AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 11 feb 2014, 08:50

Svi se mi nadamo, ali da li cemo uspjeti nesto sto i Bayern, u to cisto sumnjam. Bar u neko dogledno vrijeme necemo.
Mislim, volio bih da grijesim, ali poucen prethodnim iskustvima... :mrgreen:

Ma vala, mogu sagraditi hiljadu stadiona, ali sta mi to vrijedi ako ce mi u ekipi igrati Bonera. Prvo sklopi ekipu kako treba, pa onda razmisljaj o nekim drugim investicijama. Nije prpa oko stadiona, nije da nemamo gdje igrati.
Imam osjecaj da ce do 2017 biti "nemamo para za pojacanje, gradimo stadion", a nadalje "nemamo para za pojacanje jer smo sagradili stadion".
Volio bih kada bi ovo bio castan oprostaj pedofila koji bi nas za kraj nagradio novom zgradom i stadionom, a onda prodao klub nekom mocniku koji bi nastavio ulagati u klub onako kako dolikuje. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 feb 2014, 09:22

Nekako sam uvjeren da ce Barby pronac sponzora za stadion :D
Ja nesto kontam, posto vec imamo ugovor sa Emiratesom mozda oni finansiraju izgradnju i tako kupe pravo na ime stadiona na određen period kao sto je Arsenal uradio.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 feb 2014, 09:51

Pa to se podrazumijeva da ce nam Emirates biti sponzor, cisto sumnjam da bi nasi iskesirali onoliko novca. :mrgreen:

Ali ja opet kazem, prvo ekipa neka bude prioritet, pa tek onda druge stvari. Mogu oni napraviti osmo svjetsko cudo od stadiona, ali mi to nista ne znaci ako ce i dalje propaliteti igrati u klubu.

FORZA MILAN !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 feb 2014, 10:11

Vlastiti stadion je osnova za dobre rezultate, dobre igrace, vise novca itd...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 feb 2014, 10:53

IlCapitano je napisao/la:Vlastiti stadion je osnova za dobre rezultate, dobre igrace, vise novca itd...
+1

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 feb 2014, 11:03

i ja sam vala za taj novi stadion. jeste da je San Siro ogromne vaznosti za Milan i da je to Milanov hram ali vremena idu dalje. mora se razmisljati unaprijed, a za to je potreban novi moderan stadion, kako se suska sponzora ce biti, a prema nekim informacijama i mediaset je spreman da ulozi ogromne novce u Milan.

vidjet cemo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 feb 2014, 11:20

Headline in tomorrow's GdS: "Are we losing Balotelli? The growth of the purest talent in Italian football is clogged." :|

Baresi is currently at Milanello for the announcement of the new partnership deal between Milan and Fujitsu

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 feb 2014, 11:34

milanist je napisao/la:i ja sam vala za taj novi stadion. jeste da je San Siro ogromne vaznosti za Milan i da je to Milanov hram ali vremena idu dalje. mora se razmisljati unaprijed, a za to je potreban novi moderan stadion, kako se suska sponzora ce biti, a prema nekim informacijama i mediaset je spreman da ulozi ogromne novce u Milan.

vidjet cemo.
Negdje sam procitao da je Medisaset pobjedio Sky u borbi za prava LP i da ce za period 2015-2018 izdvojiti 700 mil eura :roll: Kada se ovo uzme u obzir nije iskljuceno da ce u narednom periodu uloziti značajnija sredstva u Milan :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 feb 2014, 12:50

Pravljenje stadiona nije (i ne smije biti) izgovor za loše rezultate i nedovođenje pojačanja. Gradio je i Arsenal stadion pa su opet svake sezone igrali u CL i imali dobre igrače. Istina je da se Wenger do Oezila nije trošio, ali je imao rezultate u najjačoj ligi na svijetu. To sigurno nije mogao sa škartom kakav je u Milanu.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 feb 2014, 12:58

Today Milan Allievi I/II Division's Mihael Modic signed his first professional contract with ‪#‎ACMilan‬, for 3 years

slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 feb 2014, 13:10

Balotelli: "If I will return to playing in the Premier League? Yes. But I don't know when."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 feb 2014, 15:44

muxa je napisao/la:
milanist je napisao/la:i ja sam vala za taj novi stadion. jeste da je San Siro ogromne vaznosti za Milan i da je to Milanov hram ali vremena idu dalje. mora se razmisljati unaprijed, a za to je potreban novi moderan stadion, kako se suska sponzora ce biti, a prema nekim informacijama i mediaset je spreman da ulozi ogromne novce u Milan.

vidjet cemo.
Negdje sam procitao da je Medisaset pobjedio Sky u borbi za prava LP i da ce za period 2015-2018 izdvojiti 700 mil eura :roll: Kada se ovo uzme u obzir nije iskljuceno da ce u narednom periodu uloziti značajnija sredstva u Milan :D
bas tako, i zele da donesu trofej lige prvaka u Milan za to vrijeme :D sto i nije lose jbg :D oko 250 M godisnje ce ulagati u Milan :D ( kao da sanjam yebote, nadam se da je ovo istina )
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 feb 2014, 16:36

Hajde, dabogda se obistinilo vec jednom nesto. :mrgreen: Ma sta god, samo da se pokrenemo sa mrtve tacke.

Vratio se mali napokon treninzima, amin boze. 8-)
Otkad nosi ovo cudo na sebi, k'o da su mu nogu otkinuli. Nema njega na terenu bar jos dva mjeseca, ali neka, samo polako i laganini. Ima da se vrati jos jaci. :twisted:

slika

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 feb 2014, 21:58

Ma prodat će El Shaarawyja kad tad .. :roll:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 feb 2014, 22:35

Ne vjerujem. Cak mislim da bi ovog ljeta mogli biti spokojni sto se njega tice. :mrgreen:

Seedorf i on su veliki prijatelji tako da bi ovaj sigurno blokirao potencijalni transfer. Pogotovo kada igramo u takvoj formaciji koja vristi za igracem poput njega.

Drugo, vecina klubova koji su bili zainteresovani su se pojacali na tim pozicijama tako da stvarno ne znam gdje bi mogao otici. Citao sam da je Dortmund zainteresovan za njega (vec su kupili zamjenu Lewi tako da i oni otpadaju), ali su nudili smijesnih 18 miliona koje bi mi ionako odbili. Cijena mu je dosta opala zbog neigranja, a mi nismo tolike budale da se odreknemo naseg ponajboljeg igraca za sicu.

I na kraju zakljucak, ovo ljeto se zasigurno moramo cuvati lovatora na Balu i Silju. Oni mi nekako prije spadaju u tu rizicnu skupinu.
Mislim, nikad ne reci nikad, ali zasad je na sigurnom tlu. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 feb 2014, 09:52

IlPrincipe je napisao/la:Ma prodat će El Shaarawyja kad tad .. :roll:
To se najvjerovatnije neće uskoro dogoditi. Jer, ko će kupiti igrača koji je skoro čitavu sezonu propustio, za kojeg se ne zna u kakvom stanju i formi će se vratiti na teren :?: A većina najjačih klubova ima prilično dobro popunjen napad, tačnije krilne pozicije (eventualno vidim Arsenal kao zainteresovanog kupca, ipak su odavno samo na Giroudu u špicu), što znači da bismo trebali biti mirni barem godinu dana.

Što se tiče De Sciglija i Balotellija, također sumnjam da će se prodati. Pogotovo De Sciglio, koji još nije ni blizu nivoa koji mu se predviđa. Mora popraviti centaršut i igru naprijed, jer bez toga nikad neće biti WC bek. Isto tako se mora profilirati u RB-a ili LB-a. Ne može biti čas jedno, čas drugo. Balotelli bi možda mogao napustiti Milan, ali pod uslovom da dođe dobra ponuda. Tu podrazumijevam nešto preko 30 miliona, a zbog razloga koje sam naveo kod Faraona, sumnjam da će neko iskeširati toliko za nepouzdanog igrača kakav je Mario.

Stoga, nema razloga za brigu. Veći je problem ako oni budu igrali u lošoj formi. Dobro znate da nema igrača koji može uskočiti (samo Pazzo umjesto Bale) i odigrati približno dobro kao ovi u top formi.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 12 feb 2014, 11:50

Ljudi ako sve prodje ok za stadion niste svjesni koliko ce to znaciti u smislu prihoda.

Trenutno smo u top 3 ako ne i prvi u evropi u pogledu tv prava(mislim mediaset ima ugovor). Sa vl.stadionom gledamo u god.budzet od 40,50 miliona za transfere

Kakve fajde od 3 miliona od karti od 1 tekme kad pola moras dati za iznajmljivanje stadiona i sl. Ne mozes organizovat stadion po svom, izdavati prostore,reklama i sl. I sve ide klubu.

Ja molim Boga da je istina za stadion.
Usli bi u top 4,5 u pogledu ukupnih prihoda bez ikakvih repova, dugova kao barsa i real

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 feb 2014, 13:51

I opet ce biti prica da je jedini koji valja u ovoj ekipi i slicne stvari. Ma daj sine da si Ibrahimovic ne bih te trpio ni sekunde. Sramota.

[youtube][/youtube]

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 feb 2014, 14:08

Kako bi mu zbog ovog uzeo platu do kraja sezone sa bismillom. Picka mu materina vise bezobrazna. Nabit s noge na nogu.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 12 feb 2014, 14:09

Zbilja, šteta prazne glave. Ne kažem da treba imati radne navike jednog Seedorfa, dovoljno je nekog prosječnog igrača, uz sav talenat koji posjeduje i prirodnu motoriku, malo ko bi mogao u istu rečenicu sa njim. Opet kažem, šteta.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 15 gostiju.