Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Osvjezava se server od 4 pa do 5-6.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- el-fighter
- Kontakt:
Pa vidim da nesto ne funkcionise. Poslije tekme udjem na portal, al forum nikako da otvori.Sarajlijc@ je napisao/la:Osvjezava se server od 4 pa do 5-6.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Treba imati strpljenja za Mirzu.Evo gledam sinoc sta radi Goran Dragic, a covjek se 4 sezone bukvalno mucio...Doci ce i Mirzino vrijeme, ako ne u Netsima onda u nekom drugom timu,jer on je sposoban da bude u 5 u vecini timova u NBA to je sigurno.
mirza1243 je napisao/la:Treba imati strpljenja za Mirzu.Evo gledam sinoc sta radi Goran Dragic, a covjek se 4 sezone bukvalno mucio...Doci ce i Mirzino vrijeme, ako ne u Netsima onda u nekom drugom timu,jer on je sposoban da bude u 5 u vecini timova u NBA to je sigurno.
ja mislim,da je 9 poena prosjecno,sasvim dovoljno u ovakoj ekipi.Mirza igra odlicnu sezonu,nema potrebe da bjezi,ili treba u Buckse da trpa po 15,20 i da bude bez playoffa narednih 5 god

Mozda i treba,jer mislim da Mirza u ovoj ekipi nikada nece biti starter,cak i ako Pierce i KG zavrse karijeru nece vlasnik Netsa dozvoliti da neki tamo relativno nepoznati Evropljanin bude jedan od nosilaca ekipe.Neka ode u neku slabiju ekipu sezonu dvije da stekne ime pa onda da ode u neku bolju ekipu gdje ce biti cjenjen.Ne znam,mozda grijesim ali to je moje misljenje.lumani je napisao/la:mirza1243 je napisao/la:Treba imati strpljenja za Mirzu.Evo gledam sinoc sta radi Goran Dragic, a covjek se 4 sezone bukvalno mucio...Doci ce i Mirzino vrijeme, ako ne u Netsima onda u nekom drugom timu,jer on je sposoban da bude u 5 u vecini timova u NBA to je sigurno.
ja mislim,da je 9 poena prosjecno,sasvim dovoljno u ovakoj ekipi.Mirza igra odlicnu sezonu,nema potrebe da bjezi,ili treba u Buckse da trpa po 15,20 i da bude bez playoffa narednih 5 god
Mirza ima jako lijep ucinak sa klupe 9ppg je odlicno. Nema sumnje da je on kadar da zabija 12-15 ppg kada bi bio satarter u nekoj ludosti mozda i vise , ali meni je ok da igra u jakoj ekipi i da je bitna karika sa klupe. Netsi imaju 2 igraca sa klupe koja mogu bas poludit i od cijeg ucinka moze ovisit i tok tekme , to su blatch i mirza... Meni je ovo ok dok ima svoje minute ne brinem se i ne bunim se.
interesatno meni se ucini da je rusija u europimirza1243 je napisao/la:Mozda i treba,jer mislim da Mirza u ovoj ekipi nikada nece biti starter,cak i ako Pierce i KG zavrse karijeru nece vlasnik Netsa dozvoliti da neki tamo relativno nepoznati Evropljanin bude jedan od nosilaca ekipe.Neka ode u neku slabiju ekipu sezonu dvije da stekne ime pa onda da ode u neku bolju ekipu gdje ce biti cjenjen.Ne znam,mozda grijesim ali to je moje misljenje.lumani je napisao/la:mirza1243 je napisao/la:Treba imati strpljenja za Mirzu.Evo gledam sinoc sta radi Goran Dragic, a covjek se 4 sezone bukvalno mucio...Doci ce i Mirzino vrijeme, ako ne u Netsima onda u nekom drugom timu,jer on je sposoban da bude u 5 u vecini timova u NBA to je sigurno.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mirzin najveci problem je sto nikako ne moze povezati 2-3 dobre tekme.JJ,PP,Blatche,Kirilenko to sebi mogu priustit,jer imaju vec ime u NBA,ali Mirza ne moze,jer je tek drugu sezonu u NBA,i mora povezat nekoliko utakmica dobrih zaredom.Sad ima sigurnih 15 min i kad ga ne ide,kad ga ide ima 25 nekad cak i vise minuta,ali to jos nije sigurna minutaza,jer ima se jos igrat,i sigurno da Terry prijeti da izbaci Mirzu iz rotacije.Nadam se da ce veceras popravit dojam iz prosle utakmice.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Zadnjih 10 tekmi ima:mirza1243 je napisao/la:
Mozda i treba,jer mislim da Mirza u ovoj ekipi nikada nece biti starter,cak i ako Pierce i KG zavrse karijeru nece vlasnik Netsa dozvoliti da neki tamo relativno nepoznati Evropljanin bude jedan od nosilaca ekipe.Neka ode u neku slabiju ekipu sezonu dvije da stekne ime pa onda da ode u neku bolju ekipu gdje ce biti cjenjen.Ne znam,mozda grijesim ali to je moje misljenje.
20.3 minute po tekmi, 10.3 poena uz 45% FG, 3.1 skoka
Sto je sasvim solidno, ne znam sta se zalis, u najgorem slucaju ima 15 minuta po tekmi, kad ga ide ima i vise, isto sasvim normalno dok ne postane konstatan, sto hoce, polako.
Ili ti ocekujes od njeg da bude tretiran kao superstar, ne ide to tako.
upravonerminh74 je napisao/la: interesatno meni se ucini da je rusija u europi
- el-fighter
- Kontakt:
Upravo tako. Kidd mu daje sigurnih recimo 15 minuta. Kada igra dobro dobija puno vecu minutazu, cak i do 30 minuta. Dakle sada je sve do Mirze. Ono na cemu bi Mirza sada trebao poraditi je to da na utakmici izbori neke lagane poene, jer ako bude zavisio samo od suta za 3, onda ce mu se desavati ovo upravo sto se sada desava. U jednoj utakmici zabije 34 poena, pa u sljedecih 5-6 skoro nista, pa onda opet 20 i tako u krug. Tako odrzava prosjek, ali na dvije utakmice odigra odlicno, a na ostalim ispod prosjeka. Dakle nije cilj da sada na svakoj utakmici zabije 30 poena, vec da ubaci barem po 10 poena na svakoj utakmici koju igra.alemsa je napisao/la: Zadnjih 10 tekmi ima:
20.3 minute po tekmi, 10.3 poena uz 45% FG, 3.1 skoka
Sto je sasvim solidno, ne znam sta se zalis, u najgorem slucaju ima 15 minuta po tekmi, kad ga ide ima i vise, isto sasvim normalno dok ne postane konstatan, sto hoce, polako.
Ili ti ocekujes od njeg da bude tretiran kao superstar, ne ide to tako.
Velež do groba života mi moga
momcovi brzo ce nam Mirza,ako Bog da veceras 22 poena uz nekoliko skokova i asistencija i ja cu bit zadovoljan
Sta je ovo nigdje nikoga,a manje do sat vremena do utakmice???
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Da se upisem samoMT33GZ je napisao/la:Sta je ovo nigdje nikoga,a manje do sat vremena do utakmice???

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
mozel neki dobar link? zahvaljujem unaprijed

Ima li kakvih informacija ko ne igra,koja petorka pocinje???
- rodjenivelez
- Kontakt:
imal' slucajno negdje na satelitu utakmica ?
Ima na Hustleru kad udje Mirza.hahahhah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.