FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 10 feb 2014, 17:58

Baja_Zvjerka je napisao/la:Boccacio, malo vise citaj... Receno je da ce se ugovori potpisati u Sarajevu, sa kim god je usmeno dogovoreno...

Slazem da nemamo informacija koliko zelimo, ali eto ovo je receno a ti si od toga "dramu" napravio...
Ja te molim da mi oprostis,ako sam te malo naljutio
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 10 feb 2014, 18:00

Da. Receno je da je sve dogovoreno i da ce se ugovori potpisati po povratku u Sarajevo... ne treba dizati bespotrebnu frku i paniku. Jedino sto stoji, a i ja sam to napomenuo, je da stvarno imamo malo prpremnih utakmica... bojim se da nas to ne stigne u prvim kolima...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 10 feb 2014, 18:01

AlemC85 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da ce dogovorit kakvih prijateljskih :?
16.02.2014. protiv VELEŽA. ;)
Mislim da genralku igramo protiv Širokog

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 feb 2014, 18:11

Raji je čudno jer vide da komšije sa kobilje glave kad operu dresove naprave press konferenciju. Prije par dana je objavljeno da će po povratku u Sarajevo pojačanja potpisati ugovor, i igrači kojim ističe ugovor produžiti saradnju.
Vrijeme je loše pa nema utakmica, a samim tim i nema nekih novosti. Po meni jedini minus je to što nema nekih slika sa priprema ili video klipova, ali nadam se da će biti izvještaja iz Međugorja.

evo malo slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 feb 2014, 18:13

Ne znaju novinari gdje je Rovinj :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 feb 2014, 18:16

đe Rovinj iskopa, yebo te Rovinj :lol:
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 10 feb 2014, 18:24

bagrcavi je napisao/la:đe Rovinj iskopa, yebo te Rovinj :lol:
[youtube][/youtube]
"To ti je sva problematika tog problema" :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 feb 2014, 19:02

@bagrcavi

Nije raji cudno,nego je meni cudno,a definitivno pratis i ovu i njihovu temu,pa znas koliko se ja uplicem u rasprave tipa mi i oni,i koliko me oni generalno zanimaju.To nema veze sa tim sto oni imaju konferenciju za stampu i kada dresove operu,neka to rade ako zele,bas me briga.
Ali briga me je kada je vezano za nas,a nema ili jako slabo ima bilo kakvih informacija iz kluba dok traju pripreme.
Ne trazim naravno bilo kakve pres konferencije,ali ponekad informacija sa priprema,o stanju u klubu,o nekim stvarima da budemo malo upuceniji,vala bi nam valjalo.Nemoj mi reci da si ti ili bilo ko drugi zadovoljan sadrzajem ove nase pauze i informacijama sa priprema.Mozda ih ti licno imas,mozda ovde jos ima raje koja nesto saznaju i imaju nekih svojih podataka.
Ja sam evo danas prvi put saznao da je Kerla u Sarajevu.Mene zanima kako idu treninzi,znam da je olujno vrijeme,nemam pojma kako i na koji nacin treniraju,treniraju li uopste na otvorenom ili su osmislili treninge na neki drugi nacin u pokrivenim prostorima.Nemam pojma kakva je situacija sa ugovorima.Eto rekli ste da ce po povratku u grad biti potpisani ugovori.Da li sam ja citao da je na pocetku priprema bilo govora da ce se ti ugovori potpisati po odlasku u Rovinj? Mozda sam se prevario,mozda nisam shvatio dobro....ali svejedno,niko iz kluba zvanicno nista ne javlja.Mi imamo armiju navijaca koji zele da znaju kako teku pripreme,da vide atmosferu i jos hiljadu stvari. Ma eto,da ne duzim previse,moguce da sam ja malo puk'o od ove pauze :mrgreen: ...hvala ti na slikama!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 feb 2014, 19:15

Beze kritikujete lika... Rečeno je da će se ugovori potpisivati po povratku iz Međugorja a ne po povratku iz Rovinja, ali niko ga tada nije potpisao, bar to nije zvanično objavljeno.
Amar Osim pregovara s novim i starim igračima

U Željezničaru polako slažu igrački kadar s kojim će ući u nastavak sezone Premijer lige. Menadžer Amar Osim s ekipom je u Međugorju sa zadatkom da završi pregovore s igračima kojima istječu ugovori naljeto, Josipom Kvesićem i Tomislavom Tomićem, te dogovori o potpisivanju ugovora s Marijanom Antolovićem i Amirom Spahićem.

Škrt na riječima

Osim je, kao i obično, škrt na riječima kada treba pričati o ugovorima, dolascima, odlascima.

- Sa Kvesićem i Tomićem smo se načelno dogovorili, papirologiju ćemo završiti u Sarajevu. Slično je i što se tiče Antolovića i Spahića, pričali smo, trebalo bi biti uredu - procijedio je najtrofejniji trener u historiji bh. fudbala.

Još interesantniji odgovor je bio na pitanje na koji period igrači trebaju produžiti ugovore.

- Na dovoljno - rekao je Osim.
Izjava kad su bili u Sarajevu, pred odlazak u Rovinj...
"Otac se dogovorio sa Osimom i kada budemo na pripremama u Rovinju potpisaću ugovor. Nisam siguran da li je na godinu i pol ili dvije i pol godine, ali sasvim mi je svejedno. Želja mi je bila ostati u Želji, odnosno ne otići bez obeštećenja", govori Tomić, kojem je ugovor sa plavima isticao na kraju sezone.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 10 feb 2014, 19:26

dobili 3-1
Einigkeit und Recht und Freiheit

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 10 feb 2014, 19:34

@Adviser upravo tako, dok smo bili u Međugorju rečeno je da će se ugovori potpisati u Sarajevu, ali je onda negdje pisalo pošto se u Sarajevu prije odlaska u Rovinj ostaje samo jedan dan da će se to onda obaviti u Rovinju.
Zaista je sa ovih priprema malo informacija, možda i manje nego ranijih godina pa nam to svima fali.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 feb 2014, 19:40

RiverPlate je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Mi nismo od Vojvodine igrali glavnu provjeru pred početak prvenstva na Grbavici, sve smo igrali na strani!
Mislim da smo igrali protiv hrvatskog nekog kluba prije par godina na grbavici.
Sjećam se ja i GrbAlja kad je opalio grad pa se svi razbježali na zapad, oni luđaci sa Juga uletili i pucali penale :lol:
Ali mislio sam na jačinu protivnika, kao Vojvodina bila su i dva busa Firme normala su bili momci bez incidenata, završeno je 0-0!Treba nam takvih protivnika koji su jači od nas, ali da igramo kući da se raja nafura a može se i lijepo zaraditi na kartama!
mogrena iz budve :mrgreen:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 feb 2014, 19:47

mogrena iz budve :mrgreen:
Moguće, davno je bilo, a ruku na srce ljudi su nas ubijali do prekida, nije im čist penal sviran!
Grbavica naš je Hram!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 feb 2014, 19:48

Nije ovih zadnjih dana bilo utakmica pa tako ni vijesti.Sto se tice ugovora,nema potrebe za nervozom.Jednostavno nije bilo vremena da se to izorganizira prije Rovinja.U srijedu ce nam biti predstavljeni novi igraci te ce biti produzeni ugovori sa Tomom i Kvesom.Dobicemo informacije o proteklom dijelu priprema te o planovima u nastavku priprema.
Takodje cemo dobiti potpune informacije o promjenama u administraciji kluba.
Pauze su duge i dosadne,nije cudo sto smo svi pomali nervozni u iscekivanju nastavka prvenstva.
Jos malo stpljenja a onda pravac dolina cupova.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 10 feb 2014, 20:01

Pitanje jedno za poznavaoce historije vašeg kluba. Postavljao sam ga i ranije ovdje ali niko nije znao odgovor, valjda neko odgovori sada. Zašto Grbavica nosi nadimak Dolina ćupova?
Samo nemoj da mi neko odgovori da je radi trofeja. Ovaj naziv je debelo prije rata korišten kad ste imali samo jedan trofej znači nije to.
Unaprijed zahvalan na odgovoru.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 feb 2014, 20:02

niko ne zna 100%, to ti je odgovor.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 10 feb 2014, 20:21

Lik je napisao/la:Pitanje jedno za poznavaoce historije vašeg kluba. Postavljao sam ga i ranije ovdje ali niko nije znao odgovor, valjda neko odgovori sada. Zašto Grbavica nosi nadimak Dolina ćupova?
Samo nemoj da mi neko odgovori da je radi trofeja. Ovaj naziv je debelo prije rata korišten kad ste imali samo jedan trofej znači nije to.
mislim da je to to otprilike.

http://doznajemo.com/2012/05/30/jeste-l ... na-cupova/" onclick="window.open(this.href);return false;
ali nema para,sve se rastalilo....

h1j3na
Kontakt:

Post Postao/la h1j3na » 10 feb 2014, 20:34

domorocki je napisao/la:dobili 3-1
Jesmo to Zvijezdu dobli, na zvanićnoj nema ništa, čak ne piše da smo trebali igrati danas.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 10 feb 2014, 20:47

Tarantino je napisao/la:
Lik je napisao/la:Pitanje jedno za poznavaoce historije vašeg kluba. Postavljao sam ga i ranije ovdje ali niko nije znao odgovor, valjda neko odgovori sada. Zašto Grbavica nosi nadimak Dolina ćupova?
mislim da je to to otprilike.

http://doznajemo.com/2012/05/30/jeste-l ... na-cupova/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 10 feb 2014, 21:42

domorocki je napisao/la:dobili 3-1
Ti nam rece za nekog zanimljivog igraca, pa sta bi?
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 33 gosta.