šalji drug.Goalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Odlazi Safete.
Haj' ako ti nije mrsko...Goalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.
Salji sine.Goalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma hajd baci bombu..ionako ih je ovdje bilo bezbroj 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Posto sam dobio vec 10 zahtjeva za PP, moze i ovdje.
Svoj izvor necu navesti, navescu sto sam procitao na TM-ovom forumu, sto se poklapa skrojz:
Na forumu TM-a, javio se jedan lik sto mu je zastupnik od Hrgote ujedno i trener. Kaze da se Hrgota odlucio za nas (tako mu je ovaj rekao) i da su vec stupili u kontakt sa savezom. Isto tako, javio se prije 3 dana neki momak, koji je vec najavio da ce Hrgota donjeti odluku u sljedecih par dana (taj je uostalom pogodio sve sto se desavalo i desava Gudeljom u kontaktu je sa njim).
Znaci u kontaktu su sa savezom, tako kazu, i vidjecemo sta ce dalje biti.
Ma napiši ovdje, da ne šalješ bez veze 100 poruka. Napisali smo i za Gudelja pa je na kraju bilo tačno, neće ti niko zamjeriti ako se ne desiGoalgetter je napisao/la:Necu sada ovdje bacati ''bombe'' ,imam neke informacije, medjutim nisu povjerljive, ne znam za njihovu tacnost. Ko zeli na PP, mogu mu poslati sto se tice Hrgote.
EDIT: malo sam zakasnio, jbg
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Posto sam dobio vec 10 zahtjeva za PP, moze i ovdje.
Svoj izvor necu navesti, navescu sto sam procitao na TM-ovom forumu, sto se poklapa skrojz sa ovim, mozete i provjeriti tamo:
Morao sam jos jednom napisati, da se prenese post i na ovu stranicu.Na forumu TM-a, javio se jedan lik sto mu je zastupnik od Hrgote ujedno i trener. Kaze da se Hrgota odlucio za nas (tako mu je ovaj rekao) i da su vec stupili u kontakt sa savezom. Isto tako, javio se prije 3 dana neki momak, koji je vec najavio da ce Hrgota donjeti odluku u sljedecih par dana (taj je uostalom pogodio sve sto se desavalo i desava Gudeljom u kontaktu je sa njim).
Znaci u kontaktu su sa savezom, tako kazu, i vidjecemo sta ce dalje biti.
Ho-ho-ho
Biće na index-u podjebavanja ako se ovo desi

Biće na index-u podjebavanja ako se ovo desi
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ovo hvaljenje dovodjenjem novih igraca u reprezentaciju je vec bezobrazluk.Od sest igraca koji su kao dovedeni Juka je doveo vecinu,ne nikakav Jaha ni Susic.
je li halilović odigrao službenu utakmicu za hrvatsku ?
pošto sam vidio da ga nema na spisku kovača, pa se možda i čudo neko desi.
Odlazi Safete.
Znam da ti je teško, polako. Jutro je pametnije od večeri, sutra ćeš se bolje osjećati.drummer je napisao/la:Ovo hvaljenje dovodjenjem novih igraca u reprezentaciju je vec bezobrazluk.Od sest igraca koji su kao dovedeni Juka je doveo vecinu,ne nikakav Jaha ni Susic.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jok. I njega ćemo da uzmemo, ako nam bude ćeifAeGon099 je napisao/la:je li halilović odigrao službenu utakmicu za hrvatsku ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Ako je istina za Hrgotu hvala Bogu da se momak sam javio i prepoznao da je dobrodosao u nasu reprezentaciju.
Nemam se ja sta osjecati bolje kad svi znamo da je to istina.Da ti ponovim:Logicno je da Hajrovic igra za Svicarsku i to je za mene zavrsena prica.I onda na scenu stupa Juka i spasava stvar.Virtu4l je napisao/la:Znam da ti je teško, polako. Jutro je pametnije od večeri, sutra ćeš se bolje osjećati.drummer je napisao/la:Ovo hvaljenje dovodjenjem novih igraca u reprezentaciju je vec bezobrazluk.Od sest igraca koji su kao dovedeni Juka je doveo vecinu,ne nikakav Jaha ni Susic.
Znači, iz Švedske ga niko nije zvao, a bogami ni iz Croacije, tako da smo mu ostali mi.
Nemojte žuriti. Vidjećemo šta će biti od svega ovoga. Nije još ni blizu gotovog posla.
DRUG NEBI TI PUNCA
a nije da nam ne bi dobro došao.Sheyi je napisao/la:Znači, iz Švedske ga niko nije zvao, a bogami ni iz Croacije, tako da smo mu ostali mi.
Odlazi Safete.
Da, ali prvo mora u U19, pa U21, a onda ga možda ubaciti u A tim, u onim kvalama za SP u Rusiji. Svakako mislim da se Sejad sad ujeda za damu, neka, hoće da se hvata u kolo sa Mamićima i kompanijom.VanBasten je napisao/la:Jok. I njega ćemo da uzmemo, ako nam bude ćeif
Loš pokušaj, još jedan u nizu. Hrvati su slali delegacije Hrgoti na noge, pa ih je kulturno otkačio.Sheyi je napisao/la:Znači, iz Švedske ga niko nije zvao, a bogami ni iz Croacije, tako da smo mu ostali mi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A mozda nasi kazu Hrgoti da nam u ovom trenutku ne treba i da je mlad,mozda u kvalifikacijama za SP 2022?
Zato polako,sve je tu moguce pa i ovaj moj pokusaj šale,na zalost.
Zato polako,sve je tu moguce pa i ovaj moj pokusaj šale,na zalost.
Off topic, ali sta je ovo, svi portali pali? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.