Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Bog.
Donnie inace ne moze napisati objektivan post zbog osjecanja koje gaji prema nasem golmanuDonnie Darko je napisao/la:Bog.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
his argument is invalidBadrHari je napisao/la:Donnie inace ne moze napisati objektivan post zbog osjecanja koje gaji prema nasem golmanuDonnie Darko je napisao/la:Bog.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Asmir - INSTITUCIJA! 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Al mu se zato kcerka zove Taylor, vidi se ko kosi, a ko vodu nosi.Goalgetter je napisao/la:Hanuma je morala uzeti Bosansko drzavljanstvo ... pa ti sad vidi ko je glavni.Pauk je napisao/la:Joj engleski one novinarke![]()
Dobar je momak Asko...mada mu je zena glavna, ali tako je u svakom braku
To se vidjelo samo po izgledu njihove kuceMozambik je napisao/la:Al mu se zato kcerka zove Taylor, vidi se ko kosi, a ko vodu nosi.Goalgetter je napisao/la:Hanuma je morala uzeti Bosansko drzavljanstvo ... pa ti sad vidi ko je glavni.Pauk je napisao/la:Joj engleski one novinarke![]()
Dobar je momak Asko...mada mu je zena glavna, ali tako je u svakom braku

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Bio je odlican na kraju krajeva.el-fighter je napisao/la:E to neće biti baš ugodno gledati, ako uzmemo u obzir kako Beg govori našPadovan je napisao/la:U nedjelju 20:00 nova epizoda svijet voli pobjednike, nakon Emira na red je došao ministar odbrane![]()
Nek je on nama živ i zdrav, pa makar se nogama sporazumijevali

Ne daj Boze da Salihovica uhvate na ovoj emisiji.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ma Beg se je popravio samo tako... Salihaga mora biti slijedeči 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
-
- Kontakt:
A očigledno i ti moraš biti jedan od SLIJEDEĆIH...kokakolas je napisao/la:Ma Beg se je popravio samo tako... Salihaga mora biti slijedeči
Šala naravno, ali uvijek mi je fascinantno bilo to miješanje Č i Ć, kao i ostalih slova u nekim dijelovima BiH

Nije da nisamBatko je napisao/la:Lampard8 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gospodin covjek...

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Asmir je odličan momak. Supruga mu pristaje. Jednostavno djeluje nestvarno.
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
nije begovicu lose 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobra Nicole

golemo brate, da se jedna mati ovako slika (mislu na onu sliku gore, ne ovu na autu)
Amra 2 

Na koju konkretno misliš, lijevu ili desnu? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo mu nije trebalo. Sad ce Nicole biti kriva za svaki gol koji Asmir primi.
Kako je samo Spaha to znalacki sakrio
Begovic gospodski odradio, a vidim da je i nas jezik dobro popravio. Meni je bilo najjace kad je Susic na preskonferenciju prije jedne utakmice doveo Begovica i Salihovica. Ako uzmemo u obzir koliko i Susic prica, onda je to definitivno bila konferencija na kojoj se najmanje pricalo

Begovic gospodski odradio, a vidim da je i nas jezik dobro popravio. Meni je bilo najjace kad je Susic na preskonferenciju prije jedne utakmice doveo Begovica i Salihovica. Ako uzmemo u obzir koliko i Susic prica, onda je to definitivno bila konferencija na kojoj se najmanje pricalo

na objeVirtu4l je napisao/la:Na koju konkretno misliš, lijevu ili desnu?

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 13 feb 2014, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Oj jes se razbrekla, šta joj Asmire radiš

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
e zamisli kad zajase bh konja na olimpijadiChinaglia je napisao/la:na objeVirtu4l je napisao/la:Na koju konkretno misliš, lijevu ili desnu?možda zvuči neukusno, al' na nju mislim desnicom

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
voio bih biti taj konjlucif3R666 je napisao/la:e zamisli kad zajase bh konja na olimpijadiChinaglia je napisao/la:na objeVirtu4l je napisao/la:Na koju konkretno misliš, lijevu ili desnu?možda zvuči neukusno, al' na nju mislim desnicom