Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
izađe rospija ccccccc
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Idemo Mirza u drugom po double double
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
10 poena 6 skokova..potajno se nadam dabl-dabl 

nece trica pa nece...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
pa krenut ces jednom bona ima da se vrati za sve ove sto nece da udje
Nece trica opet, ali i pored toga Mirza igra veoma dobro, kao i ostatak ekipe. Mozda bi Kidd mogao razmisliti ko ce poceti sljedecu utakmicu 

ennis je napisao/la:Kad god ja gledam odigra lose,valjda veceras prekinem crnu seriju..
Veceras double-double

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Uh, tek u Četvrtak 01:30 sljedeća tekma :/
- rodjenivelez
- Kontakt:
Vecceras dokaz koliko Kid vjeruje Mirzi, proslu tekmu o-5, veceras ulazi ko prva zamjena.
Hvalim te Boze, konacno ide vise prema kosu, i naravno rezultat je tu, a sut ga ne slusa, a ima dobre brojke
Hvalim te Boze, konacno ide vise prema kosu, i naravno rezultat je tu, a sut ga ne slusa, a ima dobre brojke
Ja sam generalno zadovoljan, pogotovo igrom u odbrani, gdje je uglavnom bio uspjesan.
Jedino ne znam sta je ovo sa sutom. Trica nece i nece. Kao da mu je malo poljuljano samopouzdanje, sto se upravo odrazava na taj sut za tri poena. Ako nista, izgleda da ce veceras imati bas veliku minutazu, a i taj sut ce morat' da procepi jednom, pa ce nekoga bas da zaspe tricama, ako Bog da.
Jedino ne znam sta je ovo sa sutom. Trica nece i nece. Kao da mu je malo poljuljano samopouzdanje, sto se upravo odrazava na taj sut za tri poena. Ako nista, izgleda da ce veceras imati bas veliku minutazu, a i taj sut ce morat' da procepi jednom, pa ce nekoga bas da zaspe tricama, ako Bog da.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sad je on pao ispod 40% za tri poena a poslije one tekme sa Dallasom je imo 43 %.Kad nece onda nece al sve je to psiha .Jedna nece pa druga I onda covjek izgubi samopouzdanje.
- rodjenivelez
- Kontakt:
da da da, minute to je itekako bitno, 18 min u prvom poluvremenu VAO
prije bi sa ovim sutem sa 3 bio jedan od najgorih na terenu..a ovako je drugi strijelac i drugi skakac..napokon poceo igrati raznovrsno i mjesto u rotaciji mu nije upitno..a za tricu ne brinem ona ce odcepit jednom a onda ce da reseta po starom
Moze biti i dobro to sto ga trica ne ide
Primoran je da igra raznovrsno, a trica ce da krene kad-tad 

Nadam se da nece sad presjediti citavu 3/4. Bolje gledati ovu drugu postavu nego onu prvu
Nadam se da ce bar podici procenat suta u ovoj utakmici mislim na trice jer ovako 20 % ne izgleda bas dobro. A igra i kretnja su mu vrh. Igra super otkad je dobio povjerenje jos tamo krajem Novembra.

Jeste bitno do prije neki dan nije imo ni minute is svi smo plakali na forumu sad igra cojk 19 u prvom I jel opet placemo ?rodjenivelez je napisao/la:da da da, minute to je itekako bitno, 18 min u prvom poluvremenu VAO
Ma super je odgiro 10 poena I 6 skokova u prvom je FANTASTICNO .
- rodjenivelez
- Kontakt:
BosnaSTL je napisao/la:Jeste bitno do prije neki dan nije imo ni minute is svi smo plakali na forumu sad igra cojk 19 u prvom I jel opet placemo ?rodjenivelez je napisao/la:da da da, minute to je itekako bitno, 18 min u prvom poluvremenu VAO
Mora napredovat, nema stagnacije, to je Mirza

on se ovim nikako ne zadovoljava, one ce to gurat do mjere da bude glavni u ekipi

Vracaj drugu postavu, ovi ce zijanit kako su krenuli 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.