FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
a sad vidim da je Triglav ali dobro je ...pa kad sa Koprom igramo znam da se i to nesto spominjalo?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa Kopar je valjda naredna tekma..Triglav je 8., a Krka 9. tim u prvoj ligi Slovenije tako da sam ja prezadovoljan rezultatima..naravno o tome kako je to djelovalo na terenu cekat cemo Ciru da vidimo sta kaze..vjerujem da on nije zadovoljan danasnjom tekmom i gubitkom prednosti 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bitno je da se momci uigraju i da TO BUDE TO,rezultate ćemo da ganjamo u nastavku prvenstva 

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
rezultat nije vazan ali je to ipak kontradiktorno samo sebi jer je i u pripremnim tekmama IZUZETNO VAZNO POBJEDZIVATI...zbog nabijanja samopuzdanja i vjere u sebe...posebno se odnosi na BEZMUDE ekipe kakva je Sloboda u gostima...decenijama je Sloboda igrala defanzivno i lose na strani da se to usadilo u mentalitet klubske politike,takoreci...e sad,to je i pilo vode i donekle bilo razumljivo dok si putovo na poljud,marakanu i maksimir recimo....problem je sto oni i sad kad igraju ovu kaljugu od lige se nesto stresaju i koce ko da na bernabeu putuju,jbt
.....a dosta ekipa ulazi sa respektom protiv nas pa kad vide da smo bezmudi ljudi se jednostavno okuraze i dobiju nas...odlican je primjer onaj podgrmec recimo...tu smo tekmu na samo IME mogli dobit...al tako je to kod nas....ako sebi ne postavis visoko ljestivu i nemas usadzen taj pobjednicki mentalitet,donji si....svabe su trenirane da VJERUJU da mogu stic i 0 4 rezultat a kod nas se samo gleda na sat kad ce zavrsit tekma...e zbog toga mi je jedinon drago zbog cire...natjera te da vjerujes

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ako sam dobro upratio većina golova je postignuta iz igre, za razliku od dosadašnjih iz prekida 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobro nakon Hukine smrti veci dio sezona u PL ti nisi u sustini ni igrao gostujuce tekme...teze je naci tim sa kojim nismo imali dogovor 3 za 3 nego sa kojim jesmo..od Bihaca, Veleza, Celika, Borca, Leotara, Zepca, Orasja , Sarajeva, Zelje (ovisno kako kome treba za titulu ili mislio da nas moze dobit pa se sje.be) itd itd..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kupuje se Ciro za makar jednu sezonu u elitnom rangu takmicenja. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sretan mu rođendan, reko bi i da doživi još toliko al puno brate

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nego momci šta bi ovo za dresove kad se šalje kad su rezultati i to?
Ruud van Nistelrooy (twitter): ''Ponovo treniram šest puta sedmično i još uvijek uživam u tome.''
Azmire pozuri dok ga Sarajevo nije otelo
Azmire pozuri dok ga Sarajevo nije otelo

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
eto, sad si to napisao na forumu, ljudi iz Sarajeva će to pročitat' i dovesti Nistelrooyja 

Crvena zvezda-Sloboda 3:0
1 pol.
[youtube][/youtube]
2 pol.
[youtube][/youtube]
ne kontam kako niko od naših nije snimio cijelu tekmu a imamo tonu YT profila
1 pol.
[youtube][/youtube]
2 pol.
[youtube][/youtube]
ne kontam kako niko od naših nije snimio cijelu tekmu a imamo tonu YT profila

snimio sam ja citavu tekmu na cd ....
Gorki je napisao/la:Nego momci šta bi ovo za dresove kad se šalje kad su rezultati i to?
..haman ništa

- tuzlak1987
- Kontakt:
Do 20.
Ma vjerovatno tamo ima nekih prijedloga dobrih sto su ljudi slali, samo se ovdje nije postavljalo pa onda i ovi na tuzlanski ne znaju...

tuzlak1987 je napisao/la:Do 20.Ma vjerovatno tamo ima nekih prijedloga dobrih sto su ljudi slali, samo se ovdje nije postavljalo pa onda i ovi na tuzlanski ne znaju...
Ima na fejsbuk stranici galerija slika prijedlozi za dres i stvarno ima dobrih tako da..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakav sam duks danas vidio na momku u dramar centru slavinovici
..drama,jbt
....doslo mi da ga slikam al mi bilo ofirno pitat
...mada mislim da je radio za sebe par dukseva jer ih do sad nisam vidio u nekim zvanicnim kombinacijama Slobode i Fukara

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.