BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

armando
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la armando » 10 feb 2014, 22:08

al ih munja / blic / opel resetuje :lol: :lol:
ko li je boze skinuo kotače. da nije onaj isti dečec koji je primio pljusku :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 10 feb 2014, 22:10

I meni je smiješno što će nekog kao Lewat Bayern dobiti besplatno sa ili bez točkova.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 10 feb 2014, 22:19

Sta ima o Gündoganu reci? Isti nece produzit ugovor, sledeca stanica spanija. Nek mu je sa srecom. Tamam ce unijet lovu koja nam treba za prvog spica ;) plus mjesto slobodno za Shinji-ja 8-)

@Sema
Slazem se. Uz Matsa naravno 8-)
Inace postao mi je posle Mannija najdrazi igrac BvBea.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 feb 2014, 22:24

opel je napisao/la:I meni je smiješno što će nekog kao Lewat Bayern dobiti besplatno sa ili bez točkova.
Pored svih svakodnevnih desavanja u lijepoj nam drzavi,treba jos i ovdje svakodnevno kukati sto Lewandowski ode u Bayern.Nek' ide u 3 3.14cke ... i on i njemu slicni,ni prvi ni zadnji koji ce otici iz kluba-ne znam zasto je tesko pomiriti se s tim,posebno sto nije prvi iz ove generacije koji ide.
Semir bvb je napisao/la:Evo najboljih ovosezonskih trenutaka ubjedljivo najboljeg štopera Bundeslige! 8-)
Ove sezone da,inace Hummels je bolji igrac od njega.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 feb 2014, 22:55

Rambostopoulos je najjaci duel igrac u ligi. Malo steka u zoni i otvaranju, ali da se to ispolirati - jos je u ranim stoperskim godinama.

VinKe se vraca Smelconji u zagrljaj, liva strana ce ponovo biti zabetonirana. :D Gostujuce tekme u pokalu redovno igramo tvrdo, tak da i sutra ocekujem slican pristup. Frankfurt je odlicna ekipa, pogotovo na Waldu, ali zbog povreda, raznih pehova i EL su u donjem dijelu tabele.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 feb 2014, 07:43

Hare_BvB je napisao/la:Rambostopoulos je najjaci duel igrac u ligi. Malo steka u zoni i otvaranju, ali da se to ispolirati - jos je u ranim stoperskim godinama.

VinKe se vraca Smelconji u zagrljaj, liva strana ce ponovo biti zabetonirana. :D Gostujuce tekme u pokalu redovno igramo tvrdo, tak da i sutra ocekujem slican pristup. Frankfurt je odlicna ekipa, pogotovo na Waldu, ali zbog povreda, raznih pehova i EL su u donjem dijelu tabele.

I ja sam sklon tvrdnji da je Sokratis najjači duel igrač u BL, kupljen za 10 miliona i to je dokaz da igrač ne mora biti preskup da bi se dobro uklopio i ulivao pouzdanje čitavoj ekipi. Drago mi je što je Miki u zadnjoj utakmici pokazao da zna igrati, ona dva gola koja je dao ne bi ni Messi bolje odradio, samo kod njega još uvijek ima ona barijera da kad tim igra loše, on je obično među najslabijim u timu. Zadovoljan sam i sa Aubom, momak djeluje smireno i trezveno, možda će imati više prostora iduće sezone kad Lewat ode, bez obzira ko bude doveden kao zamjena. U poređenju sa Šiberom je pun pogodak, iako je više i plaćen. Uprava očito i ide za tim da kupuju igrače za cifre od 10-20 miliona i mislim da više neće ići u avanture tipa Šiber i Perišić.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 11 feb 2014, 09:23

Ljudi moji mi bez Schibija lani ne bi prismrdili finalu CL, tako da ga ja vodim kao isplativu investiciju. :)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 feb 2014, 10:23

Blaszczykowski je napisao/la:Ljudi moji mi bez Schibija lani ne bi prismrdili finalu CL, tako da ga ja vodim kao isplativu investiciju. :)
U pravu si ti, uprava BvB je jednostavno nepogrešiva, očekujem od Šibera da sad u kupu uspješno zamijeni Reusa i dokaže svoju isplativost. Ipak smo mi skuplje platili Šibera, nego što će Bayern platiti za Lewata.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 feb 2014, 11:37

Blaszczykowski je napisao/la:Ljudi moji mi bez Schibija lani ne bi prismrdili finalu CL, tako da ga ja vodim kao isplativu investiciju. :)
Ne treba zaboraviti ni kljucnu asistenciju za Greuskreutza u Francuskoj ove sezone :lol:

Veceras prizeljkujem ovaj sastav:

.........................Langerak...........

Pisczek......Friedrich :? .......Sokratis......Smele

.............Nuri...........Kehl..............

Hoffman........Floptarijan........Kevin

...........Onaj sto ode u Bayern za 0 eura :( ....

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 feb 2014, 12:33

opel je napisao/la:
U pravu si ti, uprava BvB je jednostavno nepogrešiva, očekujem od Šibera da sad u kupu uspješno zamijeni Reusa i dokaže svoju isplativost. Ipak smo mi skuplje platili Šibera, nego što će Bayern platiti za Lewata.
Sto si bolan nadrkan? Pusti ljude neka imaju svoje misljenje, ne moras ih ti odmah poklapati...

Ako ne bude prenos na ARD/ZDF, dajte kakvih linkova, da se to moze pratiti. I da, znam da ce biti na Areni, ali kakve mi fajde kad je ja nemam!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 11 feb 2014, 12:39

adnan24 je napisao/la:
Ne treba zaboraviti ni kljucnu asistenciju za Greuskreutza u Francuskoj ove sezone :lol:
To zaboravih. Znači ma kolika flopčina bio, ipak je imao velik udjel u prihodima kluba i lanjskom finalu LP. :)

P.S. Vidim da se Floptaryjan ukorijenio. Za neupućene, ne sprdamo se time Mikiju, već onim koji ga proglasiše flopom. :mrgreen:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 feb 2014, 12:44

Blaszczykowski je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
To zaboravih. Znači ma kolika flopčina bio, ipak je imao velik udjel u prihodima kluba i lanjskom finalu LP. :)

P.S. Vidim da se Floptaryjan ukorijenio. Za neupućene, ne sprdamo se time Mikiju, već onim koji ga proglasiše flopom. :mrgreen:
To je vec tradicionalno, da se dodje na temu BVB-a i serucka kako smo doveli igraca koji je obicni flop. I Gundo je bio flop nakon jedne polusezone, pa kasnije od flopa postade reprezentativac kojeg hoce ponajveci svjetski klubovi :)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 feb 2014, 12:56

Kad sam već po nečijim procjenama nadrkan, da konstatujem da će taj Gundo nakon samo jedne dobre sezone u BvB istu vjerovatno i napustiti, ovu sezonu naravno ne računam, jer ionako od njega ni traga ni glasa. Isti slučaj kao i sa Šahinom i Kagawom. Tako da je dobar potez uprave oko dovođenja Gundogana ipak samo relativno dobar potez. E sad neka neko kaže da bez Gunde ne bi bilo finala LP itd, itd, ne bi bilo finala LP ni bez Santane, pa da i njega sad za nebo zakujemo.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 feb 2014, 14:06

kraljttbvb je napisao/la:To je vec tradicionalno, da se dodje na temu BVB-a i serucka kako smo doveli igraca koji je obicni flop.
Grijesis. Tradicionalno je dizanje igraca u nebo posle jedne dobre utakmice, te nekriticna bezrezervna podrska svih poteza uprave. ;)

Kad vec spominete Mikija. Koliko je upisao golova i asistencija u ovih 26,27 utakmica? Svi novinari i 80% navijaca (njemacki portali) u glas spominju kako je momak preplacen i da vise grijesi no sto koristi, samo vas dvojca trojca se ovdje prave pametni. Statisticki a i po dojmu Miki je je ovu polusezonu bio FLOPINA. Sta ce biti sad u drugoj polovici vidjet cemo. Ja se prvi nadam da ce eksplodirat i sam dobijat utakmice. Necu imati problem ni sekunde da ga tad hvalim. Dotle ...

Ps:
Nemoze se iznijet kritika bez da se to kvalifikuje kao pljuvanje i da nekrene napadanje. Ljubimci staljinizma sta li :mrgreen:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 11 feb 2014, 14:12

Du bist ein Lugner.

Und hier sind die Dokazi:
Lokos19 je napisao/la: Grijesis. Tradicionalno je dizanje igraca u nebo posle jedne dobre utakmice, te nekriticna bezrezervna podrska svih poteza uprave. ;)
Nije.
Lokos19 je napisao/la:Kad vec spominete Mikija. Koliko je upisao golova i asistencija u ovih 26,27 utakmica? Svi novinari i 80% navijaca (njemacki portali) u glas spominju kako je momak preplacen i da vise grijesi no sto koristi, samo vas dvojca trojca se ovdje prave pametni. Statisticki a i po dojmu Miki je je ovu polusezonu bio FLOPINA. Sta ce biti sad u drugoj polovici vidjet cemo. Ja se prvi nadam da ce eksplodirat i sam dobijat utakmice. Necu imati problem ni sekunde da ga tad hvalim. Dotle ...
Nisu
Lokos19 je napisao/la:Ps:
Nemoze se iznijet kritika bez da se to kvalifikuje kao pljuvanje i da nekrene napadanje. Ljubimci staljinizma sta li :mrgreen:
Može.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 feb 2014, 14:15

Pa tako i ja pohvalim Mikija, uporedim ga sa Messijem, usput iskritikujem flopinu Šibera i to mi neko uzme za zlo, proglasi me nadrkanim, stvarno staljinizam prve klase. Monopol istine je u rukama par forumaša, svi ostali mogu samo slijediti neprikosnovene autoritete.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 feb 2014, 14:40

@Kuba
A gdje je pecat? :mrgreen:
opel je napisao/la:Pa tako i ja pohvalim Mikija, uporedim ga sa Messijem, usput iskritikujem flopinu Šibera i to mi neko uzme za zlo, proglasi me nadrkanim, stvarno staljinizam prve klase. Monopol istine je u rukama par forumaša, svi ostali mogu samo slijediti neprikosnovene autoritete.
A dokaz za to je ovaj post iznad ;)
Kad kaze da nije onda ima da nije. Razumes bre.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 11 feb 2014, 15:21

Lokos19 je napisao/la:@Kuba
A gdje je pecat? :mrgreen:
Evo. ;)

slika

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 11 feb 2014, 15:37

Dosta prepucavanja valja večeras proguliti i baš me interesuje kako će biti bez Reusa i da li će neko od naših to iskoristiti da bljesne.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 feb 2014, 16:01

opel je napisao/la:Dosta prepucavanja valja večeras proguliti i baš me interesuje kako će biti bez Reusa i da li će neko od naših to iskoristiti da bljesne.
Sve oci su uprte na Mikija. Jedini kreativac sto je ostao u ekipi, svi ostali su samo dobri za trke :-). Bit ce ovo jako gutavo, ocekujem maks. nabrijan Frankfurt. Mozda bi bilo bolje da Hofman starta umjesto Kevina? :?

veceras prenos na ard od 20:35 ;)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.