I da ostane, svakako ne moze sad biti prvi golmanDrugRed je napisao/la:Bas me zanima sta ce biti sa Reinom?:)
hoceli ostati u clubu ili otici :8
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Johnson i Agger se vratili treninzima uskoro se ocekuje i povratak Sakhoa i Enriquea. Takodjer Hendo ce ipak igrati protiv sutra.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 11 feb 2014, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gdje će na svog idola tako cc 

mcmanaman je napisao/la:Johnson i Agger se vratili treninzima uskoro se ocekuje i povratak Sakhoa i Enriquea. Takodjer Hendo ce ipak igrati protiv sutra.
Ja ne znam za Johnsona, da li automatski zasluzuje prvu postavu :S
Klopp for the kop!
Moze Glen umjesto Alya na lijevu stranu, Flanno je zasluzio da igra na svojoj poziciji.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bogami se Aly opasno popravlja, mislim da je Glenu za sada mjesto na klupi. 

- RodgersBOSS
- Kontakt:

Opta defines a big chance as follows: 'A situation where a player should reasonably be expected to score usually in a one-on-one scenario or from very close range.
Cudno da je Coutinho tu.

Pokusali su odgoditi unistenje tako da General i armija imaju priliku uciniti vec sutra.Telegraph Sport @TelegraphSport 59s
Tube strike called off so Fulham v Liverpool will go ahead as normal

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Coutinho je to sve 'nabio' protiv Tottenhama, Evertona i Arsenala 

- the scouser
- Kontakt:
Samo je još uvijek dosta spor, višak kila ima, a i ofanzivno je kriminalan. Ali mislim da bi trebao dobiti šansu u prvoj postavi u sljedećih par utakmica, radi samopouzdanja.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bogami se Aly opasno popravlja, mislim da je Glenu za sada mjesto na klupi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ma slab je Aly. Nema ofanzivnije igre sekunde jedne. Ne znam jel prošao ijednog igrača 1vs1. Hajd defanzivno i nije tako loš. Glen ne može na klupu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Fulham confirm Kostas Mitroglou is not yet ready for his Fulham debut, while Fernando Amorebieta also misses out for Liverpool clash.
ne znam za vas, al' me nešto strah ovog meča, samo molim Boga da ovo dobijemo, da konačno potvrdimo jednu pobjedu.
ne znam za vas, al' me nešto strah ovog meča, samo molim Boga da ovo dobijemo, da konačno potvrdimo jednu pobjedu.
#Ynwa
Samo me Boga dragog strah
Biće pobjeda, ne treba brinuti.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Number of crosses delivered by each team this season:
Manchester United - 719
Swansea City - 633
Manchester City - 611
Southampton - 598
West Ham United - 590
Tottenham Hotspur - 572
Hull City - 569
Everton - 561
Norwich City - 554
West Brom - 551
Stoke City - 529
Chelsea - 522
Sunderland - 505
Newcastle United - 504
Arsenal - 495
Cardiff City - 494
Crystal Palace - 464
Aston Villa - 449
Liverpool - 444
Fulham - 440
Manchester United - 719
Swansea City - 633
Manchester City - 611
Southampton - 598
West Ham United - 590
Tottenham Hotspur - 572
Hull City - 569
Everton - 561
Norwich City - 554
West Brom - 551
Stoke City - 529
Chelsea - 522
Sunderland - 505
Newcastle United - 504
Arsenal - 495
Cardiff City - 494
Crystal Palace - 464
Aston Villa - 449
Liverpool - 444
Fulham - 440
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Najbitnije za tim je da ne bude povreda i nema problema.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Zanima me kako ce ovaj podatak objasniti oni koji su govorili da mi nabijamo loptu i forsiramo ubacaje,te da je Rodgers lud sto je prodao Downinga i Carrolla jer gdje ce naci idealnije igrace od njih za to.Ni u idealnoj sredini,kakvu pravi Big Sam u WH,oni se ne mogu istaci u poredenju sa drugim igracima EPLa.O cinjenici da oni nemaju sta raditi u sistemu Generala ne treba ni govoriti jer je njima tehnika i pas nepoznat pojam.
Sta reci osim da Rodgers malo bolje zna od njih.
http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... ury-update" onclick="window.open(this.href);return false;
Konacno jasnije i preciznije saopstenje kluba o povredenim igracima.

Sta reci osim da Rodgers malo bolje zna od njih.

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... ury-update" onclick="window.open(this.href);return false;
Konacno jasnije i preciznije saopstenje kluba o povredenim igracima.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Ne znam je li neko postavljao, halalite ako jeste.

Vrlo vjerovatno novi dizajn dresova za narednu sezonu. Sta reci, najvise mi se svida zuti, em sto je povratak zute em sto izgleda relativno lijepo. Kod crvenog, kao i u prethodne dvije sezone, mi se ne svida sto kombinuju bijelu i zlatni Liverbird, bolje bi bilo da se odluce za jedno od to dvoje. Treci
, sta ja znam, bolji od oba ovosezonska rezervna i proslosezonskog gostujuceg, a nesto losiji, barem meni, od proslosezonskog treceg (onaj kao ljubicasti).

Vrlo vjerovatno novi dizajn dresova za narednu sezonu. Sta reci, najvise mi se svida zuti, em sto je povratak zute em sto izgleda relativno lijepo. Kod crvenog, kao i u prethodne dvije sezone, mi se ne svida sto kombinuju bijelu i zlatni Liverbird, bolje bi bilo da se odluce za jedno od to dvoje. Treci

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Ne znam stvarno što su se svi nadovezali na tu sliku, vidim i da Nogometni Transferi objavljuju na fb link u kojem piše dresovi Liverpoola za sljedeću sezonu... Ljudi moji, to je dizajnirao lik koji nema nikakve veze sa Warriorom, u Photoshopu. Isto kao da ja sad nacrtam dresove i to se objavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.