FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DANAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANAN » 10 feb 2014, 12:48

Za Aru se ne treba sekirati,ako nista bio je u trenaznom procesu svo ovo vrijeme i doci ce spremam.Misljenja sam da je odradio kvalitetnije pripreme od svih.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 feb 2014, 13:20

Utic je napisao/la:Čini ti se... ja se ne javljam na vasoj temi i ne vidim stvarni razlog zasto toliko pises na temi najboljeg i najtrofejnijeg kluba u BiH kada imas svoju temu na kojoj se pise o poltronskom, malom jadnom klubu koji je filijala kluba koji je medju zadnjima u svojoj ligi? Idi vrsi onanije na spomen Tana, Delaca, Jajala i ostalih bordo djecaka. Ako ne znas o cemu pisem, provjeri malo historiju tvojih postova... i sada, cao!
:lol: :lol:
Oko moje plavooo :lol: :lol:

Ja pisem i pisat cu. Reagovat cu kad god neki komplekas poput tebe bude blatio moj klub, na bilo kojoj temi. Hranis se time sto pises gluposti i nebuloze kontra FK Sarajevo, minimizirajuci svaki pozitivan potez nase uprave. Dok bi ti ustvari bolje bilo da se manje brines za Tana, Selimovica, Delaca i Jajala, a vise se skoncentrises na Siljka, Osima, Skaljica, Amira Spahica i ovog novog strijelca Bogdanovica... Razmisli o tome. :) Pozdrav
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

blu

Post Postao/la blu » 10 feb 2014, 13:22

Malo atmosfere sa evopski utakmica
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 10 feb 2014, 13:54

Hordas Doboj je napisao/la:
Utic je napisao/la:Čini ti se... ja se ne javljam na vasoj temi i ne vidim stvarni razlog zasto toliko pises na temi najboljeg i najtrofejnijeg kluba u BiH kada imas svoju temu na kojoj se pise o poltronskom, malom jadnom klubu koji je filijala kluba koji je medju zadnjima u svojoj ligi? Idi vrsi onanije na spomen Tana, Delaca, Jajala i ostalih bordo djecaka. Ako ne znas o cemu pisem, provjeri malo historiju tvojih postova... i sada, cao!
:lol: :lol:
Oko moje plavooo :lol: :lol:

Ja pisem i pisat cu. Reagovat cu kad god neki komplekas poput tebe bude blatio moj klub, na bilo kojoj temi. Hranis se time sto pises gluposti i nebuloze kontra FK Sarajevo, minimizirajuci svaki pozitivan potez nase uprave. Dok bi ti ustvari bolje bilo da se manje brines za Tana, Selimovica, Delaca i Jajala, a vise se skoncentrises na Siljka, Osima, Skaljica, Amira Spahica i ovog novog strijelca Bogdanovica... Razmisli o tome. :) Pozdrav
Vi ste svakako minimizirani, nastali ste kao umjetna tvorevina sada vec propalog sistema... a kroz vasu kratku historiju jos ste vise sebe minimizirali, da niste ni svjesni koliko. Ja kompleks nemam, ali mi je drago da mogu pomoci da neki kao ti lijece svoje... Ti pisi i dalje, ne zelim da steknes dojam da ti se nesto brani... Ja cu da se skoncentrisem na moje, one koji meni donose titule... a tebi tvoji, sta ti donose? Svaki pocetak sezone ili polusezone sa vama je isto, osvajate sve zivo, dovodite, prvaci ste svemira... i vec ste pomalo dosadni sa ponavljanjem iste, truhle price... ali cete je ponavljati jos dosta sezona i bit cete jos dugo takvi, jer kod vas nema srca i duse, jer ste umjetni, jer ste silom nastali... jer postoji veliki Zeljo.
Sto se mene tice, rasprava je zavrsena... kada budes dolazio iz Doboja, javi se, popij kafu sa pravim ljudima... mozda nije kasno za tebe. :lol:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 feb 2014, 14:33

Sta mu govoris vi? On Sarajevo jednom godisnje vidi. Pusti papka neka baca ublehu na forumu. Takvi kao sto su on svaki put ciglu kupe u Sarajevu.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 feb 2014, 14:38

PL BiH -1 je napisao/la:Sta mu govoris vi? On Sarajevo jednom godisnje vidi. Pusti papka neka baca ublehu na forumu. Takvi kao sto su on svaki put ciglu kupe u Sarajevu.
Haha kupio bi ti ciglu i jos stosta ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 10 feb 2014, 14:44

Hordas Doboj je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Sta mu govoris vi? On Sarajevo jednom godisnje vidi. Pusti papka neka baca ublehu na forumu. Takvi kao sto su on svaki put ciglu kupe u Sarajevu.
Haha kupio bi ti ciglu i jos stosta ;)
Tanak si djecace...
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 10 feb 2014, 15:30

Nisam se obracao njemu sa "vi", vec sam mislio u mnozini... jer je dosta njih slicnih njemu, cast normalnim... :D
Sto se tice priprema malo me brine manjak utakmica. Mislim da smo se ciljano veoma dobro pojacali, Amir je nakupio dobrog internacionalnog iskustva i to je ono sto je falilo u odbrani, ovaj Bogdanovic moze izrasti u kvalitetnog igraca i mislim da nije bez razloga bio kapiten Zvijezde, a o Antolovicu je bez veze trositi rijeci... tu su jos oporavljeni koji ce se postepeno vracati u "igru" i formu. Malo je kola do kraja i mislim da cemo slaviti jednu od najsladjih titula u poslijednje vrijeme...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 feb 2014, 15:54

FKZ1921 je napisao/la:Ekipa se sutra vraca u Sarajevo, u petak se ide u Medjugorje.
Kiša je piprilicno onetala realizaciju planiranih aktivnosti.Cinjenica da se nisu odigrale dvije planirane utakmice (rumunji i siroki), dovoljno govori o tome.
Od novopovrijedjenih, Kerla sr vratio u Sar., ali bi trebao biti spreman do petka, ostali su ok.
Od ranije povrijeđenih, Zola je skroz ok, Benjo i Kvesa idu po planu, dobra je situacija.
Bice utakmica po Hercegovini u preostalih deset dana priprema, valjda ce se posliziti.Koliko znam, Hodzic jos nije došao, trebao bi do petka biti tu.
Koliko sam shvatio iz tvojih recenica,pripreme u ovom slucaju nisu zadovoljile zadane ciljeve.Shvatam da vrijeme to nije dozvoljavalo.Broj odigranih utakmica je bar po meni nezadovoljavajuci,a i sami protivnici su nam bili prilicno bez veze.Odigrali smo u dosadasnjem dijelu priprema po mojoj procjeni samo jednu utakmicu sa ozbiljnim protivnikom i istu smo glatko izgubili.Borac je u pitanju.Nema veze za rezultat,nebitno skroz,ali smo imali po meni lose provjere do sada.
Kerla je u Sarajevu,znaci,on nije fakticki ni imao pripreme.Ne znam da li strucni stab smatra da moze rizikovati sa tim igracem ako je on totalno nespreman i povrijedjen,da sada u narednih 15 dana uspije i da se vrati u trenazni proces i da udje u takmicarsku formu i da onda i zaigra u prvenstvu.Po meni nemoguce.

Sta je sa ugovorima ? Bilo je nekog govora o tome da ce doci do potpisivanja ugovora sa ovima koji su dosli,te da ce biti potpis produzetka ugovora sa ovima kojima ugovor istice.Nijedne rijeci o tome niko da napise i objavi.Da li to znaci da jedan Kvesic vec dva mjeseca nema nikakav ugovor.Na koji nacin uopste dobija novac,ili platu ,ako nema ugovora.Zasto se to ne rjesava.Kontam,da se to vec sve odradilo,valjda bi klub nesto i objavio jbg.

Imamo mnogo mladih igraca tipa Memija,Cutahija,Alibasic,Fejzic,Hasanhodzic itd...za njih sam siguran da se bas nece naigrati u ovoj polusezoni,mislim cak da nece dobiti nimalo minutaze.Postoji li razmisljanje u klubu da se ti igraci posalju negdje na posudbe,da bi imali utakmice i dobijali na iskustvu?

Koliko cemo uopste jos imati pripremnih utakmica,da li postoji zvanicno ili ce se i to u hodu rjesavati,kao sto vec odredjeno vrijeme cinimo.

Desava li se bilo sta u klubu vrijedno spomena ? Vezano za prve dane direktora Siljka,ili nesto administrativno,neke pripreme ugovora za ove igrace...

Mogao bih ja ovako jos dugo...nadam se samo da je u klubu sve u redu,pa da sute i rade.Meni je ova tisina nepodnosljiva.Citave pripreme prodjose,a mi veze nemamo ni o cemu,nigdje nikakve informacije.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 10 feb 2014, 16:25

Boccaccio, svaka cast na postu. Ja bi samo dodao jos u vezi malog Hodzica. Valjda je preci nama nego Liverpoolu , 20 dana do pocetka sezone, on jos tamo, to mi je glupo i nervira me, al et ...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 feb 2014, 16:42

E moj @bocaccio o tome ja trubim već duže vrijeme. T si to povezao sa pripremama a ja sam govorio o ranijim situacijama. Uglavnom slažemo se. Valjda će to krenuti kako treba nekad.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 10 feb 2014, 17:14

boccaccio je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ekipa se sutra vraca u Sarajevo, u petak se ide u Medjugorje.
Kiša je piprilicno onetala realizaciju planiranih aktivnosti.Cinjenica da se nisu odigrale dvije planirane utakmice (rumunji i siroki), dovoljno govori o tome.
Od novopovrijedjenih, Kerla sr vratio u Sar., ali bi trebao biti spreman do petka, ostali su ok.
Od ranije povrijeđenih, Zola je skroz ok, Benjo i Kvesa idu po planu, dobra je situacija.
Bice utakmica po Hercegovini u preostalih deset dana priprema, valjda ce se posliziti.Koliko znam, Hodzic jos nije došao, trebao bi do petka biti tu.
Koliko sam shvatio iz tvojih recenica,pripreme u ovom slucaju nisu zadovoljile zadane ciljeve.Shvatam da vrijeme to nije dozvoljavalo.Broj odigranih utakmica je bar po meni nezadovoljavajuci,a i sami protivnici su nam bili prilicno bez veze.Odigrali smo u dosadasnjem dijelu priprema po mojoj procjeni samo jednu utakmicu sa ozbiljnim protivnikom i istu smo glatko izgubili.Borac je u pitanju.Nema veze za rezultat,nebitno skroz,ali smo imali po meni lose provjere do sada.
Kerla je u Sarajevu,znaci,on nije fakticki ni imao pripreme.Ne znam da li strucni stab smatra da moze rizikovati sa tim igracem ako je on totalno nespreman i povrijedjen,da sada u narednih 15 dana uspije i da se vrati u trenazni proces i da udje u takmicarsku formu i da onda i zaigra u prvenstvu.Po meni nemoguce.

Sta je sa ugovorima ? Bilo je nekog govora o tome da ce doci do potpisivanja ugovora sa ovima koji su dosli,te da ce biti potpis produzetka ugovora sa ovima kojima ugovor istice.Nijedne rijeci o tome niko da napise i objavi.Da li to znaci da jedan Kvesic vec dva mjeseca nema nikakav ugovor.Na koji nacin uopste dobija novac,ili platu ,ako nema ugovora.Zasto se to ne rjesava.Kontam,da se to vec sve odradilo,valjda bi klub nesto i objavio jbg.

Imamo mnogo mladih igraca tipa Memija,Cutahija,Alibasic,Fejzic,Hasanhodzic itd...za njih sam siguran da se bas nece naigrati u ovoj polusezoni,mislim cak da nece dobiti nimalo minutaze.Postoji li razmisljanje u klubu da se ti igraci posalju negdje na posudbe,da bi imali utakmice i dobijali na iskustvu?

Koliko cemo uopste jos imati pripremnih utakmica,da li postoji zvanicno ili ce se i to u hodu rjesavati,kao sto vec odredjeno vrijeme cinimo.

Desava li se bilo sta u klubu vrijedno spomena ? Vezano za prve dane direktora Siljka,ili nesto administrativno,neke pripreme ugovora za ove igrace...

Mogao bih ja ovako jos dugo...nadam se samo da je u klubu sve u redu,pa da sute i rade.Meni je ova tisina nepodnosljiva.Citave pripreme prodjose,a mi veze nemamo ni o cemu,nigdje nikakve informacije.
Antolovic izmedju ostalih jos nije potpisao ugovor a trebao je.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 10 feb 2014, 17:19

U srijedu je press za medije, gdje će biti predstavljeni novi igrači.
Pretpostavljam da će tada mnogo toga biti jasnije.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 feb 2014, 17:22

nadam se da ce dogovorit kakvih prijateljskih :?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 feb 2014, 17:40

Mi nismo od Vojvodine igrali glavnu provjeru pred početak prvenstva na Grbavici, sve smo igrali na strani!
Grbavica naš je Hram!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 feb 2014, 17:43

RiverPlate je napisao/la:Mi nismo od Vojvodine igrali glavnu provjeru pred početak prvenstva na Grbavici, sve smo igrali na strani!
Mislim da smo igrali protiv hrvatskog nekog kluba prije par godina na grbavici.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 feb 2014, 17:49

terabajt je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Mi nismo od Vojvodine igrali glavnu provjeru pred početak prvenstva na Grbavici, sve smo igrali na strani!
cibalija, prije dvomeča sa hapoelom
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 feb 2014, 17:53

terabajt je napisao/la:
Sjećam se ja i GrbAlja kad je opalio grad pa se svi razbježali na zapad, oni luđaci sa Juga uletili i pucali penale :lol:
Ali mislio sam na jačinu protivnika, kao Vojvodina bila su i dva busa Firme normala su bili momci bez incidenata, završeno je 0-0!Treba nam takvih protivnika koji su jači od nas, ali da igramo kući da se raja nafura a može se i lijepo zaraditi na kartama!
Grbavica naš je Hram!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 feb 2014, 17:55

Boccacio, malo vise citaj... Receno je da ce se ugovori potpisati u Sarajevu, sa kim god je usmeno dogovoreno...

Slazem da nemamo informacija koliko zelimo, ali eto ovo je receno a ti si od toga "dramu" napravio...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 feb 2014, 17:57

fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da ce dogovorit kakvih prijateljskih :?
16.02.2014. protiv VELEŽA. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 135 gostiju.