Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

xaves
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la xaves » 10 feb 2014, 21:11

Sta je sa benficom :lol: na wwinu se jos nista ne desava

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 feb 2014, 21:21

Hebem ti Venlo, ja odigram x2 kad vidim 0:1 reko gotovo je ovo, sad 3:1 gube :roll: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2014, 21:40

xaves je napisao/la:Sta je sa benficom :lol: na wwinu se jos nista ne desava
sutra igraju pa zato valjda čekaju

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 feb 2014, 21:43

slika

Repriza od jučer. Samo ovaj put nisam predlagao, jer nisam imao vremena jutros za na forum.. Nemojte mi zamjeriti, stavljam sliku čisto da ljudi vide da se može i da nije ovo kvantna fizika. Pa nek mi netko kaže da nije bolje uzeti dvije jače kvote i na manji ili srednji ulog ispratiti to, ako je statistika dovoljno pogodna.. Ili tražiti za veći ulog 3 sigurice, od kojih redovito "najsigurnija" obara!?? Npr. danas sam za veći ulog odigrao dvoje nizozemaca 3+ (proslo), nijemce 2+ (proslo) i dodao uz to "sigurniji" par - aves daje gol. Pogađate što me bacilo!?

Mislim da puno vremena trošimo gledajući koeficijente, kad svaki dan ima barem 2-3 banke ekstremno visokih kvota, što ja kažem - zamaskiranih.. Kladionice naravno, ne žele da mi uplaćujemo na račun statistike,logike i nekakvog osjećaja, već nas teroriziraju spuštanjima tečajeva, a mi, ko i sva mala djeca, grabimo i padamo..
U desetom selu živi Antuntun!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2014, 21:46

bevanda4 je napisao/la:slika

Repriza od jučer. Samo ovaj put nisam predlagao, jer nisam imao vremena jutros za na forum.. Nemojte mi zamjeriti, stavljam sliku čisto da ljudi vide da se može i da nije ovo kvantna fizika. Pa nek mi netko kaže da nije bolje uzeti dvije jače kvote i na manji ili srednji ulog ispratiti to, ako je statistika dovoljno pogodna.. Ili tražiti za veći ulog 3 sigurice, od kojih redovito "najsigurnija" obara!?? Npr. danas sam za veći ulog odigrao dvoje nizozemaca 3+ (proslo), nijemce 2+ (proslo) i dodao uz to "sigurniji" par - aves daje gol. Pogađate što me bacilo!?

Mislim da puno vremena trošimo gledajući koeficijente, kad svaki dan ima barem 2-3 banke ekstremno visokih kvota, što ja kažem - zamaskiranih.. Kladionice naravno, ne žele da mi uplaćujemo na račun statistike,logike i nekakvog osjećaja, već nas teroriziraju spuštanjima tečajeva, a mi, ko i sva mala djeca, grabimo i padamo..

upravo tako, manji ulog veće kvote i nema živciranja i glupih padova koji utječu na zdravlje i na daljnje klađenje na način da se samo uvaljuješ i pokušavaš vratiti nemoguće

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 10 feb 2014, 21:47

ovo nema u tri pm, dadnu 2 gola do 15min i onda buranija do kraja haj to
a ovi englezi vola nemg ubosti a kamoli da bude 3 gola na utakmici a kvota tu 1.4 ccc

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2014, 21:49

Torres_9 je napisao/la:ovo nema u tri pm, dadnu 2 gola do 15min i onda buranija do kraja haj to
a ovi englezi vola nemg ubosti a kamoli da bude 3 gola na utakmici a kvota tu 1.4 ccc
što se nizozemaca tiče pogledaj malo svako ali baš svako kolo jedna utakmica ne bude oba gol ili 3+ a većinom sve druge budu, koliko god da utakmica ima na jednoj neće biti oba gol i na jednoj neće biti 3+ i tako je u 90% slučajeva, a za engleze ako misliš na Derby-QPR biti će tu još golova, dati će ga i gosti i to mislim dva :D

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 10 feb 2014, 21:51

zgmiky je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:slika

upravo tako, manji ulog veće kvote i nema živciranja i glupih padova koji utječu na zdravlje i na daljnje klađenje na način da se samo uvaljuješ i pokušavaš vratiti nemoguće
slazem se upotpunosti sa vama, bolje dva para od npr 2,00, nego 7 parova od 1,2. Al najlakse se dobija kad se igra singl, ja to najvise forsiram,
i jedna napomena za sve: Nemojte da vas vuce kada vidite da kvota jako pada, kladionice nekada igraju prljavu igru da izbalansiraju tipovanje na pojedini ishod. :D
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2014, 21:53

gonzales je napisao/la:
slazem se upotpunosti sa vama, bolje dva para od npr 2,00, nego 7 parova od 1,2. Al najlakse se dobija kad se igra singl, ja to najvise forsiram,
i jedna napomena za sve: Nemojte da vas vuce kada vidite da kvota jako pada, kladionice nekada igraju prljavu igru da izbalansiraju tipovanje na pojedini ishod. :D
ne bih rekao nekad nego uvijek to rade jer nastoje biti u plusu neovisno o ishodu utakmica

usput probati na Tours da daje dva ili više gola na liveu, a možda bude i 1 na kraju

ništa od jedinice Nancy :lol:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 feb 2014, 21:56

inače miky, sretno nam sa prijelazom. vidim da si predlagao, odigrao i ja jutros qpr 1/2.
Oni su prvi u prijelaz išli 2014. pa se nisam previše dvoumio i danas odigrati kad se sjetim kako su me tada usrećili :)

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 10 feb 2014, 21:57

Benfika igra sutra u 21:15 http://www.****/utakmica/2y7tB4fL/#detalji

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2014, 21:57

Lisac je napisao/la:
jesu popravili krov? :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 feb 2014, 22:01

Nek sam i ono vidio. Staklena vuna pada po terenu. :lol:
Dosutra će kvota na Benficu pasti na 1.30. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 10 feb 2014, 22:01

zgmiky je napisao/la:
Lisac je napisao/la:
Izgleda da jesu mada ko zna, ovo se mora odigrati sto prije jer je kvota u strmoglavom padu pa ako bi odlozili jos koji dan kvota na keca bi pala na 1.05 :lol:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 10 feb 2014, 22:03

Lisac je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:
Izgleda da jesu mada ko zna, ovo se mora odigrati sto prije jer je kvota u strmoglavom padu pa ako bi odlozili jos koji dan kvota na keca bi pala na 1.05 :lol:

ko da gledam biti će 1-1 rezultat :lol:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 feb 2014, 22:12

zna li netko što su švicarci odgođeni i za kad?

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 10 feb 2014, 22:38

Bradford jbmu misa, steta, da su samo jedan pisljivi gol uvalili, ccc

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 feb 2014, 22:39

26'

Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo) je napravio faul i dobio je žuti karton. Nije previše sretan sučevom odlukom. Ath. Bilbao će izvesti slobodnjak s poludistance. Nije baš neka pozicija za šut, vjerojatno će centrirati u šesnaesterac.
Kako ovo glupo zvuci, pored toga sto nije bilo žutog kartona hah

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 10 feb 2014, 22:49

diplomatija je napisao/la:26'

Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo) je napravio faul i dobio je žuti karton. Nije previše sretan sučevom odlukom. Ath. Bilbao će izvesti slobodnjak s poludistance. Nije baš neka pozicija za šut, vjerojatno će centrirati u šesnaesterac.
I mene je trznulo, ja odigrao manje od 5,5 kvota 1,95. Logično da bi trebalo ići preko. ali kada sam vidio ko sudi odigram under+više kornera. Evo već je 9 na poluvremenu. Pretpostavljam da si ti opalio više žutih, ili se varam??

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 10 feb 2014, 22:54

diplomatija je napisao/la:26'

na TV su prikazali zuti za Celta il sam lud :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.