FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 26 jan 2010, 14:48

A i vi to brate dragi srcano docekujete, ko da je Diego u pitanju...hoce hoce nece nece,njegova volja,igralo se i bez njega...igrat ce se i dalje,iskulirajte malo,il dodje sutra il u subotu to nikakvu stvar nece promjeniti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 26 jan 2010, 14:51

miky_hz je napisao/la:A i vi to brate dragi srcano docekujete, ko da je Diego u pitanju...hoce hoce nece nece,njegova volja,igralo se i bez njega...igrat ce se i dalje,iskulirajte malo,il dodje sutra il u subotu to nikakvu stvar nece promjeniti
ma mozemo i bez njega i bez bilo ikoga biti prvaci, jesenas je isti tim iznio polusezonu uspjesno na tri fronta. dok sada igraju na samo jednom to je samo 15 tekmi, i ovaj tim moze na nivou odigrati tih 15 tekmi i donjeti titulu. jedini konkurent za titulu nam je listica, borac je ostao bez trenera i pola ekipe. a listica dolazi na kosevo
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 26 jan 2010, 14:52

miky_hz je napisao/la:A i vi to brate dragi srcano docekujete, ko da je Diego u pitanju...hoce hoce nece nece,njegova volja,igralo se i bez njega...igrat ce se i dalje,iskulirajte malo,il dodje sutra il u subotu to nikakvu stvar nece promjeniti
e to si upravu,svima nama je on drag igrac i volili bi da dodje al ako nece bas nas briga,koga nema bez njega se moze (i mora)
Zadnja izmjena: ency_hz87, dana/u 26 jan 2010, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 26 jan 2010, 14:52

jalehordas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Sad cekati do petka a majko jes nas Vule vuce za nos ma i netreba nam netreba nam neko se razmislja 3 mjeseca hoce li doci idi gdje hoces ako danas ne dodjes netrebas nam nikako
ja vam kazem mi smo veliki klub nezasluzujemo nikoga da molimo
nek on ide u pm ako nece u Sarajevo
Koliko ste veliki klub pokazuje to sto ga cekate, nazalost to je realnost svih klubova u drzavi bez razlike, druga je stvar kakvo misljenje mi imamo o svom klubu.

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 26 jan 2010, 14:55

JoinUnion je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Sad cekati do petka a majko jes nas Vule vuce za nos ma i netreba nam netreba nam neko se razmislja 3 mjeseca hoce li doci idi gdje hoces ako danas ne dodjes netrebas nam nikako
ja vam kazem mi smo veliki klub nezasluzujemo nikoga da molimo
nek on ide u pm ako nece u Sarajevo
Koliko ste veliki klub pokazuje to sto ga cekate, nazalost to je realnost svih klubova u drzavi bez razlike, druga je stvar kakvo misljenje mi imamo o svom klubu.
ako te bas zanjima sve je to do uprave,da su htjeli mogli su dosad dovest 10 igraca boljih od Vuleta,mi pare imamo al samo sto nam je uprava nesposobna i sto im je zao za nekog igraca izdvojiti 100 000 eura ,pa ga kasnije naplatiti milion eura to je druga stvar
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 15:07

Stvarno mi zivce on pokida igra se i sa nama i sa klubom
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 26 jan 2010, 15:09

ne treba se oko njega uopste nervirati................ima juniora hajde............a ono doso, ne doso....
i nismo u takvoj situaciji da nam gori , pa mora doci.......valjalo bi , al sta sad....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 15:24

PIRKE33 je napisao/la:ne treba se oko njega uopste nervirati................ima juniora hajde............a ono doso, ne doso....
i nismo u takvoj situaciji da nam gori , pa mora doci.......valjalo bi , al sta sad....
Imamo mi stopera svakako ali cudi me zasto nasa uprava sebi to dozvoljava da ih ovako vuce za nos

papee
Kontakt:

Post Postao/la papee » 26 jan 2010, 15:34

Sve je gotovo vise,Vuletu je istekla viza znaci u inostranstvu iako bude imao ponudu tesko da ce moci da dogovori nesto.Ostaje mu Sarajevo i Borac,valjda je dovoljno pametan i zna koja ekipa svake godine igra u evropi.
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 15:45

papee je napisao/la:Sve je gotovo vise,Vuletu je istekla viza znaci u inostranstvu iako bude imao ponudu tesko da ce moci da dogovori nesto.Ostaje mu Sarajevo i Borac,valjda je dovoljno pametan i zna koja ekipa svake godine igra u evropi.
Nek odluci kako hoce mene vise nije briga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2010, 16:10

jadno je i žalosno šta se sve dešava u vezi vuleta :roll: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 16:12

Mirza_Hordas je napisao/la:jadno je i žalosno šta se sve dešava u vezi vuleta :roll: :roll:
Jadnije nemoze znam da je i nasa uprava jadna ali ovo je vise do Vuleta nemogu oni nista kad on ceka inostranstvo

alibi

Post Postao/la alibi » 26 jan 2010, 17:54

Mirza_Hordas je napisao/la:jadno je i žalosno šta se sve dešava u vezi vuleta :roll: :roll:
Pa ljudi boziji jeste jadno i zalosno iz naseg ugla gledajuci,ali uprava nije bila konkretna i decidna pa momak koristi tu mogucnost ne bili nasao neki povoljniji "aranzman".Pare su na zalost pokretacka snaga svega na ovozemaljskom zivotu.Ali ja se iskreno nadam dolasku vuleta,znam da mnogi gube strpljenje ali jbg sta je tu je.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 26 jan 2010, 18:44

FK Sarajevo je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:ne treba se oko njega uopste nervirati................ima juniora hajde............a ono doso, ne doso....
Imamo mi stopera svakako ali cudi me zasto nasa uprava sebi to dozvoljava da ih ovako vuce za nos
Ne vuce nas Vule za nos, vec nasa uprava vuce njega za nos, a nas vec vuku odavno! Da su covjeku ponudili onoliko koliko vrijedi(sto je normalno u evropi) vec odavno bi potpiso. Sad ce pricati kako nisu nasli pojacanja i kako je vazno da su zadrzali postojeci kadar a na kraju sezone kad ne osvojimo ni jednu titulu(kup smo vec prokockali) govorice kako su nam falila 2-3 pojacanja i tako u krug svake god.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 18:46

burek pita je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Ne vuce nas Vule za nos, vec nasa uprava vuce njega za nos, a nas vec vuku odavno! Da su covjeku ponudili onoliko koliko vrijedi(sto je normalno u evropi) vec odavno bi potpiso. Sad ce pricati kako nisu nasli pojacanja i kako je vazno da su zadrzali postojeci kadar a na kraju sezone kad ne osvojimo ni jednu titulu(kup smo vec prokockali) govorice kako su nam falila 2-3 pojacanja i tako u krug svake god.
Ama on odugovlaci sa tim angazmanom u inostranstvo uvijek ceka taj angazman umjesto da se je davno prikljucio pripremama Sarajeva

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 26 jan 2010, 18:48

neznam koji qrac blatite vuleta a abd hvalit ce te ga za 2-3 mjeseca i nije momak kriv vec uprava i burek pita je upravu vuku nas za nos vec par godina pa ovakav odnos prema igracima nema ni u dudelangeu hebem im mater treba ih protjerat i nove ljude postavit u upravu al od toga nema nista jos neko vrijeme
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 26 jan 2010, 19:43

Dirk je napisao/la: Ne da bi se ugurao nego bi ga molili da igra umjesto jednog od tih igraca jer je Vule za klasu ispred njih dvojice ;)
Mozda jeste bolji kao individualac,i to ne za klasu vec za mrvicu vjeruj mi,ali ne moze se tek tako uklopiti u ekipu.Meni je svejedno,nek dodje gdje mu je bolje,para se kod nas u ovoj ligi nece nigdje nakupiti,tako da bolje nek gleda gdje mu se vise svidja.I nek ne dize sebi cijenu tim "inostranim ponudama",jer realno to je cisto preseravanje. ;)
Treci put castimo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 19:54

Ja bih iskreno volio da on dodje i znam da je pojacanje i znam kakav je igrac ali mi se nesvidja ovo odugovlacenje i ovo varanje znas jos kad je rekao da ce do 15 januara znati gdje ce preci pa onda odlozio za 18 i od tada stalno odlaze

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2010, 19:57

horde zla 87 je napisao/la:neznam koji qrac blatite vuleta a abd hvalit ce te ga za 2-3 mjeseca i nije momak kriv vec uprava i burek pita je upravu vuku nas za nos vec par godina pa ovakav odnos prema igracima nema ni u dudelangeu hebem im mater treba ih protjerat i nove ljude postavit u upravu al od toga nema nista jos neko vrijeme
šta ga imamo hvaliti kad se zna da je kvalitetan stoper....ne treba trošiti riječi na njemu ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 26 jan 2010, 20:20

Ma decko je samo prenijeo jedan post sa fksinfo vidi se da uredno prati i cita ;)
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, galia95, johntravolta123, misstianopenaldo, mnon46 i 67 gostiju.