rammstein je napisao/la:polakokoala je napisao/la:Ja kolko znam, u igri su bila još 2 igrača. Šta bi s njima?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
rammstein je napisao/la:polakokoala je napisao/la:Ja kolko znam, u igri su bila još 2 igrača. Šta bi s njima?
pa jbg sjednes u auto i za Rovinj,hilmo je napisao/la:E na šta su spali.....![]()
EDIT: Odnosi se na novine, da ne bude zabune.
ne razumijem šta želiš reći ovim postom?marconato je napisao/la:Partizan protiv Maribora na poluvremenu vodi 3-0, a samo Pantić i Stanković igraju od onih koji su nastupali protiv Sarajeva...![]()
Partizan je počeo meč u sastavu: Lukač, Vuličević, Trajković, Stanković, Volkov, Drinčić, Pantić, Brašanac, Malbašić, Škuletić, Lazović.
Toliko o nekom mjesovitom sastavu...
polako , samo mirno ništa ne pričat, sve će biti okamypitar je napisao/la:Hajmo vise još taj napadac,a kasnije ko sleti na Koševo.
DenchiNL je napisao/la:polako , samo mirno ništa ne pričat, sve će biti okamypitar je napisao/la:Hajmo vise još taj napadac,a kasnije ko sleti na Koševo.
Mi smo stare utakmice apsolvirali, idemo dalje. Ostavi se proslosti, spamujes informacijama koje su nebitne. Pripremne i testne utakmice ne zasluzuju duge elaborate.marconato je napisao/la:Partizan dobio Maribora 4-0, a samo su Pantić i Stanković igrali u startnih 11 od onih koji su nastupali protiv Sarajeva...![]()
Partizan je počeo meč u sastavu: Lukač, Vuličević, Trajković, Stanković, Volkov, Drinčić, Pantić, Brašanac, Malbašić, Škuletić, Lazović.
Želim reci da je Partizan igrao sa drugom postavom, a Sarajevo sa kombinovanom i to sa svih 20 + igraca, dok je Partizanu falila cijela prva postava, koja je vec manje vise iskristalisana, jer ovaj sastav igrao i protiv Ružomberoka (izuzev Stankovića i Pantića) dan prije meca sa Sarajevom...DenchiNL je napisao/la:ne razumijem šta želiš reći ovim postom?marconato je napisao/la:Partizan protiv Maribora na poluvremenu vodi 3-0, a samo Pantić i Stanković igraju od onih koji su nastupali protiv Sarajeva...![]()
utakmica između Sarajeva i Partizana je bila prijateljska u toku priprema oba tima,
oba tima su izvela sastav koji nije kompletan i nije igralo prvih 11,
i jedan i drugi tim traže prvu postavu još , jer su doveli 5-6 pojačanja,
a s tom dvojicom navedenih si već demantovao svoju tvrdnju dakle...?
Zamolio bih gospodina marconata da se pozabavi malo stanjem u svom klubu . Neka nam napiše i prosvjetli nas o ugovorima Kvesića Tomića i Antolovića, zašto ne igra Jamak prijateljske utakmice, ko je tražio papire za odlazak iz kluba, ima li istine u tome da Selimović ne namjerava igrati dok mu se ne isplate pare, sta je sa gazdama kojima se duguju kirije gdje igraci zive,i kako su irhana smajica nazvali i pokusali da posude od olimpica pa sta se sve izdesavalo u samo par sati,a mi smo ugovorili sve prijateljske utakmice da ekipe igraju sa rezervnim sastavima kako se nebi obrukali...marconato je napisao/la:Partizan dobio Maribora 4-0, a samo su Pantić i Stanković igrali u startnih 11 od onih koji su nastupali protiv Sarajeva...![]()
Trenutno korisnika/ca: hibrid, iliyaa8, OldTownDistrict i 54 gosta.