Ne znam za vas, ali mene je posebno obradovalo kada sam vidio Großkreutza na njegovoj poziciji.

Odmah je pokazao da nije zaboravio igrati krilo i uputio je par opasnih šuteva ka golu Werdera. Bolje bi poslužio kao rezerva Reusu, Aubameyangu i Mikiju, negoli na desnom krilu kao konkurencija odličnom Piszczeku.
Igra je konačno bila prepoznatljiva, prava
bvbovska.

Armenac oduševio, odigrao jednu od najboljih utakmica (ako mene pitate, nikad bolju) u dresu Dortmunda i pokazao zašto ga Klopp mora forsirati naprijed (AMF dok je Lewandowski tu, nikako šestica). Reus nakon dosta vremena bio inspirisan, Lewandowski također zabiberio Bremenu sjajnim golom. Čak je i Schmelzer odigrao dobar meč.

Sahin isto tako zadovoljavajući, s tim da uvijek može bolje. Jedino je Auba bio nevidljiv, ima taj "hendikep" da odigra najbolje kada cijeli tim igra loše. Šteta za primljen gol, no bilo bi surovo da je završilo 0-5.
Uz oporavljenog Gundogana, ovo je ponovo tim za velike domete u CL. Nažalost, tek tad će se osjetiti Subotićevo odsustvo s terena, jer BVB neće imati dva ekstra štopera. Sumnjam da će se na Friedricha Klopp moći 100% osloniti.
P.S. Vi, koji čekate Frankfurt, ne zaboravite da je tim opasno plesao protiv jednog Braunschweiga, a sada je domilirao Werder u gostima. Ne sumnjam da će i Eintracht dijeliti sličnu sudbinu, ali ni oni nisu mjerilo ako tako gledamo.