Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Imam jedan problem (sreca pa je samo jedan).
Ne mogu da gledam filmove onlajn u HD rezoluciji jer stalno sjecka,zvuk ide perfektno a slika zastajkuje pomalo.
A kad npr. skinem neki film sa torrenta 1080p ide sve bez problema.
Brzima mi je 5mbps.
Zna li neko sta koji ****?
Da li je moguce da je stvar u grafickoj (ali opet onda ne kontam kako ovi sto ih skinem giljaju bez problema)?
Intel G41 Express Chipset
Ne mogu da gledam filmove onlajn u HD rezoluciji jer stalno sjecka,zvuk ide perfektno a slika zastajkuje pomalo.
A kad npr. skinem neki film sa torrenta 1080p ide sve bez problema.
Brzima mi je 5mbps.
Zna li neko sta koji ****?
Da li je moguce da je stvar u grafickoj (ali opet onda ne kontam kako ovi sto ih skinem giljaju bez problema)?
Intel G41 Express Chipset
Može neko postavit program za "przenje" cd-ova , tj. przac. Skinuo sam preko pirate neru al ne moze. Trazi neki kod ukucam ga nece..pa sam neki cd burner skinuo a ne moze ni on.. Ak zna neko nek postavi link . hvala.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ima li neko od vas da se bas razumije u racunare ako ima da mi se javi na pp
skini ovu verziju, radi provjerenoZagor je napisao/la:Može neko postavit program za "przenje" cd-ova , tj. przac. Skinuo sam preko pirate neru al ne moze. Trazi neki kod ukucam ga nece..pa sam neki cd burner skinuo a ne moze ni on.. Ak zna neko nek postavi link . hvala.

http://kickass.to/nero-burning-rom-v11- ... 29361.html
@Dzoni ja sam imao isti problem sa integrisanom grafickom na starom racunaru, offline sve uredu, online "laga"
tako da ti jedino preostaje da kupis neku zasebnu graficku kako bi rjesio taj problem
btw. provjeri jel' ti u flash playeru iskljucen hardware acceleration mozda i to rjesi problem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma izgleda da cu uzet neku graficku da se vise ne zaj3bajem.miki_92 je napisao/la:
@Dzoni ja sam imao isti problem sa integrisanom grafickom na starom racunaru, offline sve uredu, online "laga"
tako da ti jedino preostaje da kupis neku zasebnu graficku kako bi rjesio taj problem
btw. provjeri jel' ti u flash playeru iskljucen hardware acceleration mozda i to rjesi problem
Hvala na odgovoru.
kako da se rijesim ove dosade, reklama, Travian i kompanija, non stop mi izbacuje nesto, imam avira antivirus, imam ad block, ali opet su tu, ono samo se prozor otvori, a ne pise nista zbog ad blocka, ali me smori brate 

adblock plussonik24 je napisao/la:kako da se rijesim ove dosade, reklama, Travian i kompanija, non stop mi izbacuje nesto, imam avira antivirus, imam ad block, ali opet su tu, ono samo se prozor otvori, a ne pise nista zbog ad blocka, ali me smori brate

- IlProfessore
- Kontakt:
Nije baš toliko vezano za PC al' eto
Danas mi nikako ne radi wireless na mobilnom uređaju, niti jedan od 3 u kući dok kompjuter radi sasvim normalno. Zna li neko u čemu je problem?

Danas mi nikako ne radi wireless na mobilnom uređaju, niti jedan od 3 u kući dok kompjuter radi sasvim normalno. Zna li neko u čemu je problem?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
isto brate, ali samo na ovom forumu mi se to pojavljujemiki_92 je napisao/la:adblock plussonik24 je napisao/la:kako da se rijesim ove dosade, reklama, Travian i kompanija, non stop mi izbacuje nesto, imam avira antivirus, imam ad block, ali opet su tu, ono samo se prozor otvori, a ne pise nista zbog ad blocka, ali me smori brate

imam problem,laptop mi se juče ugasio,odnio majstoru,popravljen,sad ne mogu na net peko chromea i mozille,a preko internet explorera jedva,šta može biti u pitanju?
Provjeri konfiguraciju modema.I meni se to znalo desavat,da mi resetuje postavke wirelles mreze,a da ovo ostane isto,jer je po defaultu konfigurisano.IlProfessore je napisao/la:Nije baš toliko vezano za PC al' eto![]()
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vrijedi li instalirati windows 7 na ovu konfu, posto poneko kaze da trebas imati "solidan" racunar za sedmicu, jer moze stekati pomalo u suprotnom:
Intel pentium IV 2.8 ghz
Ram 1.25 gb
Grafa 128
Intel pentium IV 2.8 ghz
Ram 1.25 gb
Grafa 128
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re:
Vrijedi, možda bude malo sporije u odnosu na XP, ali može se na toj konfi vrtiti i 7-ca.Papastathopoulos je napisao/la:Vrijedi li instalirati windows 7 na ovu konfu, posto poneko kaze da trebas imati "solidan" racunar za sedmicu, jer moze stekati pomalo u suprotnom:
Intel pentium IV 2.8 ghz
Ram 1.25 gb
Grafa 128

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
ma ne vrijedi na tu konf. instalirati 7-icu, samo ces sebi problema vise napraviti
instaliraj xp i zdravo
instaliraj xp i zdravo

Znal neko neki fin i lagan program za rezanje video snimaka te da podrzava format mp4
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
-
- Kontakt:
Imam jedno pitanje
Intel pentium 4 cpu 3,60 ghz (2x), giga rama i graficka nvidia 8400 GS. Instalirao sam sedmicu al mi nevjerovatno koci sve zivo. Znaci od YT,streama bilo sta. I onda sam primijetio da kad ga ostavim upaljenog da se ono sam restartuje kroz nekih 10 minuta i bude ono kao na sleep il sta vec. Eh sad do cega je?? Da li je do rama il ne znam?? Sve sam zivo mijenjao sem procesora i rama. Znaci,graficka,HDD su ok.

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vjerovatno ti je do rama.Ja mislim da je za sedmicu,bas kao i za osmicu minimum imati 2GB rama da normalno radi.jasko_juve je napisao/la:Imam jedno pitanjeIntel pentium 4 cpu 3,60 ghz (2x), giga rama i graficka nvidia 8400 GS. Instalirao sam sedmicu al mi nevjerovatno koci sve zivo. Znaci od YT,streama bilo sta. I onda sam primijetio da kad ga ostavim upaljenog da se ono sam restartuje kroz nekih 10 minuta i bude ono kao na sleep il sta vec. Eh sad do cega je?? Da li je do rama il ne znam?? Sve sam zivo mijenjao sem procesora i rama. Znaci,graficka,HDD su ok.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
kako kod mene radi odlicno komp a imam 1GB ramaAdi_Zepce je napisao/la:Vjerovatno ti je do rama.Ja mislim da je za sedmicu,bas kao i za osmicu minimum imati 2GB rama da normalno radi.jasko_juve je napisao/la:Imam jedno pitanjeIntel pentium 4 cpu 3,60 ghz (2x), giga rama i graficka nvidia 8400 GS. Instalirao sam sedmicu al mi nevjerovatno koci sve zivo. Znaci od YT,streama bilo sta. I onda sam primijetio da kad ga ostavim upaljenog da se ono sam restartuje kroz nekih 10 minuta i bude ono kao na sleep il sta vec. Eh sad do cega je?? Da li je do rama il ne znam?? Sve sam zivo mijenjao sem procesora i rama. Znaci,graficka,HDD su ok.

Za sedmicu je dovoljna 1GB RAM-a, za normalan rad, ništa pretjerano.Adi_Zepce je napisao/la: Ja mislim da je za sedmicu,bas kao i za osmicu minimum imati 2GB rama da normalno radi.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ne daji čovjeku pogrešne savjete.miki_92 je napisao/la:ma ne vrijedi na tu konf. instalirati 7-icu, samo ces sebi problema vise napraviti
instaliraj xp i zdravo
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 54 gosta.