Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sta je sa benficom
na wwinu se jos nista ne desava

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hebem ti Venlo, ja odigram x2 kad vidim 0:1 reko gotovo je ovo, sad 3:1 gube

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sutra igraju pa zato valjda čekajuxaves je napisao/la:Sta je sa benficomna wwinu se jos nista ne desava

Repriza od jučer. Samo ovaj put nisam predlagao, jer nisam imao vremena jutros za na forum.. Nemojte mi zamjeriti, stavljam sliku čisto da ljudi vide da se može i da nije ovo kvantna fizika. Pa nek mi netko kaže da nije bolje uzeti dvije jače kvote i na manji ili srednji ulog ispratiti to, ako je statistika dovoljno pogodna.. Ili tražiti za veći ulog 3 sigurice, od kojih redovito "najsigurnija" obara!?? Npr. danas sam za veći ulog odigrao dvoje nizozemaca 3+ (proslo), nijemce 2+ (proslo) i dodao uz to "sigurniji" par - aves daje gol. Pogađate što me bacilo!?
Mislim da puno vremena trošimo gledajući koeficijente, kad svaki dan ima barem 2-3 banke ekstremno visokih kvota, što ja kažem - zamaskiranih.. Kladionice naravno, ne žele da mi uplaćujemo na račun statistike,logike i nekakvog osjećaja, već nas teroriziraju spuštanjima tečajeva, a mi, ko i sva mala djeca, grabimo i padamo..
U desetom selu živi Antuntun!
bevanda4 je napisao/la:
Repriza od jučer. Samo ovaj put nisam predlagao, jer nisam imao vremena jutros za na forum.. Nemojte mi zamjeriti, stavljam sliku čisto da ljudi vide da se može i da nije ovo kvantna fizika. Pa nek mi netko kaže da nije bolje uzeti dvije jače kvote i na manji ili srednji ulog ispratiti to, ako je statistika dovoljno pogodna.. Ili tražiti za veći ulog 3 sigurice, od kojih redovito "najsigurnija" obara!?? Npr. danas sam za veći ulog odigrao dvoje nizozemaca 3+ (proslo), nijemce 2+ (proslo) i dodao uz to "sigurniji" par - aves daje gol. Pogađate što me bacilo!?
Mislim da puno vremena trošimo gledajući koeficijente, kad svaki dan ima barem 2-3 banke ekstremno visokih kvota, što ja kažem - zamaskiranih.. Kladionice naravno, ne žele da mi uplaćujemo na račun statistike,logike i nekakvog osjećaja, već nas teroriziraju spuštanjima tečajeva, a mi, ko i sva mala djeca, grabimo i padamo..
upravo tako, manji ulog veće kvote i nema živciranja i glupih padova koji utječu na zdravlje i na daljnje klađenje na način da se samo uvaljuješ i pokušavaš vratiti nemoguće
ovo nema u tri pm, dadnu 2 gola do 15min i onda buranija do kraja haj to
a ovi englezi vola nemg ubosti a kamoli da bude 3 gola na utakmici a kvota tu 1.4 ccc
a ovi englezi vola nemg ubosti a kamoli da bude 3 gola na utakmici a kvota tu 1.4 ccc
što se nizozemaca tiče pogledaj malo svako ali baš svako kolo jedna utakmica ne bude oba gol ili 3+ a većinom sve druge budu, koliko god da utakmica ima na jednoj neće biti oba gol i na jednoj neće biti 3+ i tako je u 90% slučajeva, a za engleze ako misliš na Derby-QPR biti će tu još golova, dati će ga i gosti i to mislim dvaTorres_9 je napisao/la:ovo nema u tri pm, dadnu 2 gola do 15min i onda buranija do kraja haj to

slazem se upotpunosti sa vama, bolje dva para od npr 2,00, nego 7 parova od 1,2. Al najlakse se dobija kad se igra singl, ja to najvise forsiram,zgmiky je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:
upravo tako, manji ulog veće kvote i nema živciranja i glupih padova koji utječu na zdravlje i na daljnje klađenje na način da se samo uvaljuješ i pokušavaš vratiti nemoguće
i jedna napomena za sve: Nemojte da vas vuce kada vidite da kvota jako pada, kladionice nekada igraju prljavu igru da izbalansiraju tipovanje na pojedini ishod.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
ne bih rekao nekad nego uvijek to rade jer nastoje biti u plusu neovisno o ishodu utakmicagonzales je napisao/la:
slazem se upotpunosti sa vama, bolje dva para od npr 2,00, nego 7 parova od 1,2. Al najlakse se dobija kad se igra singl, ja to najvise forsiram,
i jedna napomena za sve: Nemojte da vas vuce kada vidite da kvota jako pada, kladionice nekada igraju prljavu igru da izbalansiraju tipovanje na pojedini ishod.![]()
usput probati na Tours da daje dva ili više gola na liveu, a možda bude i 1 na kraju
ništa od jedinice Nancy

inače miky, sretno nam sa prijelazom. vidim da si predlagao, odigrao i ja jutros qpr 1/2.
Oni su prvi u prijelaz išli 2014. pa se nisam previše dvoumio i danas odigrati kad se sjetim kako su me tada usrećili
Oni su prvi u prijelaz išli 2014. pa se nisam previše dvoumio i danas odigrati kad se sjetim kako su me tada usrećili

Benfika igra sutra u 21:15 http://www.****/utakmica/2y7tB4fL/#detaljixaves je napisao/la:Sta je sa benficomna wwinu se jos nista ne desava
jesu popravili krov?Lisac je napisao/la:Benfika igra sutra u 21:15 http://www.****/utakmica/2y7tB4fL/#detaljixaves je napisao/la:Sta je sa benficomna wwinu se jos nista ne desava

- alan_kardec
- Kontakt:
Nek sam i ono vidio. Staklena vuna pada po terenu.
Dosutra će kvota na Benficu pasti na 1.30.

Dosutra će kvota na Benficu pasti na 1.30.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Izgleda da jesu mada ko zna, ovo se mora odigrati sto prije jer je kvota u strmoglavom padu pa ako bi odlozili jos koji dan kvota na keca bi pala na 1.05zgmiky je napisao/la:jesu popravili krov?Lisac je napisao/la:Benfika igra sutra u 21:15 http://www.****/utakmica/2y7tB4fL/#detaljixaves je napisao/la:Sta je sa benficomna wwinu se jos nista ne desava

Lisac je napisao/la:Izgleda da jesu mada ko zna, ovo se mora odigrati sto prije jer je kvota u strmoglavom padu pa ako bi odlozili jos koji dan kvota na keca bi pala na 1.05zgmiky je napisao/la:
jesu popravili krov?
ko da gledam biti će 1-1 rezultat

zna li netko što su švicarci odgođeni i za kad?
Bradford jbmu misa, steta, da su samo jedan pisljivi gol uvalili, ccc
- diplomatija
- Kontakt:
26'
Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo) je napravio faul i dobio je žuti karton. Nije previše sretan sučevom odlukom. Ath. Bilbao će izvesti slobodnjak s poludistance. Nije baš neka pozicija za šut, vjerojatno će centrirati u šesnaesterac.
Kako ovo glupo zvuci, pored toga sto nije bilo žutog kartona hah
Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo) je napravio faul i dobio je žuti karton. Nije previše sretan sučevom odlukom. Ath. Bilbao će izvesti slobodnjak s poludistance. Nije baš neka pozicija za šut, vjerojatno će centrirati u šesnaesterac.
I mene je trznulo, ja odigrao manje od 5,5 kvota 1,95. Logično da bi trebalo ići preko. ali kada sam vidio ko sudi odigram under+više kornera. Evo već je 9 na poluvremenu. Pretpostavljam da si ti opalio više žutih, ili se varam??diplomatija je napisao/la:26'
na TV su prikazali zuti za Celta il sam luddiplomatija je napisao/la:26'

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.