Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Do polovine decembra je isao jako dobro,cak mu je margina isla do 23,5. Ali nakon toga je jako nesiguran i rijetko ide preko margine. Mene je neki dan zayebo kad su igrali protiv Indiane. Mislim da su i pobjedili. Ja ga igrao under a on presao granicu za 2 kosa.bevanda4 je napisao/la:
Nije moj stil da mu sad skidam sve sa nebesa i spominjem se porodice do 18. koljena.
Ali moram riječ dvije o momku:
Po mom skromnom mišljenju, najprecijenjeniji NBA igrač što se margina za koševe tiče.
Da sam ga od početka sezone gurao samo under u singlu, mislim da bi se lijep plus već skupio.
Toliko puta sam se opekao na njega over da stvarno ne znam jel ikad i bio u njemu.
Eto toliko.. Do sljedećeg pada..
uzima 11 šuteva, a pogađa 6...majestic24 je napisao/la: Najsigurniji igrac na kojeg se moze kladiti je Greg Monroe. Njegova granica ide od 14,5-16,5...ako jednom prodje marginu,iducih 7-8 sigurno nece. Uzima prosjecno 9 suteva a pogadja 5
To je to. Pogođeno u srž.kokuz je napisao/la: može zabiti 30 bez problema, ali i mogu ga njegovi ne tako dobri suigrači zakočiti sa svojim divljim šutevima.. tako da bih ja monroea stavio u 'najnesigurnije' a ne obrnuto...
na **** pise da je odgodjenoFecox je napisao/la:Da li je Lugano-Will odgođeno ili koji q. ?
zato i pitam,dotičnom izvoru se nemoze verovati,ukućane im yebem pokopaneEmirTM87 je napisao/la:na **** pise da je odgodjenoFecox je napisao/la:Da li je Lugano-Will odgođeno ili koji q. ?
Ma ja imam Granollersa, neka sica je al kad bi dobia bar bi se moga igrat sa NBA veceras.flagrantus je napisao/la:Kisa u Buenos Airesu,meni treba Alund za isplatu ali izgleda nece skoro stati.
tako je GOOOOOOOOOOOOOLgonzales je napisao/la:ajmo FC Kopenhagen,, ajmooooooo
Isti slucaj druze,izgleda nista od NBA veceras bar za nas!Tritolone je napisao/la:Ma ja imam Granollersa, neka sica je al kad bi dobia bar bi se moga igrat sa NBA veceras.flagrantus je napisao/la:Kisa u Buenos Airesu,meni treba Alund za isplatu ali izgleda nece skoro stati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.