FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ma nosi se sudija u pm ,nagradi ih golom bezveze,sa ovakvom igrom ni gola nisu zasluzili da daju
e moj tata sta ti radis sa igracima da mi je znat ,ovo je dno dna
ovdje sve sem pobjede seville veiliko iznenadjenje
e moj tata sta ti radis sa igracima da mi je znat ,ovo je dno dna
ovdje sve sem pobjede seville veiliko iznenadjenje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Unknown Genius
- Kontakt:
Moram priznati da dugo nisam gledao Barcu, ali sad posmatram ovog Messija i ne mogu da vjerujem svojim očima.
Šta bi od onakvog igrača, pa lik se ne može sa loptom sastaviti, izgleda kao amater neki.
Ali ipak pokazuje klasu yebiga.
Šta bi od onakvog igrača, pa lik se ne može sa loptom sastaviti, izgleda kao amater neki.
Ali ipak pokazuje klasu yebiga.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 09 feb 2014, 21:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Daj crveni sevilli i izbaci im trenera i daj penal da Messi osjeti loptu i dadne gol. Ojjjj jest me stid ..... koji levati -.- Pep Vrati se .....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Ofsajd jest, al' se i sudija moze shvatit', od Piquea nije mogao vidjet' Alexisa.
Bravo Messi, napokon!
Bravo Messi, napokon!
Ja sta pada
...
Nego slazem se, Sevilla ovo dobiva milijun posto. I da volio bih, hebali te suci da te hebalu
Eno ga zabi...
Nego slazem se, Sevilla ovo dobiva milijun posto. I da volio bih, hebali te suci da te hebalu
Eno ga zabi...
RIP CITY!
Grande Messi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
stiže oluja
Messi
Lesi se vraca
https://****.com - Live Cam Chat - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] How To Use Dating Chat [/url]
- Consigliere
- Kontakt:
Messi+sudije- stara provjerena formula 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
krivo mi što zabijaju igraci koji su apsolutno najgori na terenu i sad ce ispasti heroji 
Ko o čemu..Consigliere je napisao/la:Messi+sudije- stara provjerena formula
Don't hate what you don't understand.
Ako se prekine meč šta onda?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tata ko da je Boga ugledao kad zabi Messi
..
Ali na stranu sto su suci pomogli, sto se realovci javljaju, ko oni ove sezone nisu vise puta bili pogurani
..
Ali na stranu sto su suci pomogli, sto se realovci javljaju, ko oni ove sezone nisu vise puta bili pogurani
RIP CITY!
- RickBlaine
- Kontakt:
Zasluzeno. Kad su ovi idioti mentalne amebe, tako im i treba. Treba im utrpat jos tri do kraja.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
registruje se 3-0 za Barcu ....UEFA, masoni, vatikan, sionski priorat, iluminati, ovo onoMancini je napisao/la:Ako se prekine meč šta onda?
treci ili cetvrti mec za redom sudija 12 igrac 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Logično.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Lillard0 je napisao/la:Tata ko da je Boga ugledao kad zabi Messi![]()
..
Ali na stranu sto su suci pomogli, sto se realovci javljaju, ko oni ove sezone nisu vise puta bili pogurani..
To je bilo na pocetku sezone 1-2 utakmice,a evo vama pomazu vec 3 tekme zaredom a ima ih jos...Lillard0 je napisao/la:Tata ko da je Boga ugledao kad zabi Messi![]()
..
Ali na stranu sto su suci pomogli, sto se realovci javljaju, ko oni ove sezone nisu vise puta bili pogurani..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.