Procijenio sam da si previse intelektualno inferioran u odnosu na mene, pa shodno tome mislim da ne zasluzujes odgovor.BABADZO je napisao/la:pa kako te nije sramota kao "navijaca" nekog,staviti u istu recenicu jednog Zinedina i Luku fucking Modrica ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Pa sto onda uopste odgovaras "intelektualcino" ?!RickBlaine je napisao/la:Procijenio sam da si previse intelektualno inferioran u odnosu na mene, pa shodno tome mislim da ne zasluzujes odgovor.BABADZO je napisao/la:pa kako te nije sramota kao "navijaca" nekog,staviti u istu recenicu jednog Zinedina i Luku fucking Modrica ?
- RickBlaine
- Kontakt:
Hvala na komplimentu, samo ne trebaju ti navodnici na to "intelektualcino". A odgovorio sam ti cisto da ne ostanes bez odgovora, na glavno pitanje nisam jer smatram da je to pitanje toliko glupo da bi ga uopce bilo pretenciozno nazvati gluposcu. Yebiga druze, zao mi je, al' mislim da u konverzaciji s tobom nemam ni ublizu ravnopravnog sugovornika. Cijenim da ti ne cijenis snagu argumenata i da su tvoje logicke sposobnosti jako niske. Stoga, ukoliko nemas nesto reci sto bi se ticalo ove teme a da je dovoljno konstruktivno, ja bih da okoncam ovu raspravu s tobom.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Najjaci su mi takvi,kao veliki mislioci,znalci,pa pisu duge postove,pune "intelektualnosti".De se skontaj malo,napisao si post pun rijeci kojima ni sam ne znas znacenje i kao uvrijedio si me? Bgm jesi,ali uvrijeđen sam sa tolikom gluposcu koja moze izaci iz ljudskog mozga.Sta laprdas ti druze ?! Ko si ti ? Veliki navijac koji gleda real jednom sedmicno preko neta i drka na ronalda ( i lukicu ocigledno).RickBlaine je napisao/la:Hvala na komplimentu, samo ne trebaju ti navodnici na to "intelektualcino". A odgovorio sam ti cisto da ne ostanes bez odgovora, na glavno pitanje nisam jer smatram da je to pitanje toliko glupo da bi ga uopce bilo pretenciozno nazvati gluposcu. Yebiga druze, zao mi je, al' mislim da u konverzaciji s tobom nemam ni ublizu ravnopravnog sugovornika. Cijenim da ti ne cijenis snagu argumenata i da su tvoje logicke sposobnosti jako niske. Stoga, ukoliko nemas nesto reci sto bi se ticalo ove teme a da je dovoljno konstruktivno, ja bih da okoncam ovu raspravu s tobom.
Luka će ostaviti veći trag u Realu od Zidanea.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- KapioFootball
- Kontakt:
Ha ha ha hahahhahahahahahKawhi je napisao/la:Luka će ostaviti veći trag u Realu od Zidanea.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moguće da će ostaviti, ali ukoliko Real osvoji LP. Sad, da l' će se to desiti - ostaje nam da vidimo. Previše mitomanski se prilazi Zidaneu kada je Real u pitanju. Neki ga smatraju većim madridistom negoli to jeste. Da l' isključivo zbog gola u finalu LP-a ili zbog toga što je jedan od 5 najboljih igrača svih vremena - to je druga stvar.
Inače, Jese je prava, prava budućnost ovog Reala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://www.marca.com/2012/03/07/futbol/ ... 25310.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Glede Zidanea i šta predstavlja madridizmu,babo je dobio ubjedljivo najviše glasova.
Glede Zidanea i šta predstavlja madridizmu,babo je dobio ubjedljivo najviše glasova.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, razumljivo jer ipak je, uz Di Stefana, najveci igrac koji je oblacio bijeli dres, a i force is strong with this one fazon jer i kad je zavrsio karijeru ponasa se kao da je rodjen pet minuta od stadionaMonolog je napisao/la:Moguće da će ostaviti, ali ukoliko Real osvoji LP. Sad, da l' će se to desiti - ostaje nam da vidimo. Previše mitomanski se prilazi Zidaneu kada je Real u pitanju. Neki ga smatraju većim madridistom negoli to jeste. Da l' isključivo zbog gola u finalu LP-a ili zbog toga što je jedan od 5 najboljih igrača svih vremena - to je druga stvar.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nije moguće.Monolog je napisao/la:Moguće da će ostaviti
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nije mitomanski...ko se sjeća Reala iz tog toba, sjeća se i da je u rijetkim situacijama kad je Zidane bio povrijeđen ili suspendovan, Real nije igrao ni blizu onako lijepo, i Carlos je bio manje ubitačan po toj lijevoj strani gdje su igrali. Figo je bio jedini koji je onda znao povezati vezu i napad.Monolog je napisao/la:Moguće da će ostaviti, ali ukoliko Real osvoji LP. Sad, da l' će se to desiti - ostaje nam da vidimo. Previše mitomanski se prilazi Zidaneu kada je Real u pitanju. Neki ga smatraju većim madridistom negoli to jeste. Da l' isključivo zbog gola u finalu LP-a ili zbog toga što je jedan od 5 najboljih igrača svih vremena - to je druga stvar.
Iako mi je zidane ubjedljivo bio najdrazi igrac reala u zadnjih 15 godina ,vala ga serete.
Kakav je zidan to trag ostavio bgti,osvojio ligu prvaka i ligu s realom kad je dosao i 4 godine suse s trofejima.
Sto se tice asis i golova ni tu nije bio nesto wow pa da mu skines kapu.
Al zato smo svi uzivali u njegovim driblinzima i lakocom kakvom je igrao.
Al porediti Luku i Zidana itd je smijesno,cak i JESE-a porediti s Raulom je smijesno,de uozbiljite se malo .
Kakav je zidan to trag ostavio bgti,osvojio ligu prvaka i ligu s realom kad je dosao i 4 godine suse s trofejima.
Sto se tice asis i golova ni tu nije bio nesto wow pa da mu skines kapu.
Al zato smo svi uzivali u njegovim driblinzima i lakocom kakvom je igrao.
Al porediti Luku i Zidana itd je smijesno,cak i JESE-a porediti s Raulom je smijesno,de uozbiljite se malo .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Pve dvije sezone odlicne, osvojena LP i La Liga pod vodstvom don Vicentea, a onda 3 sezone zive muke. Po meni, najgori period kluba u novijoj historiji.
Fit Tony: I keep my friends close...
Consigliere je napisao/la:Pve dvije sezone odlicne, osvojena LP i La Liga pod vodstvom don Vicentea, a onda 3 sezone zive muke. Po meni, najgori period kluba u novijoj historiji.
ja 3 godine,malo sam preracuno,al et njega svi pamte po tom golu u finalu i to je to. Da je real nakon njega osvojio LPa dizao bi se neko drugi u nebesa,s tim da je Zizu i sa repkom osvojio prvnestvo i deff jes jedan od najvecih svih vremena,al sto se tice Reala i trofeja,tu je jako tanak za 5 godina u klubu,i tu moze zahvaliti PERI i njegovoj transfer politici.
A pored svega je i ostao u upravi nakon penzije,sto dodatno utice na to da se stalno spominje,
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
prodaja Makelelea i dolazak Beckhama je najveci Perin promasaj.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma pero je imo promasaja za pisati 2 dana o njima,al nemoj to ovdje,napasce te ovi "pravi madridisti"L-Train je napisao/la:prodaja Makelelea i dolazak Beckhama je najveci Perin promasaj.
Ti si odavno poznat ko lik ko nimalo ne cijeni lik i djelo ne jednog od 5 najboljih, nego najboljeg igrača svih vremena.Monolog je napisao/la:Moguće da će ostaviti, ali ukoliko Real osvoji LP. Sad, da l' će se to desiti - ostaje nam da vidimo. Previše mitomanski se prilazi Zidaneu kada je Real u pitanju. Neki ga smatraju većim madridistom negoli to jeste. Da l' isključivo zbog gola u finalu LP-a ili zbog toga što je jedan od 5 najboljih igrača svih vremena - to je druga stvar.
- RickBlaine
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Raul je u svojoj debitantskoj sezoni za Madrid zabio deset golova. Po svemu sudeci, ovaj mali ce ga nadmasiti...
Doduse, Raul je to uradio sa sedamnaest, ali koga boli kurrac :kava:
Raul je u svojoj debitantskoj sezoni za Madrid zabio deset golova. Po svemu sudeci, ovaj mali ce ga nadmasiti...
Doduse, Raul je to uradio sa sedamnaest, ali koga boli kurrac :kava:
El Classico B u subotu.Bilo bi lijepo da se bas protiv njih spasimo 
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.