šalji drug.Goalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
šalji drug.Goalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.
Haj' ako ti nije mrsko...Goalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.
Salji sine.Goalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.
Na forumu TM-a, javio se jedan lik sto mu je zastupnik od Hrgote ujedno i trener. Kaze da se Hrgota odlucio za nas (tako mu je ovaj rekao) i da su vec stupili u kontakt sa savezom. Isto tako, javio se prije 3 dana neki momak, koji je vec najavio da ce Hrgota donjeti odluku u sljedecih par dana (taj je uostalom pogodio sve sto se desavalo i desava Gudeljom u kontaktu je sa njim).
Znaci u kontaktu su sa savezom, tako kazu, i vidjecemo sta ce dalje biti.
Ma napiši ovdje, da ne šalješ bez veze 100 poruka. Napisali smo i za Gudelja pa je na kraju bilo tačno, neće ti niko zamjeriti ako se ne desiGoalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.
Morao sam jos jednom napisati, da se prenese post i na ovu stranicu.Na forumu TM-a, javio se jedan lik sto mu je zastupnik od Hrgote ujedno i trener. Kaze da se Hrgota odlucio za nas (tako mu je ovaj rekao) i da su vec stupili u kontakt sa savezom. Isto tako, javio se prije 3 dana neki momak, koji je vec najavio da ce Hrgota donjeti odluku u sljedecih par dana (taj je uostalom pogodio sve sto se desavalo i desava Gudeljom u kontaktu je sa njim).
Znaci u kontaktu su sa savezom, tako kazu, i vidjecemo sta ce dalje biti.
Znam da ti je teško, polako. Jutro je pametnije od večeri, sutra ćeš se bolje osjećati.drummer je napisao/la:Ovo hvaljenje dovodjenjem novih igraca u reprezentaciju je vec bezobrazluk.Od sest igraca koji su kao dovedeni Juka je doveo vecinu,ne nikakav Jaha ni Susic.
Jok. I njega ćemo da uzmemo, ako nam bude ćeifAeGon099 je napisao/la:je li halilović odigrao službenu utakmicu za hrvatsku ?
pošto sam vidio da ga nema na spisku kovača, pa se možda i čudo neko desi.
Nemam se ja sta osjecati bolje kad svi znamo da je to istina.Da ti ponovim:Logicno je da Hajrovic igra za Svicarsku i to je za mene zavrsena prica.I onda na scenu stupa Juka i spasava stvar.Virtu4l je napisao/la:Znam da ti je teško, polako. Jutro je pametnije od večeri, sutra ćeš se bolje osjećati.drummer je napisao/la:Ovo hvaljenje dovodjenjem novih igraca u reprezentaciju je vec bezobrazluk.Od sest igraca koji su kao dovedeni Juka je doveo vecinu,ne nikakav Jaha ni Susic.
a nije da nam ne bi dobro došao.Sheyi je napisao/la:Znači, iz Švedske ga niko nije zvao, a bogami ni iz Croacije, tako da smo mu ostali mi.
Da, ali prvo mora u U19, pa U21, a onda ga možda ubaciti u A tim, u onim kvalama za SP u Rusiji. Svakako mislim da se Sejad sad ujeda za damu, neka, hoće da se hvata u kolo sa Mamićima i kompanijom.VanBasten je napisao/la:Jok. I njega ćemo da uzmemo, ako nam bude ćeif
Loš pokušaj, još jedan u nizu. Hrvati su slali delegacije Hrgoti na noge, pa ih je kulturno otkačio.Sheyi je napisao/la:Znači, iz Švedske ga niko nije zvao, a bogami ni iz Croacije, tako da smo mu ostali mi.
Trenutno korisnika/ca: denza, General505, JayCatwright, Kaunas, Proximic, Vanja8 i 63 gosta.