FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahahahhaaggaa moze Srna moze 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Njegov otac Uzeir je jedno vrijeme živio u Sarajevu, čak i branio u FK Sarajevo.aS_Roma je napisao/la:Novo pojacanje Sarajeva !![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6546_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Fare gol i asistencija,Kouadio gol i asistencija,lijepo.......!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije branio u FKS, branio je u nekom sarajevskom nizeligasu.bagrcavi je napisao/la:Njegov otac Uzeir je jedno vrijeme živio u Sarajevu, čak i branio u FK Sarajevo.aS_Roma je napisao/la:Novo pojacanje Sarajeva !![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 6546_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kouadio gol i asistencija ... nije loše 

- kenozoric10
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nije branio u FKS, branio je u nekom sarajevskom nizeligasu.bagrcavi je napisao/la:Njegov otac Uzeir je jedno vrijeme živio u Sarajevu, čak i branio u FK Sarajevo.aS_Roma je napisao/la:Novo pojacanje Sarajeva !![]()
![]()
nizeligas! da nije zeljeznicar ??

Skin Diamond <3 :D
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sljedeca provjera Dila Gori. Dobra provjera 

-
- Kontakt:
Tad su bili nizeligasi, moguce
[youtube][/youtube]Sarajlijc@ je napisao/la:Sljedeca provjera Dila Gori. Dobra provjera
Skoro su igrali s Mariborom ... et nešto više o protivniku !!!
potpiso kuadio na 3 godd 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Germain Kouadio (21), krilni fudbaler iz Obale Slonovače potpisao je trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo.
Ti si opet šampion !
ZVANIČNO: Germain Kouadio (21), krilni fudbaler iz Obale Slonovače potpisao je trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo.
Kouadio se već nekoliko dana nalazi na pripremama našeg kluba u Antaliji i na današnjoj utakmici protiv FC Solothurn postigao je gol, te zabilježio jednu asistenciju.
Dobrodošao/ Bienvenu!
Kouadio se već nekoliko dana nalazi na pripremama našeg kluba u Antaliji i na današnjoj utakmici protiv FC Solothurn postigao je gol, te zabilježio jednu asistenciju.
Dobrodošao/ Bienvenu!
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bravo momcino 

Sarajlijc@ je napisao/la:Nije branio u FKS, branio je u nekom sarajevskom nizeligasu.bagrcavi je napisao/la:Njegov otac Uzeir je jedno vrijeme živio u Sarajevu, čak i branio u FK Sarajevo.aS_Roma je napisao/la:Novo pojacanje Sarajeva !![]()
![]()
Ipak jedini nižerazredni klub u kojem je igrao je Sarajevo.Uzeir nije mogao naći posao pekara u Sarajevu, pa je počeo raditi kao težak. Poslije se tek zaposlio u tadašnjoj Velepekari i počeo igrati kao golman u Sarajevu. “Treneri su mi bili Franco Lovrić i Ivica Glavočevič”, prisjeća se Uzeir koji nije dugo ostao u Sarajevu. U Velepekari se upoznao sa inžinjerima Soko Štarka koji su mu ponudili posao i mjesto golmana u njihovom klubu i zaputio se ka Beogradu. Iz nekadašnje jugoslovenske prijestolnice je pozvan u vojsku, koju je služio u Busovači. “Služeći vojsku, branio sam uporedo i za tamošnje Jedinstvo”, priča Uzeir. “Igrali smo tada neku utakmicu protiv zeničkog Čelika. Nekoliko dana kasnije dolaze ljudi i kažu mi da se Čelik zanima za mene. To je bilo golemo, život u Zenici je tih godina bio dobar i ja sam nakon vojske pristao otići u taj klub.”
Gori sam ja što pokušavam sa normalnom diskusijom.
DRUG NEBI TI PUNCA
jako mi se svidja duzina ugovora

http://sportsport.ba/bh_fudbal/prijedor ... asa/124511
Gledajte vi kakve sve ekipe igraju u našoj PL,bruka !!!
ZVANIČNO: Germain Kouadio (21), krilni fudbaler iz Obale Slonovače potpisao je trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo.
Dobrodošao/ Bienvenu!
sa zvanične stranice
Dobrodošao/ Bienvenu!
sa zvanične stranice
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kou je strasan igrac
- Sarajlijc@
- Kontakt:
bagrcavi ne znas ne pravi se pametan. Ovdje nigdje ne pise da je branio u FKS, inace branio je za Slogu(iz Svrakina cini mi se).
Nego sad ce Kou imati sansu da se puno druzi sa svojim haverom Kuasijem, tako da od ljeta ocekujem da nam i on dodje iz Hajduka

Nego sad ce Kou imati sansu da se puno druzi sa svojim haverom Kuasijem, tako da od ljeta ocekujem da nam i on dodje iz Hajduka

HZSA1991 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/prijedor ... asa/124511
jarane bruka je što mi rijetko kad donesemo bod iz Prijedora i sličnih mjesta

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, kogmagie46, Kyle88, mire971, N3R3D, Napapijri, Pantelija i 67 gostiju.