ko li je boze skinuo kotače. da nije onaj isti dečec koji je primio pljusku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pored svih svakodnevnih desavanja u lijepoj nam drzavi,treba jos i ovdje svakodnevno kukati sto Lewandowski ode u Bayern.Nek' ide u 3 3.14cke ... i on i njemu slicni,ni prvi ni zadnji koji ce otici iz kluba-ne znam zasto je tesko pomiriti se s tim,posebno sto nije prvi iz ove generacije koji ide.opel je napisao/la:I meni je smiješno što će nekog kao Lewat Bayern dobiti besplatno sa ili bez točkova.
Ove sezone da,inace Hummels je bolji igrac od njega.Semir bvb je napisao/la:Evo najboljih ovosezonskih trenutaka ubjedljivo najboljeg štopera Bundeslige!![]()
Hare_BvB je napisao/la:Rambostopoulos je najjaci duel igrac u ligi. Malo steka u zoni i otvaranju, ali da se to ispolirati - jos je u ranim stoperskim godinama.
VinKe se vraca Smelconji u zagrljaj, liva strana ce ponovo biti zabetonirana.Gostujuce tekme u pokalu redovno igramo tvrdo, tak da i sutra ocekujem slican pristup. Frankfurt je odlicna ekipa, pogotovo na Waldu, ali zbog povreda, raznih pehova i EL su u donjem dijelu tabele.
U pravu si ti, uprava BvB je jednostavno nepogrešiva, očekujem od Šibera da sad u kupu uspješno zamijeni Reusa i dokaže svoju isplativost. Ipak smo mi skuplje platili Šibera, nego što će Bayern platiti za Lewata.Blaszczykowski je napisao/la:Ljudi moji mi bez Schibija lani ne bi prismrdili finalu CL, tako da ga ja vodim kao isplativu investiciju.
Ne treba zaboraviti ni kljucnu asistenciju za Greuskreutza u Francuskoj ove sezoneBlaszczykowski je napisao/la:Ljudi moji mi bez Schibija lani ne bi prismrdili finalu CL, tako da ga ja vodim kao isplativu investiciju.
Sto si bolan nadrkan? Pusti ljude neka imaju svoje misljenje, ne moras ih ti odmah poklapati...opel je napisao/la:U pravu si ti, uprava BvB je jednostavno nepogrešiva, očekujem od Šibera da sad u kupu uspješno zamijeni Reusa i dokaže svoju isplativost. Ipak smo mi skuplje platili Šibera, nego što će Bayern platiti za Lewata.Blaszczykowski je napisao/la:Ljudi moji mi bez Schibija lani ne bi prismrdili finalu CL, tako da ga ja vodim kao isplativu investiciju.
To zaboravih. Znači ma kolika flopčina bio, ipak je imao velik udjel u prihodima kluba i lanjskom finalu LP.adnan24 je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni kljucnu asistenciju za Greuskreutza u Francuskoj ove sezoneBlaszczykowski je napisao/la:Ljudi moji mi bez Schibija lani ne bi prismrdili finalu CL, tako da ga ja vodim kao isplativu investiciju.![]()
To je vec tradicionalno, da se dodje na temu BVB-a i serucka kako smo doveli igraca koji je obicni flop. I Gundo je bio flop nakon jedne polusezone, pa kasnije od flopa postade reprezentativac kojeg hoce ponajveci svjetski kluboviBlaszczykowski je napisao/la:To zaboravih. Znači ma kolika flopčina bio, ipak je imao velik udjel u prihodima kluba i lanjskom finalu LP.adnan24 je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni kljucnu asistenciju za Greuskreutza u Francuskoj ove sezoneBlaszczykowski je napisao/la:Ljudi moji mi bez Schibija lani ne bi prismrdili finalu CL, tako da ga ja vodim kao isplativu investiciju.![]()
P.S. Vidim da se Floptaryjan ukorijenio. Za neupućene, ne sprdamo se time Mikiju, već onim koji ga proglasiše flopom.
Grijesis. Tradicionalno je dizanje igraca u nebo posle jedne dobre utakmice, te nekriticna bezrezervna podrska svih poteza uprave.kraljttbvb je napisao/la:To je vec tradicionalno, da se dodje na temu BVB-a i serucka kako smo doveli igraca koji je obicni flop.
Nije.Lokos19 je napisao/la: Grijesis. Tradicionalno je dizanje igraca u nebo posle jedne dobre utakmice, te nekriticna bezrezervna podrska svih poteza uprave.![]()
NisuLokos19 je napisao/la:Kad vec spominete Mikija. Koliko je upisao golova i asistencija u ovih 26,27 utakmica? Svi novinari i 80% navijaca (njemacki portali) u glas spominju kako je momak preplacen i da vise grijesi no sto koristi, samo vas dvojca trojca se ovdje prave pametni. Statisticki a i po dojmu Miki je je ovu polusezonu bio FLOPINA. Sta ce biti sad u drugoj polovici vidjet cemo. Ja se prvi nadam da ce eksplodirat i sam dobijat utakmice. Necu imati problem ni sekunde da ga tad hvalim. Dotle ...
Može.Lokos19 je napisao/la:Ps:
Nemoze se iznijet kritika bez da se to kvalifikuje kao pljuvanje i da nekrene napadanje. Ljubimci staljinizma sta li
A dokaz za to je ovaj post iznadopel je napisao/la:Pa tako i ja pohvalim Mikija, uporedim ga sa Messijem, usput iskritikujem flopinu Šibera i to mi neko uzme za zlo, proglasi me nadrkanim, stvarno staljinizam prve klase. Monopol istine je u rukama par forumaša, svi ostali mogu samo slijediti neprikosnovene autoritete.
Evo.Lokos19 je napisao/la:@Kuba
A gdje je pecat?![]()
Sve oci su uprte na Mikija. Jedini kreativac sto je ostao u ekipi, svi ostali su samo dobri za trkeopel je napisao/la:Dosta prepucavanja valja večeras proguliti i baš me interesuje kako će biti bez Reusa i da li će neko od naših to iskoristiti da bljesne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.