jedino ko ne igra protiv njih...
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
I šta misliš ti je l' nastupiobarsa77 je napisao/la:http://www.****.com/vesti/mihae ... lica-video" onclick="window.open(this.href);return false;MrMuscle je napisao/la:Danas mladi Mihael Modic potpisao profesionalni ugovor sa Milanom... Valjda ce i njega zaganjati ovi nasi selektori omladinskih reprezentacija... Brat mu, koji je bolji i talentovaniji, je vec nas igrac.. Al ima tretman ko da je u najmanju ruku igrac Rudara iz Kaknja a ne Milana iako je par puta vec bio na klupi i trenira sa prvim timom Milana, svaki put ga trenerski mag Toni Karacic zvani Ubleha vadi na poluremenu i ubacuje neke zesce levate koje mora prodati.. I naravno da rezultati trpe zbog toga i juniore nam ne puca jedino ko ne igra protiv njih...

Ne znam zašto neki omalovažavaju ozbiljne sportske medije iz Srbije .Mozzart i Novosti objavljuje proverene vesti.MrMuscle je napisao/la:I šta misliš ti je l' nastupiobarsa77 je napisao/la:http://www.****.com/vesti/mihae ... lica-video" onclick="window.open(this.href);return false;MrMuscle je napisao/la:Danas mladi Mihael Modic potpisao profesionalni ugovor sa Milanom... Valjda ce i njega zaganjati ovi nasi selektori omladinskih reprezentacija... Brat mu, koji je bolji i talentovaniji, je vec nas igrac.. Al ima tretman ko da je u najmanju ruku igrac Rudara iz Kaknja a ne Milana iako je par puta vec bio na klupi i trenira sa prvim timom Milana, svaki put ga trenerski mag Toni Karacic zvani Ubleha vadi na poluremenu i ubacuje neke zesce levate koje mora prodati.. I naravno da rezultati trpe zbog toga i juniore nam ne puca jedino ko ne igra protiv njih...
Kako vidim spisak kadeta koji je jos jedna trenerska levatina objavila Sakib Malkocevic njega na spisku nema, msm ovog Mihaela Modica... Steta je izgubiti igraca koji potpise profesionalni ugovor sa Milanom zbog nekog tamo igraca kojeg Sake hoce da proda.... Tuzno...... Još jedna u nizu podvala srbijanskih medija koji plasiraju vijesti samo da destabilizuju susjede tj. nas.. Copy paste slucaj je onaj sa Bobanom Lazicem...
Modić je bio na okupljanju kadetske reprezentacije Srbije ,a za koga će igrati u budućnosti i da li postati dobar igrač , još se ne zna.
http://www.****.com/vesti/srpsk ... krfa/70342" onclick="window.open(this.href);return false;Za njegovu želju su saznali i u Fudbalskom savezu Srbije, tako da je Aleks na prvom okupljanju generacije 1997. osetio atmosferu u nacionalnom timu.
“Najviše sam vremena provodio sa Mihaelom Modićem iz Milana, Dragišom Gudeljom iz Brede i Maksimom Stojancem iz Antverpena. Sa Matijom Špoljarićem, sa kojim bih mogao da pričam i na grčkom, nisam se tada upoznao, jer nažalost on tada nije došao na okupljanje. Ali, nadam se da će biti još prilika. Što se tiče tog boravka, za mene je poziv u reprezentaciju predstavljao veliku čast, jer je Srbija moja druga domovina i nije mala stvar biti među najboljim igračima u zemlji ogromne fudbalske tradicije”.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Što se tiče Lazić on je to izjavio pre 2-3 godine ,a u međuvremenu je možda došlo do promene njegovog mišljenja.
U-21, U-19, U-17
Kad je Mihael Modic bio na okupljanju sa Srbijom, on je igrao za naše selekcije, bio na zadnjem okupljanju...
Sto se tiče Lazica tu sviraš qrcu. Prije par godina za njega niti smo znali niti bili aktualni tako da nije imao razloga da priča o bih repki. Ona izjava je izmišljena sto je i potvrdio. Pa ono ne bi rekla ni najveća budala..
Ta izjava se svjesno smjestila kad se čulo da je izabrao BiH...
Sto se tiče Lazica tu sviraš qrcu. Prije par godina za njega niti smo znali niti bili aktualni tako da nije imao razloga da priča o bih repki. Ona izjava je izmišljena sto je i potvrdio. Pa ono ne bi rekla ni najveća budala..
Ta izjava se svjesno smjestila kad se čulo da je izabrao BiH...
- legenda reala
- Kontakt:
ma taj tekst objavio albion prije godinu-dvije, kako mali slavi slavu neku ide u crkvu i nikad neće igrati za BIH jer to nije reprezentacija njegovog naroda, ne bi me čudilo da je onaj bolid to i izmislio i postavio na nekoj od stranica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma da, iz aviona se vidi da je izmišljena... Pusti debile neka vjeruju u prdimahovinu..
Nego me interesira ovo za Modica, ne sjećam se kad je bio anamo na okupljanju?
Ja znaci garantujem da nikad nije bio ni na kakvom okupljanju Srbije za pripreme utakmica (mozda na nekim kampovima i jeste, al ti kampovi su bas bitni, ko kriza sa bananama u Tongi (mala državica u Okeaniji)).. Bila bi negdje slika ili neki klip utakmice... Eto piše kao da je došao na okupljanje za utakmice 2. i 4. septembra u Makedoniji.. E pa dajte sastave da vidimo...Batko je napisao/la:Ma da, iz aviona se vidi da je izmišljena... Pusti debile neka vjeruju u prdimahovinu..
A inace ne bi bio prvi koji voli Srbiju, a da je igrao za BiH... Samo neka profesionalno radi svoj posao i sve je OK i sve 5.....
Srbijanski mediji nastavljaju da ''bombardiraju'' informacijama iz preve ruke... A i trolaju ove nase medije.... Umjesto da sad naši puknu neku rekontru i ekskluzivu.. Npr. Mladji Modic se pojavio u Sarajevu, spreman je da igra za kadete BiH... naši sute.... Da malo ''potresu'' ove u Srbiji, a oni cekaju kada ce ovi nesto napisati, pa da im ovi mirnodopski odgovore...
Modic je jesenas igrao u Švedskoj u kvalama sa našom U19...
MrMuscle
Ti i dalje teraš po svom. Modić mlađi jeste bio u reprezentaciji Srbije ,ali to je nebitno ,kao što sam rekao videćemo kakav će biti u seniorima ,a ne bi bio prvi igrač koji je promenio reprezentativni dres.
Većinu srbijanskih medija ne zanimaju mlađe reprezentativne kategorije ,ima izuzetaka kao mozzart i još par novinara u Sportu ,Žurnalu.
Batko
U BH reprezentaciji je bio Andrej Modić.
Intervju Lazića nije izmišljen ,to je izjavio 2012 , on je sada promenio mišljenje i video da greši i prihvatio dres BIH.To je jedino za vas bitno ,videćete da li ima kvalitet na utakmicama U21 selekcije.
Druga je stvar što kvazi novine poput Kurira i ostalih u želji za eksluzivom sada objavljuju vest od pre dve godine.
Ti i dalje teraš po svom. Modić mlađi jeste bio u reprezentaciji Srbije ,ali to je nebitno ,kao što sam rekao videćemo kakav će biti u seniorima ,a ne bi bio prvi igrač koji je promenio reprezentativni dres.
Većinu srbijanskih medija ne zanimaju mlađe reprezentativne kategorije ,ima izuzetaka kao mozzart i još par novinara u Sportu ,Žurnalu.
http://fudbalsrbija.net/orlici-nereseno-sa-makedonijom/" onclick="window.open(this.href);return false;U okviru priprema za kvalifikacije za EP 2014,kadetska reprezentacija je odigrala nerešeno sa selekcijom Makedonije 2-2.
Srbija:Mijailović,Milinković-Savić,Stojanović,Šarenac,Zlatković,Zličić,Ivanović,Modić,Karišić,Jović,Rangelov.Još su igrali Blagojević,Mehmedović,Macanović.
Batko
U BH reprezentaciji je bio Andrej Modić.
Intervju Lazića nije izmišljen ,to je izjavio 2012 , on je sada promenio mišljenje i video da greši i prihvatio dres BIH.To je jedino za vas bitno ,videćete da li ima kvalitet na utakmicama U21 selekcije.
Druga je stvar što kvazi novine poput Kurira i ostalih u želji za eksluzivom sada objavljuju vest od pre dve godine.
Zadnja izmjena: nOSKo, dana/u 11 feb 2014, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nije taj... Andrej na koga ti mislis (on je stariji i talentovaniji) je naš junior (al ga glupi Karacic skartira nenormalno)..... Pričamo o njegovom mladjem bratu (takodjer izuzetno talentovan momak) koji može nastupati i za nase kadete, al ga ovaj Sake (uhljup) dosta ignorise i nikako ne poziva, da bi pozvao neke svoje igrace koje mora prodati...Batko je napisao/la:Modic je jesenas igrao u Švedskoj u kvalama sa našom U19...
Da covjek ne vjeruje kakav nepotizam i korupcija vlada u omladinskim kategorijama (Susic je sa svojim amidjicem jos i dobar), al takav je odraz stanja i u citavoj državi...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], Homelander i 40 gostiju.