a znam sve brate al jbg, nisam bas pobornik toliko starih igraca, ali eto dok ima rezultata, dobro jeChinaglia je napisao/la:šta ti se tu ima "ne sviđati"? njih dvojica su u prvom Rejinom mandatu dvije sezone činili treću najbolju odbranu lige .. ili stoperski par ako ti je tako dražeDias se preporodio dolaskom Reje .. oni su naši najstariji i najpametniji stoperi i ujedno i najstariji igrači
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: S.S. Lazio
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Joj kad se sjetim da Tare i Lotito nisu zeljeli nazad Nestu prije par ljeta jer je lafo bio star. Hebem li im tetku, a vamo dovode stare kljusine poput Postige, evo mu Biava ima 46 godina. Da su mu bogdom 26.
na stranu godine i sve, ali Biava igra odlično! mogao bi u repku 
Biava je gigant, steta sto je bio povrijedjen dosta zadnje vrijeme.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hahaha jedan je đuzepe

- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne znam jel bilo ali ovo je gromada od čovjeka. Rijetkost da se ovo vidi danas. Veliki respect.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
gazi riomu !!!!
- _forzamilan_
- Kontakt:
u papirima stoji 17 godina, stoga ne vidim problem? vidim neki mediju seru po Laziju, ovo ono .. momak odrastao s lavovima, ebga 
Jarane, stariji od Eusebija rahmetli, gdje ba ovo ima 17 godina? 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidi se uticaj stresa na kozu i fizionomiju lica od silnog bjezanja pred kraljevima zivotinja i kao takav on je postedjen kondicionih treninga. Imajuci u vidu pretrcane kilometre, lik ima plucni kapacitet velik ko tanker.Chinaglia je napisao/la:u papirima stoji 17 godina, stoga ne vidim problem? vidim neki mediju seru po Laziju, ovo ono .. momak odrastao s lavovima, ebga
Gluho bilo, al sam se nasmijao jbgaAdamSmith je napisao/la:Jarane, stariji od Eusebija rahmetli, gdje ba ovo ima 17 godina?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
nadživio je sina (Eusebija) 
Pa 17.
ma lik izgleda kako izgleda, možda je dosta stariji, možda ne, ali u papirima mu stoji da ima 17 godina
Pedulla je objavio neki tekst gdje je on negdje navodno rekao da će u augustu napunit' 42 godine i da mu je drago što je potpisao za klub jer će tako novčano pomoći porodicu koja živi tamo negdje
on je to naravno demantovao i rekao da nije istina, sad, ko će ga znati
treba prestati s tim i zdravo ..
treba prestati s tim i zdravo ..
Ko zna kroz sta je on sve proso i sta je dozivio. Doso u Rim, agent ga zajebo nije doso po njega, pa spavo vani dok se nije snaso. Nebi se bas zajebavo sa tom sudbinom, slicno smo prozivili i mi tamo davne '93.
Zato i kazem zao mi lika,ako bas ima 17 i tako izgleda,sigurno je svasta prosao i vidjeli ste mu outfit,ali ljudi ko ljudi,bitno je sprdati se.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Denno je napisao/la:Ala,tacno mi zao lika sto ga svi ismijavaju.
XDenno je napisao/la:Zato i kazem zao mi lika,ako bas ima 17 i tako izgleda,sigurno je svasta prosao i vidjeli ste mu outfit,ali ljudi ko ljudi,bitno je sprdati se.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.