NK Žepče

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 sep 2013, 11:31

Bravo @Signore,odlicna analiza svih igraca ;) .Konacno da i ja doznam tko sve ove sezone igra za Zepcee :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 sep 2013, 13:35

Ma ima ih 30tak koliko sam upucen, ali ovih 15tak su glavni.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 sep 2013, 19:21

Stize nam i prvi poraz. Rudar je bio malo bolji, ali mislim da ni remi nebi bio nepravedan, pa cak i pobjeda Zepca. Bilo je prilika na obe strane, Zepce na pocetku rezervirano, tek u drugom dijelu krecemo napadati i stvarati ozbiljnije prilike. Perce promasi ono sto bi i moj did zabio, a nakon jednog centarsuta i N.Tadic ostaje za milimetar kratak. Dino rasturio po desnom boku, stvorio nekoliko pomutnji, ali bez gola. Igraci me igrom i nisu toliko razocarali koliko su nakon sucevog zvizduka. Da imenujem, Tomislav Jukic, Kristijan Jukic, Josip Juric, Vlado Lucic i Dino Dizdarevic su jedini igraci koji su dosli pozdraviti navijace, te im se zahvaliti za podrsku koja je trajala i nakon primljenog gola.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 okt 2013, 03:14

Dino Dizdarevic igrao u Jedinstvu Bihac 2010/11 sezona, dobar igrac brz i dobar tehnicar, jest da je malo sminker ali je dobar momak, vidim voli navijace, i kod nas je bio medju najdrazim igracima a i sam je volio Silu Nebesku :) igrao je poslije i u Slogi Doboj ali vidim da je sad kod vas presao. Mislio sam da ste vi druga liga ali tek sad skontah da ste niza, jel to 4 rang takmicenja ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 okt 2013, 08:19

Mi smo pauzirali 3 sezone ako se ne varam, jutro je, mrsko mi racunat :lol: . Nakon toga moras krenuti od najnizeg ranga, a to je kantonalna liga, odnosno cetvrti rang takmicenja.

Sto se Dine tice, on je prosao omladinski pogon Zepca, bio je u onoj generaciji juniora koja je jesenji dio sezone gazila sve redom, a onda se na polusezoni raspala, jer je vecina presla u prvi tim koji je kasnije ispao iz PL. Svi koji su pratili tu generaciju reci ce da su imali kvalitet da postanu prvacima, ali su problemi u klubu to sprijecili. Zajedno s Dinom tada su od trenutnih prvotimaca igrali Lucic, J.Duspara, T.Jukic, te golman Juric. Mislim da nisam nikoga zaboravio.

Nakon juniora igrao je tu crnu polusezonu u PL, najvise ulazeci s klupe, te je poslije ostao dvije sezone u PLFBiH. Nakon toga se gasi seniorski pogon, a on odlazi negdje u Cesku i kasnije Hrvatsku ako se ne varam. Po povratku u BiH igra za Jedinstvo, a poslije i dobojsku Slogu iz koje se vraca u maticni klub gdje je sastavljena jedna odlicna ekipa koja ima jos puno prostora za napredak i koja je tek dva mjeseca na okupu, a uz Rudar je jedini ozbiljan kandidat za osvajanje ove lige i promociju u visi rang takmicenja.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 okt 2013, 15:11

Aha, sretno vam bilo i da udjete u 2 ligu :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 okt 2013, 18:19

Sutra po pobjedu i pocetak novog niza. Ekipa dobro radi, ali su stigli i prvi problemi. Vjerojatno da Juric nece braniti, a nedostajat ce i P.Duspara. Oni imaju neke privatne razloge. Takodjer sam saznao da je J.Duspara otisao za poslom, te je to razlog njegovog izostanka vec par utakmica. Ozlijedjeni su T.Jukic, te N.Tadic, ali moguce da ce oba nastupiti sutra ukoliko se oporave. Takodjer je moguce da ce izostati A.Tadic zbog obaveza prema skoli, no i tu nista nije sigurno. I pored svih ovih izostanaka ocekujem pobjedu, jer Zepce ima dovoljno igraca koji mogu nadomjestiti izostanak ovih, a takodjer ne ovisimo o par igraca. Lucic, Dizdarevic i Ivesic sutra imaju taj zadatak da donesu prevagu na terenu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 okt 2013, 17:21

Tri komada u mrezi Borca. N.Tadic na pocetku meca, Dino pred kraj poluvremena i opet Dino desetak minuta nakon pocetka drugog. Zepce bolje, ali Borac je pokazao da nisu bezvezna ekipa. Imali su nekoliko odlicnih prilika, ali je Sahara bio na visokoj razini. Dino je opet svojom brzinom izludio protivnike, a gospon sudac je imao nekoliko smijesnih odluka. Sve u svemu, sasvim zasluzena pobjeda.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 okt 2013, 19:54

Fino.Bitno je bilo se nakon poraza u Zenici od Rudara opet vratiti trpanju protivnickih mreza :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 okt 2013, 17:03

Nemila - Zepce 1-1

Steta i sreca da nisam dzabe otisao, samo bi se razocarao.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 okt 2013, 22:11

Izgleda da u Nemiloj nije bas bajno za igrat. Po izvjestaju i pricama koje cujem teren je ravan ko i uzorana njiva, a sudac vise nego smijesan. Kad mi covjek koji nikad ne krivi suca kaze da je sudac zezao onda znam da je tako, al i nasi su se izgleda posteno nafulali. Nemila vodila, a za nas Dino zabio gol glavom nakon prodora i ubacaja u sredinu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 okt 2013, 16:10

Mislio sam napisat presjek ove polusezone, al mi lakse kopirat :mrgreen:

Izvor: fb Nogometni klub Žepče

Od Europe, polufinala Kupa, Premijerlige do samog dna i opet sve ispočetka!

U petom mjesecu 2008. godine odigrali smo svoju posljednju utakmicu u PL. Tri mjeseca kasnije nastupali smo u Prvoj ligi Federacije BiH. Dobar start i ne baš najbolji kraj nije obradovao navijače Žepča. Deseto mjesto u drugom rangu BiH nogometa nije ono na što se naviklo. Očekivanja su bila puno veća, ali sezonu kasnije desilo se nešto još gore. NK Žepče je završilo kao 15. od 16. ekipa. Tek je Posušje bilo lošije. Tako smo dvije godine kasnije ispali u treći rang koji na kraju nismo ni igrali. Sezona 2010./11. bila je izgubljena, kao i ona kasnije 2011./12. Sezonu kasnije, 2012./13. kružile su mnoge priče, a onda smo 1.rujna 2013. dočekali ono što smo čekali tri godine i tri mjeseca.

Sve je počelo na Kosovi protiv domaćina Visa. Jako visoka temperatura i ružan teren nisu dopustali dobru igru, ali odlični rezultati u pripremnim utakmicama našim navijačima ulili su nadu da taj dan možemo do pobjede, a na kraju sezone i do samog vrha. Ostat ce upamćena sedma minuta kada je Lučić pogodio za veliko slavlje naših navijača koji su bili brojniji od domaćina. Do kraja se mogla upisati i veća pobjeda, no tri boda su zabilježena. Tjedan dana kasnije u Žepče je stigao Napredak iz Šija koji je slovio kao jedan od favorita za naslov. Gosti su na samom početku razočarali publiku koja je došla pozdraviti povratak nogometa u Žepče. Na našu sreću nije sve ostalo na tome. Lučić i P.Duspara donose preokret i nakon dva kola Žepče je jedini tim koji je upisao obe pobjede. Titula je postala ono jedino što se želi iako se svega dva mjeseca prije jedino bitno bilo da se igra, rezultati su bili nebitni. Nakon trećeg kola apetiti su još više porasli. Uz ogromnu podršku s tribina u Makljenovcu je pregažen Proleter. 0-5 i sjajan uvod pred posljednjeplasiranu Gradinu koja je prošla gore nego Proleter. Gosti iz Mravića su ispraćeni s 9 komada u svojoj mreži. Nakon četiri kola i dalje je prijetio drugoplasirani Rudar, a ni Nemila nije bila baš daleko. Uslijedilo je gostovanje u Zenici. Remi nam je odgovarao, zadržali bi prednost pred Rudarom i sve imali u svojim rukama. U 75. minuti Duspara je imao priliku da riješi, ne utakmicu, nego cijelo prvenstvo, ali mu to nije uspjelo. Dvije minute prije kraja domaći dolaze do pobjede koja im donosi vrh. Žepče je zaslužilo bod, ako ne i pobjedu, no to će ostati zaboravljeno iako su igrači s terena ispraćeni pljeskom okupljenih navijača Žepča. Sedam dana kasnije, Gradski stadion u Žepču i stigla je i druga ekipa i Zenice, Borac Tetovo, jedina momčad koja je do tad uzela bod Rudaru. To što su napravili u gradskom derbiju nije im pošlo za rukom u Žepču. Sa sigurnih i više nego zasluženih 3-0 Žepče dolazi do nova tri boda. Uslijedilo je nakon toga i posljednje kolo u Nemili koja je zaostajala 3 boda za Žepčom, te 4 za prvim Rudarom koji je igrao u Šijama protiv Napretka koji se pobjedom mogao ozbiljno uključiti u borbu za titulu. Također je i Žepču odgovarala pobjeda Napretka pa čak i remi, jer bi pobjedom u Nemili izbili na prvo mjesto. Iz Šija su stigle dobre vijesti, Napredak je izvukao 1-1, ali smo i mi zakazali. Unatoč tome što je Žepče bilo bolje do pobjede nije uspjelo doći. Na kraju je bilo 1-1, a Žepče je završilo polusezonu kao drugo zaostajući bod iza prvoplasiranog Rudara. Nemila je ostala tri boda iza, a Napredak četiri. Kao najboljeg igrača definitivno možemo proglasiti Dizdarevića iako je i ostatak momčadi bio na visokoj razini. Žepče je zabilo 21 pogodak, a primilo svega tri zahvaljujući sjajnim reakcijama Jurića, ali i Mujičića koji je odradio poluvrijeme protiv Gradine, te cijelu utakmicu protiv Borca i u nekoliko navrata sjajnim reakcijama sačuvao mrežu Žepča. Od 21 pogotka u 7 utakmica 9 puta je strijelac bio Dizdarević, 5 puta je mrežu protivnika tresao N.Tadić, po tri pogotka upisali su Lučić i P.Duspara dok je jedan pogodak zabio Ivešić.

Ovim rezultatima sigurno su doprinijeli i vjerni navijači koji su svaku utakmicu bodrili naše igrače. Bilo kući, bilo na strani, bio poraz, bio remi, bila pobjeda, pjesma nikad nije stajala, a nakon svake utakmice igrači su s terena ispraćeni aplauzom.

Mi se nadamo da će Žepče na proljeće nastaviti s dobrim igrama, te na kraju izboriti viši rang. Zaostajemo bod za Rudarom i sve je u našim rukama. U drugom dijelu sezone očekuje nas domaća utakmica s Visom pa ne baš lako gostovanje u Šijama. U trećem kolu trebali bi lako izaći na kraj s Proleterom, a nakon toga riješiti i Gradinu u Makljenovcu gdje igra kao domaćin. U petom kolu nas čeka derbi s Rudarom u Žepču. Iako se potajno nadamo da će Rudar već tada biti ispod Žepča mislimo da je tu pobjeda prijeko potrebna, a uz veliku podršku s tribina sve je moguće. Nakon toga slijedi ne baš lagano gostovanje u Zenici kod Borca i na kraju na Gradskom stadionu u Žepču čekamo Nemilu. Nadamo se da ćemo nakon te utakmice slaviti naslov prvaka i ulazak u viši rang gdje nas čekaju zanimljiviji protivnici kao što je visočka Bosna, Borac Jelah, Usora ili stari rivali Natron Maglaj i Krivaja Zavidovići.

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 19 okt 2013, 17:25

Signore je napisao/la:Mislio sam napisat presjek ove polusezone, al mi lakse kopirat :mrgreen:

Izvor: fb Nogometni klub Žepče

Od Europe, polufinala Kupa, Premijerlige do samog dna i opet sve ispočetka!

U petom mjesecu 2008. godine odigrali smo svoju posljednju utakmicu u PL. Tri mjeseca kasnije nastupali smo u Prvoj ligi Federacije BiH. Dobar start i ne baš najbolji kraj nije obradovao navijače Žepča. Deseto mjesto u drugom rangu BiH nogometa nije ono na što se naviklo. Očekivanja su bila puno veća, ali sezonu kasnije desilo se nešto još gore. NK Žepče je završilo kao 15. od 16. ekipa. Tek je Posušje bilo lošije. Tako smo dvije godine kasnije ispali u treći rang koji na kraju nismo ni igrali. Sezona 2010./11. bila je izgubljena, kao i ona kasnije 2011./12. Sezonu kasnije, 2012./13. kružile su mnoge priče, a onda smo 1.rujna 2013. dočekali ono što smo čekali tri godine i tri mjeseca.
Sta kazes "u KOSVI JE MOGAO BITI VECI REZULAT"Pa vi niste imali suta na gol,zahvalite se sudiji za izmisljeni penal..Da vam porucim rat vas ceka 2 kolo u sijama..Koji ste vi seljaci.. :mrgreen:
Sve je počelo na Kosovi protiv domaćina Visa. Jako visoka temperatura i ružan teren nisu dopustali dobru igru, ali odlični rezultati u pripremnim utakmicama našim navijačima ulili su nadu da taj dan možemo do pobjede, a na kraju sezone i do samog vrha. Ostat ce upamćena sedma minuta kada je Lučić pogodio za veliko slavlje naših navijača koji su bili brojniji od domaćina. Do kraja se mogla upisati i veća pobjeda, no tri boda su zabilježena. Tjedan dana kasnije u Žepče je stigao Napredak iz Šija koji je slovio kao jedan od favorita za naslov. Gosti su na samom početku razočarali publiku koja je došla pozdraviti povratak nogometa u Žepče. Na našu sreću nije sve ostalo na tome. Lučić i P.Duspara donose preokret i nakon dva kola Žepče je jedini tim koji je upisao obe pobjede. Titula je postala ono jedino što se želi iako se svega dva mjeseca prije jedino bitno bilo da se igra, rezultati su bili nebitni. Nakon trećeg kola apetiti su još više porasli. Uz ogromnu podršku s tribina u Makljenovcu je pregažen Proleter. 0-5 i sjajan uvod pred posljednjeplasiranu Gradinu koja je prošla gore nego Proleter. Gosti iz Mravića su ispraćeni s 9 komada u svojoj mreži. Nakon četiri kola i dalje je prijetio drugoplasirani Rudar, a ni Nemila nije bila baš daleko. Uslijedilo je gostovanje u Zenici. Remi nam je odgovarao, zadržali bi prednost pred Rudarom i sve imali u svojim rukama. U 75. minuti Duspara je imao priliku da riješi, ne utakmicu, nego cijelo prvenstvo, ali mu to nije uspjelo. Dvije minute prije kraja domaći dolaze do pobjede koja im donosi vrh. Žepče je zaslužilo bod, ako ne i pobjedu, no to će ostati zaboravljeno iako su igrači s terena ispraćeni pljeskom okupljenih navijača Žepča. Sedam dana kasnije, Gradski stadion u Žepču i stigla je i druga ekipa i Zenice, Borac Tetovo, jedina momčad koja je do tad uzela bod Rudaru. To što su napravili u gradskom derbiju nije im pošlo za rukom u Žepču. Sa sigurnih i više nego zasluženih 3-0 Žepče dolazi do nova tri boda. Uslijedilo je nakon toga i posljednje kolo u Nemili koja je zaostajala 3 boda za Žepčom, te 4 za prvim Rudarom koji je igrao u Šijama protiv Napretka koji se pobjedom mogao ozbiljno uključiti u borbu za titulu. Također je i Žepču odgovarala pobjeda Napretka pa čak i remi, jer bi pobjedom u Nemili izbili na prvo mjesto. Iz Šija su stigle dobre vijesti, Napredak je izvukao 1-1, ali smo i mi zakazali. Unatoč tome što je Žepče bilo bolje do pobjede nije uspjelo doći. Na kraju je bilo 1-1, a Žepče je završilo polusezonu kao drugo zaostajući bod iza prvoplasiranog Rudara. Nemila je ostala tri boda iza, a Napredak četiri. Kao najboljeg igrača definitivno možemo proglasiti Dizdarevića iako je i ostatak momčadi bio na visokoj razini. Žepče je zabilo 21 pogodak, a primilo svega tri zahvaljujući sjajnim reakcijama Jurića, ali i Mujičića koji je odradio poluvrijeme protiv Gradine, te cijelu utakmicu protiv Borca i u nekoliko navrata sjajnim reakcijama sačuvao mrežu Žepča. Od 21 pogotka u 7 utakmica 9 puta je strijelac bio Dizdarević, 5 puta je mrežu protivnika tresao N.Tadić, po tri pogotka upisali su Lučić i P.Duspara dok je jedan pogodak zabio Ivešić.

Ovim rezultatima sigurno su doprinijeli i vjerni navijači koji su svaku utakmicu bodrili naše igrače. Bilo kući, bilo na strani, bio poraz, bio remi, bila pobjeda, pjesma nikad nije stajala, a nakon svake utakmice igrači su s terena ispraćeni aplauzom.

Mi se nadamo da će Žepče na proljeće nastaviti s dobrim igrama, te na kraju izboriti viši rang. Zaostajemo bod za Rudarom i sve je u našim rukama. U drugom dijelu sezone očekuje nas domaća utakmica s Visom pa ne baš lako gostovanje u Šijama. U trećem kolu trebali bi lako izaći na kraj s Proleterom, a nakon toga riješiti i Gradinu u Makljenovcu gdje igra kao domaćin. U petom kolu nas čeka derbi s Rudarom u Žepču. Iako se potajno nadamo da će Rudar već tada biti ispod Žepča mislimo da je tu pobjeda prijeko potrebna, a uz veliku podršku s tribina sve je moguće. Nakon toga slijedi ne baš lagano gostovanje u Zenici kod Borca i na kraju na Gradskom stadionu u Žepču čekamo Nemilu. Nadamo se da ćemo nakon te utakmice slaviti naslov prvaka i ulazak u viši rang gdje nas čekaju zanimljiviji protivnici kao što je visočka Bosna, Borac Jelah, Usora ili stari rivali Natron Maglaj i Krivaja Zavidovići.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 okt 2013, 20:53

Nisam to ja pisao, ja nisam bio na utakmici :mrgreen: . I mozda je u Sijama seljakluk kad dodje netko drugi. Nasih iz Zepca uvijek ide 100-200, od toga 30-50 navija cijelu utakmicu. Lako je vrsit pritisak na suca kad si sam na svom, a i lako je izvrsit taj pritisak kad nema pritiska s druge strane. Mi cemo dole uzet minimalno bod, a vjerojatno i pobijedit utakmicu jer je Napredak u Zepcu odigrao smijesnu utakmicu. Zabili su gol u trecoj minuti i vise nisu presli centra. Al nemojte se vi brinut o nama, vi se brinite za sebe, prije svega da dobijete Rudara kuci :mrgreen: :mrgreen:

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 19 okt 2013, 22:55

Signore je napisao/la:Nisam to ja pisao, ja nisam bio na utakmici :mrgreen: . I mozda je u Sijama seljakluk kad dodje netko drugi. Nasih iz Zepca uvijek ide 100-200, od toga 30-50 navija cijelu utakmicu. Lako je vrsit pritisak na suca kad si sam na svom, a i lako je izvrsit taj pritisak kad nema pritiska s druge strane. Mi cemo dole uzet minimalno bod, a vjerojatno i pobijedit utakmicu jer je Napredak u Zepcu odigrao smijesnu utakmicu. Zabili su gol u trecoj minuti i vise nisu presli centra. Al nemojte se vi brinut o nama, vi se brinite za sebe, prije svega da dobijete Rudara kuci :mrgreen: :mrgreen:
Jesil ti ikad bio u Sijama,pa dole Juventus ne moze pobj..Ja sam igrao prvo kolo protiv Zepca vi niste imali sut prema golu..Sretno vam mada Rudar ulazi. :mrgreen: :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 okt 2013, 12:25

Ma kakav Rudar. Bio sam ja u Zenici, ovi nasi igrali na nulu, to ih sje*alo, ovdje ce ic na tri boda i dobit ce 2-3 razlike. A nekad su bile price da Manchester ne moze pobijedit u Orasju i da je Zepce svjetski prvak u namjestanju :lol: A gledaj ih sad, ni na mapi. To sto nisu dole izgubili 2-3 godine nista ne znaci, zgazit cemo ih :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 okt 2013, 22:13

I evo ga konacno :mrgreen: :mrgreen: . Najave objavit i onda se bas nacekam, a ne dobijem sve zeljeno

I vidim tamo na stranici simpaticno izmijenjeno istok-zapad, povodom cega ne znam, valjda se orijentiraju po stranama svijeta, al ja cu po svome :mrgreen:

Prvo jedna lijepa slicica s pruge
slika

I redom.

Istocna tribina
slika

slika

Kavez za goste koji se nalazi na istoku
slika

WC-i kod kaveza
slika

Zapad
slika

slika

slika

Pomocni teren i klupska zgrada
slika

Ovaj zapad ima 890 stolica ili je barem imao toliko. Balavci koji pohadjaju srednju skolu koja se nalazi u blizini stadiona svoje slobodno vrijeme provode na stadionu na koji se moze uci na onaj ulaz koji je prikazan na predzadnjoj slici, ulaz koji je onako malo u mraku i nema ogradu kao ovaj prvi. Tribina ima i ulaz na sredini, ali se on odavno ne koristi. Da nastavim, ta djeca divljaju po stadionu, a ja se nadam da ce se tome stat u kraj. Znao sam i ja gore zavrsiti, ali sam uvijek pokusavao biti tih i ne unistavati nista.

Ispod te zapadne tribine postoje svlacionice za domace, goste, suce, delegate, doktore, prostor za teretanu i jos neki za koji ne znam za sta je namijenjen. Nekad rekose restoran, ali to nije moguce izvesti. Sve u svemu, tribina je ispod pravo sredjena, ali se ne koristi radi lakseg odrzavanja. Koriste se svlacionice koje se nalaze u klupskoj zgradi koja se nalazi na zadnjoj slici. U toj zgradi posoji restoran, 2 svlacionice, svlacionica za suce, prostorije uprave, sobe za spavanje i ne znam ni sam sta vise ne.

Istocna tribina je u dosta dobrom stanju. Beton i dalje drzi, ne runi se, sve je super. Samo je potrebno malo sminke, da se ona ograda ofarba i da se iza tribine trava sredi. Onaj ulaz na gostujuci kavez i ne izgleda toliko strasno koliko na slici izgleda, treba tri minute da se ocisti, al kako nam gosti ne dolaze nema potrebe da cistimo :lol: . WC-e sam vidio prije nekih mjesec dana kada je netko otkinuo onaj komad lima koji je stojao tu umjesto stakla koji su neki seljaci za vrijeme PL razbili. WC-i su onakvi kakvi su i napravljeni. Fale im cesme i vodokotlic koji nisu ni postavljani. Ovo osatalo treba samo oprat, nista vise. I onaj kavez ispod tribine za prodaju karata se isto da srediti za 10 minuta, nema tu nekog pretjeranog posla.

Sve u svemu, uzmemo li u obzir da se tu 3 godine nije igrao seniorski nogomet i da se o stadionu nije bas najbolje brinulo, mogu reci da je stadion u dobrom stanju i misljenja sam da ne trebaju neke pare da se to malo srikta i uljepsa. Kada bi opcina htjela platiti da se ispod istoka izlije beton, a okolo malo asfalta bilo bi odlicno i ubuduce bi se sprijecile ovakve situacije, ali mislim da je to ipak prevelika investicija za stadion koji sluzi cetveroligasu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 okt 2013, 13:09

Evo krenula i sluzbena web stranica:http://www.nkzepce.com.Moram reci da sam pozitivno iznenadjen njenim dizajnom s obzirom da vidim da je Biznis servis umjesan u izradu,a oni ni malo nisu kvalitetni.Dovoljno je pogledati portal zepce-online :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 feb 2014, 22:57

Kako cujem, danas su krenule pripreme, a do prvenstva ima skoro 2 mjeseca sto znaci da se u polusezonu ulazi s maksimalnom ozbiljnoscu. Na treningu su bili skoro svi bitni igraci osim P.Duspare koji valjda vise nece igrati. Ovi koji su falili su imali opravdanje, posao ili skola. Stiglo je i neko pojacanje iz Rumunjske :mrgreen:

Prva utakmica
29.03.2014., Gradski stadion Žepče
NK Žepče - NK Vis Kosova

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 feb 2014, 16:53

Danas prođoh kraj stadiona kad na pomoćnom trening.Zastanem par minuta i ostanem u čudu :mrgreen: .Znamo da su Jurić i Sahara branili prvi dio sezone,a i sada su tu.No,zar je i Super tu?.Pa sam vidio i onog Adisa sto je branio za Begov Han?.Pa necemo valjda imati 4 golmana? :roll: .
Od ostalih igraca vidio sam da su tu Vlado,Kristijan Ivesic,a i Boris je pricao nesto s Kocom :shock: .Od novih igraca cini mi se da sam vidio Besima Krdzalica da je i on se vratio u Zepce.
@Signore imas ti kakvih informacija?

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.