FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jan 2010, 12:09

Kakvo divno stivo izlazi iz zlatnih pera novinara san-a...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jan 2010, 13:01

Željo u srijedu protiv Vojvodine
Ekipi će se naknadno priključiti Šehić, Stanić i Čolić
slika
Osim: Planirano nekoliko utakmica

Fudbaleri Željezničara danas putuju u Sombor, gdje će obaviti drugu fazu priprema, a već za srijedu dogovorena je prva utakmica. Protivnik će biti Vojvodina, a igrat će se u Vrbasu.
Na samom startu boravka u Vojvodini, "Plavi" će imati najtežeg protivnika, trećeplasiranu ekipu srbijanske Super lige.

- Važno je da igramo, da vidimo gdje smo. Za vrijeme boravka u Vojvodini planiramo odigravanje četiri, pet, možda i više utakmica. Već smo dogovorili drugoligaše Inđiju i Banat - govori Amar Osim, menadžer i trener Željezničara.

Jedan od mogućih protivnika je i Hajduk iz Kule, također član najjačeg takmičenja u Srbiji.

Na put u Sombor krenuli su: Gušo, Radošević, Mešanović, Mešić, Šimić, Radovanović, Bučan, Bajić, Bekrić, M. Bešlija, H. Bešlija, Ćulum, Farić, Kerla, Kovačević, Popović, Rovčanin, Selimović, Serdarević, Svraka, Višća i Spahić.
Naknadno će se priključiti nedovoljno oporavljeni Šehić i Stanić, te Čolić, koji ima obaveze u juniorskoj reprezentaciji.
Dugogodišnji kapiten Željezničara, Edis Mulalić, zbog frakture nosa morat će se oporavljati u Sarajevu.

http://www.****/sport/fudbal/z ... -vojvodine

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 jan 2010, 13:51

jbt dodjem ovde da stavim te clanke , vidim vec ih pokacili sve ccc

a ono gore za Dzeku se zajebajem , jer znam da vas to odma pali :D

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 26 jan 2010, 13:57

Ovaj Spahić će potpisat za Zelju jer je momak dobar pravo i moze sigurno igrat u Pl i čak mislim boolji je od Lazara. A inače mu je ime Bajro. Vozi Pežoa 206

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 26 jan 2010, 13:59

Gluposti je napisao/la:Ovaj Spahić će potpisat za Zelju jer je momak dobar pravo i moze sigurno igrat u Pl i čak mislim boolji je od Lazara. A inače mu je ime Bajro. Vozi Pežoa 206
Ovako Boli nas qrac koje auto vozi :mrgreen:
Znamo da mu je imo bajro :mrgreen:
A lazar je dao 1 gol :mrgreen: tako da je moguce da je bolji
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 26 jan 2010, 14:01

TheManiacs je napisao/la:
Gluposti je napisao/la:Ovaj Spahić će potpisat za Zelju jer je momak dobar pravo i moze sigurno igrat u Pl i čak mislim boolji je od Lazara. A inače mu je ime Bajro. Vozi Pežoa 206
Šta se pališ? :D :D On će postat zvijezda pa se mora dodatno za njega raspitat koontas :mrgreen: :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jan 2010, 14:05

Gluposti je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:
Šta se pališ? :D :D On će postat zvijezda pa se mora dodatno za njega raspitat koontas :mrgreen: :mrgreen:
cim mi pricamo da ce on postat zvijezda, nista od njeg sigurno nece bit. poznato je da kome se na Grbavici zivzdalo on je postao dobar igrac a onome kome se govorilo bravo majstore propo je ko kauc.

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 26 jan 2010, 14:10

jeste vi njega gledali kako momak igra i ja jesam nadam sse da ce obuci plavi dres a u Famosu je zabio mizerni 36 golova a dok je u rudaru iz breze igrao bio je alfa i omega . a cim je ovo pripreme prrosao mislim da ce i ostat jer on je na probi dosao i nema isti status kao mesanovic i lazar on se duplo trudi od njih

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 26 jan 2010, 14:13

Gluposti je napisao/la:jeste vi njega gledali kako momak igra i ja jesam nadam sse da ce obuci plavi dres a u Famosu je zabio mizerni 36 golova a dok je u rudaru iz breze igrao bio je alfa i omega . a cim je ovo pripreme prrosao mislim da ce i ostat jer on je na probi dosao i nema isti status kao mesanovic i lazar on se duplo trudi od njih
da ti nisi slucajno njegov advokat ili u najgorem slucaju neki njegov bratic??
Sve dok ga ne vidimo nemoj nam ga predstavljati kao Van Bastena.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 26 jan 2010, 14:20

Ma svejedno kloc ili sajla,imao je "fine" epitete koje su mu pripisivali "sjevernjaci" zaduzeni za taj dio posla :roll:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jan 2010, 14:23

Zavrsili smo pricu o Dzeki odavno, kad su se pitari pametni pravili da se orilo grbavicom da je kloc...cista laz i izmisljotina...par ljudi ne cini grbavicu...a to sajla prvi put cujem i daleko grbavica bila od takvih ljudi...
Oko bajre smo takodjer pricali 500puta, i nije fer da nas "tjerate" da citamo sve ponovo, ne samo o njemu nego i o dzeki, ako ste vi lijeni da procitate par strana pdf-a o voljenom klubu...

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 26 jan 2010, 14:26

scorpion je napisao/la:
Gluposti je napisao/la:jeste vi njega gledali kako momak igra i ja jesam nadam sse da ce obuci plavi dres a u Famosu je zabio mizerni 36 golova a dok je u rudaru iz breze igrao bio je alfa i omega . a cim je ovo pripreme prrosao mislim da ce i ostat jer on je na probi dosao i nema isti status kao mesanovic i lazar on se duplo trudi od njih
ni jedno ali ce te vidjeti da je momak kavalitetan mozda je malo prepotentno ali dobar je suter milion % nako jak a vijdet cemo kako ce se snaci

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jan 2010, 14:42

Seyo_TM je napisao/la:Zavrsili smo pricu o Dzeki odavno, kad su se pitari pametni pravili da se orilo grbavicom da je kloc...cista laz i izmisljotina...par ljudi ne cini grbavicu...a to sajla prvi put cujem i daleko grbavica bila od takvih ljudi...
Oko bajre smo takodjer pricali 500puta, i nije fer da nas "tjerate" da citamo sve ponovo, ne samo o njemu nego i o dzeki, ako ste vi lijeni da procitate par strana pdf-a o voljenom klubu...
ma jasta ba pitari ga i danas zovu debilom jer ljubomora cini cuda.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 jan 2010, 16:03

Seyo_TM je napisao/la:Zavrsili smo pricu o Dzeki odavno, kad su se pitari pametni pravili da se orilo grbavicom da je kloc...cista laz i izmisljotina...par ljudi ne cini grbavicu...a to sajla prvi put cujem i daleko grbavica bila od takvih ljudi...

seyo znam da se raspravljalo o tome , ali sta fali malo dic atmosferu , znam da vas to odma pali :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jan 2010, 16:37

samir_tm87 je napisao/la:

seyo znam da se raspravljalo o tome , ali sta fali malo dic atmosferu , znam da vas to odma pali :D
Isfurala zayebancija, tako da vise ne pali nego malo smara...a vise sam mislio na ove sto su opet poceli da raspravljaju i da iznose lose podatke...ne znam zasto ima gore pretrazivac...

Zna li neko u koliko igramo sutra?

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 26 jan 2010, 16:44

scorpion je napisao/la:
Ma da to Bajro nije napravio acc da sam sebe promovise :? ;) :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jan 2010, 16:59

Seyo_TM je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:

Isfurala zayebancija, tako da vise ne pali nego malo smara...a vise sam mislio na ove sto su opet poceli da raspravljaju i da iznose lose podatke...ne znam zasto ima gore pretrazivac...

Zna li neko u koliko igramo sutra?
U 14h potrudit cu se bar rezultat da javljam u toku utakmice...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jan 2010, 17:29

Evo i najave na njihovom sajtu...

Kao nekada!
slika

Ni u Novom Sadu, niti u prestonici BiH, dva ponosa ta dva grada, FK Vojvodina i FK Željezničar, odmeriće snage u središtu Bačke, u Vrbasu, u sredu 27. januara, tačno u 14 časova!

Nekada ljuti rivali jedne velike i zajedničke države, danas samo sportski prijatelji, na početku svojih zimskih priprema, dogovorili su se da odigraju prijateljski meč i provere svoju trenutnu formu. Za mesto odigravanja, kako to i dolikuje, uzet je grad koji je u vreme kada su dva kluba delili megdane u istoj ligi, imao prefiks “Titov“. Naše momke, posle toga, čeka brušenje svih segmenata snage i igre u Antaliji, dok će se Sarajlije preseliti u Međugorje.

Naša ljubimica je starija čitavih sedam godina od kluba koji stoluje i utakmice igra na stadionu “Grbavica“ (u istoimenom naselju, pa eto sličnosti između naša dva grada), a zanimljivo je da su oba tima u jesenjem delu prvenstva odigrala petnaest mečeva i da je “Stara dama“ osvojila 24 boda i zauzima treću poziciju u JSL, dok su “sarajevski plavi“ osvojili bod više, ali zauzimaju, na prvenstvenoj lestvici Premijer lige BiH, tek petu poziciju.

Koliko god da je “Manijacima“ (navijači Željezničara) Vrbas daleko, nama kojima je crveno – bela boja u srcu, nije. Ko može i hoće – u sredu neka krene put gorepomenute varoši.

http://www.fkvojvodina.com/vest.php?n=663

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 26 jan 2010, 18:27

ee Bajro Spahic je momak iz Ilijasa!Igrao za Famos i Rudar iz breze kad je igrao za rudar iz breze prosjek mu je jedan gol po utakmici!!a igrao je i za Ilijas bio najbolji strijelac kantonalne lige!!momak je zvijer ima sut ima dribling brz jak na nogama nepametuje sa loptom!!![/quote]
Upravo si opisao Roneya ;)[/quote]
sprdaj se ti koliko oces pogledaj momka ako ostane a po propozicijama igrac je idealan za ovu ligu kakva je nasa shugava ovaj je momak iznad prosjeka!!gledao sam momka u par navrata,momak nije bekric da pametuje sa loptom uglavnom ako bude se gladao kvalitet momak ce ostati!![/quote]

Ja sam momka gledao cetri puta u Brezi.Momak ima ubitacan sut,ali u duelu ili kad mu neko pridje sa ledja odmah gubi loptu.Sve u svemu jedini mu je kvalitet sut koji je stvarno i vise nego dobar.Daj Boze da se popravi ja sam ga gledao i ima mi tipicano seljacko ponasanje zvano "krmcic rascic" bar je se takav pokazao na terenu galami,psuje ,svadja se sa svojim igracima ,pljuje ih, pa cak su kruzile price da je prosle sezone otjeran iz svacionice jer je prodao zadnju tekmu u sampionatu.

pozzz
PONOSNO I HRABRO

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 jan 2010, 18:59

Evo i od mene Prewiew protiv vojvodine :mrgreen:

http://i46.tinypic.com/20iuzrl.jpg
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur i 31 gost.