Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

marconato
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la marconato » 06 feb 2014, 14:57

Blaszczykowski je napisao/la:Švabe pišu da je Raketa zanimljiv Barci. Ako se realizira imali bi igrače u 3 najjača svjetska kluba trenutno.
Kako si siguran da su Real ili Barcelona trenutno jaci od recimo Chelsea ili Citya?! :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 06 feb 2014, 15:03

marconato je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Švabe pišu da je Raketa zanimljiv Barci. Ako se realizira imali bi igrače u 3 najjača svjetska kluba trenutno.
Kako si siguran da su Real ili Barcelona trenutno jaci od recimo Chelsea ili Citya?! :)
Malo se mozda zabuni. Mislim da je vrh vrhova igrati u ova 2 kluba nego recimo u City-u..

Raketa je igrac mjeseca u Primeri, spada sigurno među jede od najboljih veznjaka ove sezone i ne sumnjam da ce otic u velik klub. A dao bi sve da ode u Barcu pa makar ne igrao nikako :mrgreen: . Ali mislim da ce ga put odnijet na Otok mada njemu vise odgovara Primera.
RIP CITY!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 06 feb 2014, 15:04

marconato je napisao/la:
Na papiru su jači, a na terenu se svašta može desiti.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 feb 2014, 15:26

Blaszczykowski je napisao/la:
marconato je napisao/la:
Na papiru su jači, a na terenu se svašta može desiti.
Druga stvar je papir, mada ni tu Real nije u nekoj znacajnoj prednosti! Ovaj Mourinhov Chelsea je u stanju nadigrati i izbaciti svaku ekipu na svijetu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 feb 2014, 13:15

http://sportske.jutarnji.hr/hrvatsku-ce ... -/1163092/" onclick="window.open(this.href);return false;

:)
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 feb 2014, 14:50

Mene zanima kako to da je HNS dobio samo toliko ulaznica :? Koliki stadioni budu po meni bi trebalo da dobiju po barem 10 tisuca svaki Savez, ostalo domacinu, sponzorima i kome sve vec to ide.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 feb 2014, 20:11

Jela konacno zabio, prvijenac u novom klubu 8-) . Samo tako daljeee!
RIP CITY!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 09 feb 2014, 08:49

sve više dobrih vijesti glede reprezentativaca. mandžo, luka i rakitić igraju u top formi, lovren briljira u premu, ola standardno dobar u wobu, suba ne da jedinicu u monacu... skoro svi imaju zadovoljavajuću minutažu, pa čak i oni koji ne briljiraju poput kove, badelja i jovana. kad se nadoda da je, dolaskom kovača na klupu, atmosfera oko repke totalno pozitivna, sve sam veći optimist glede svjeckog.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 feb 2014, 13:58

Bit ce to neka druga prica, kao sto rekoh, najvaznije otici, a tamo? Tamo ce pojesti svoje rijeci oni koji sumnjaju u ovu reprezentaciju ili je sude kroz njene igre u kvalifikacijama u najosjetljivijem dobu ove generacije.

Modric ponovno igrac utakmice za Real protiv Ville, instrumentalna figura sredine terena i pokretac svih akcija, standing ovation za momka. 8-)

slika
...Život za Široki...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2014, 15:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:ili je sude kroz njene igre u kvalifikacijama
Hmmm, a po čemu se onda sudi? Kroz igre u prijateljskim utakmicama? Ni tu nije baš sjajna situacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 feb 2014, 15:27

Virtu4l je napisao/la:
Hmmm, a po čemu se onda sudi? Kroz igre u prijateljskim utakmicama? Ni tu nije baš sjajna situacija.
Ne mozes suditi Kovaca po igrama Stimca. Ono sto je bilo u kvalifikacijama je proslost, dostao je novi trener i tu je kao sto sam vec rekao tu je kraj price iz kvalifikacija.
RIP CITY!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2014, 16:38

Virtu4l je napisao/la:
Vjerovatno treba suditi kroz utakmice sa San Marinom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

diegocosta
Kontakt:

Post Postao/la diegocosta » 09 feb 2014, 16:38

Virtu4l je napisao/la:
naravno da treba suditi i po utakmicama iz kvalifikacija, ali treba sada uzeti u obzir da je dosao novi izbornik i da kvalifikacije nisu ono najbolje sto hr reprezentacija moze ponuditi. dokaz je euro prije godinu i pol. isto nakon realno losih kvalifikacija, hrvatska je do zadnje minute bila u igri za prolazak protiv kasnije dva finalista...
takodjer je cinjenica da je hrvatska uvijek najbolja protiv najboljih, i da se uvijek pati protiv realno slabijih momcadi. potpuna suprotnost recimo bih koja je protiv 'malih' odlicna, ali zato protiv jacih jako losa.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 feb 2014, 19:32

Ne shvacate vi uopce napisano. Hrvatski nogomet je bio, odnosno jest, pod teskim potresom, pa vjerojatno i najvecim otkad postoji HNS, kroz raznorazne afere Mamica, HNL-a, njegovo drmanje HNS-om zajedno uz Sukera te Stimcevo filozofiranje i bahato odbijanje odgovornosti i forsiranje necega sto jednostavno nije islo, i malo po malo sustavno se stvorila uzasno losa atmosfera sto je utjecalo uvelike na igrace (koji svakako da nisu zaboravili igrati nogomet s obzirom na predstave u klubovima), pokvario se odnos s navijacima, pracenje reprezentacije uopce, mediji jedva docekali da razapnu pojedine, stvorio se nevidjeni pritisak da se jednostavno MORA otici dalje, a homogenost u ekipi koja je pruzala daleko losije partije od onoga sto moze je bila nepostojana.
Medjutim dolaskom jednog pravog kapetana i covjeka oko kojeg ce se svatko okupiti ipak vratila dio inata i ponosa sto je imala i vratila je vjeru u bolje sutra, ne samo zbog utakmice s Islandom, to nikakve veze s tim nema nego je konacno jedan pravi covjek na pravom po mjestu, i po meni, moze samo dalje napredovati pod Kovacem, bez obzira sto mozda ulazi nespreman na ovu poziciju, no ovakva Hrvatska jednostavno treba takvog covjeka, bio on spreman ili ne, izgleda da ce jednostavno morati odrasti na tezi nacin.

Budimo realni, samo vezni red od strane jednog Modrica (realno najbolji Realov veznjak ove sezone bez premca), Rakitica (ne znam sta reci o momku koji je statisticki iza samo Ronalda i Messia u La Ligi), Kovacica (talent kakvog dugo vidio nisam) i potencijalno i Sertica (jedan od najboljih igraca Francuske lige) moze se nositi s bilo kim u Europi bez problema ukoliko se rijese problemi koje imamo u samom vrhu HNS-a i koji se prenose na psihu igraca i uvijek ogromna ocekivanja hrvatske javnosti, a Hrvatska je i na zadnjem velikom natjecanju pokazala da utakmice u kvalifikacijama nista ne moraju znaciti (odigrala ih je lose, opaska mene) s obzirom da je odusevila svojim nastupom i samo spletom nevjerojatnih okolnosti nije prosla dalje u toj neslavnoj utakmici s Turskom, a igrala je u grupi sa buducim finalistima, i protiv obe ekipe je takodjer pokazala itekako da se moze s njima nositi, znaci samo ignorant tu moze tvrditi suprotno.

Hrvatska je najbolja protiv najboljih uvijek bila, necu ni spominjati koliko je tu reprezentacija bilo svjetskih a da se ravnopravno s njima nosilo i da ih se pobijedjivalo (sto je fan fiction za brojne ovdje), nitko sa ovih prostora se s tim u odnosu na Hrvatsku mjeriti ne moze, to je cinjenica, suprotno tvrditi mogu samo nogometni anonimusi, ljubomorne duse i kompleksasi poput Saurmana npr. (sto mu se i vidi po apsolutno svakom proseru, pardon upisu), medjutim na njegove se nebuloze ionako nitko ne odnosi uopce, kao ni na nebuloze slicnih, ''crkli'' bi da ne bace smrad ka ''susjedima'', medjutim potpuno nebitni i periferni su takvi likovi, a ja, kao sto rekoh, sam uvjeren da ce Hrvatska pruziti daleko bolje igre u Brazilu, nego sto je to bio slucaj u zadnje vrijeme, pa eto, zivi bili pa vidjeli, ja vjerujem u bolje dane hrvatskog nogometa, jer kvalitet i potencijal je neupitan.
...Život za Široki...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 feb 2014, 23:08

Subasic također u vrhunskoj formi, veceras prakticki sam donio bod Monacu...
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 feb 2014, 23:22

Rakitic protiv Barcelone takodjer veceras odlican u dresu Seville, medjutim nije ih htjela sreca, a i pokradeni su.
...Život za Široki...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 feb 2014, 23:39

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/314 ... Hrvat.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Komotno smo vam ga mogli i dati, jer svejedno kod Mihajlovića nije imao mjesta ni medju 23! :mrgreen: :roll:

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 feb 2014, 23:44

Yebi ga sad, ne moze svugdje bit klasni igrac. Makar tu imamo Sertica (nadam se da ce se papiri rijesit)..
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 feb 2014, 11:52

Krenula akcija Brazil, Kovač odgovorio Mamiću: Nije pozvao nijednog igrača Dinama!

NIKO KOVAČ ne gubi vrijeme, već danas objavio je kandidate za prvu pripremnu utakmicu za SP u Brazilu, svoju tek treću za kormilom Hrvatske. U St. Gallenu 5. ožujka od 20.30 sati Hrvatska igra protiv Švicarske.

Hrvatska nikada nije pobijedila Švicarsku, igrali smo dva puta, na Euru u Portugalu te na Poljudu u premijeri Igora Štimca.

Odmah na početku press konferencije primili smo popis kandidata. Na popisu je čak 27 igrača, dok na SP u Brazil Niko vodi njih 18.

"Imamo širi popis jer nas čekaju brojne obveze - cijepljenja, snimanja reklama, razni sastanci"., svjestan je Kovač histerije koja prijeti njegovim igračima uoči događaja godine.

Zato je i prilagodio popis.

Za dva vratara odlučio se izbornik, tu dileme jasno nema - Pletikosa i Subašić, koji je i jučer odigrao odličnu partiju protiv Ibrahimovića.

Obranu predvodi kapetan Darijo Srna, a tu su redom Vida, Ćorluka, Lovren, povratnik Pranjić, Schildenfeld, Vrsaljko, Strinić te Bubnjić i Milić, pred kojima je novo dokazivanje izborniku.

Vezni red predvode Modrić i Rakitić, zatim Perišić, Kovačić, Badelj i Kranjčar. Na krilu nova šansa za Ivu Iličevića, ali i povratak igri s defenzivnim veznjakom - na Kovačevom popisu su Vukojević i Maleš.

Među šestoricom napadača su Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić te Benko i Rebić.

Reprezentacija se okuplja 2. ožujka, a u Švicarsku se putuje dan kasnije.

"Ovo nije fiksni popis" istaknuo je Kovač u startu. "Ako nekoga nema na popisu, ne znači da je otpao"

Kovač o Mamićevoj prijetnji smjenom zbog Halilovića: Od prvog dana zna se što je moj kriterij

Na popisu nema nikoga iz Dinama i Hajduka. Nema ni Sammira, koji je najavio povratak u dres.

"Sammir nije otpisan, ali sada sam se odlučio za ovih 27 igrača. Dinamo? Jučer sam bio u Rijeci da vidim kandidate ali nisam ih vidio", rekao je o odgođenom derbiju.

Hoće li u Dinamu prosvjedovati? Mamić je krenuo s kampanjom i poručio da Kovač i Šuker moraju otići ako Halilović ne ode na SP.

"Od prvog dana jasno sam rekao koji će mi biti kriterij pri pozivu igrača. Toga se sada i držim"

slika

Ma bravo Niko! Samo deri po svom pa kud puklo da puklo, jer moze se tu uvijek reci mogao je pozvati i ovoga i onoga (ja prvi), medjutim podrzavam zato sto smatram da ima ispravan i cvrst stav te kvalitetna uvjerenja.

Evo, u OVOME je stvar, ako se ovi gore jos pitaju sta, kako, gdje, zasto. Nisu ni svjesni gdje je Hrvatska bila, odnosno gdje je najvecim dijelom i sada i s cim se sve mora boriti i koliko to sve utjece na igrace, kao i predstave koje je pruzala.
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 feb 2014, 12:42

Kovačić sinoć bez minutaže.Igrao je veliki Zdravko Kuzmanović pa nije bilo mjesta.Istina nije lose odigrao,ali steta trosit minute na takvog igrača dok ti na klupi sjede Kovačič,Taider i slični.
Pošto je došao Hernanes nekako mislim da će igrati sve manje i manje.Što se Thoriru neće svidjeti i ako bude malo sreće Mazzari leti na kraju sezone.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.