FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Baric dobar, Stojcev dobar. Velkovski mi se ne svidja. Jajalo za sad totalno neprimjetan.
Hajde ba ne rise... Ovo su faktički omladinici uz par seniora... A tu ne možeš vidjet ni gdje je Partizan u ovom trenutku a ni Sarajevo...Krokodil je napisao/la:Šta ima još Barbie?19risha88 je napisao/la:Ma razocaran sam ovim sastavom Partizana,konot sam da će izvesti najbolje što imaju,a ne neku djecu...
- moustapha
- Kontakt:
Sto bi rekli, kad uzme loptu zna joj sve.Head je napisao/la:Stojcev

Bice ogromno pojacanje.
#divovi
Konacno golman koji ima damu da pokupiti sve prekide.
Jajalo ce da terorise u nasoj ligi
Nisi u pravu, baš ovakva utakmica bolja je sto puta nego da igraju s najjačim Partizanom. Pa Sarajevo u ovoj ligi treba da napada, uvježbava akcije, i bolje je da imaju protivnika s kojim to mogu raditi, da je izašao najjači sastav Partizana bili bi primorani da se brane i u suštini bi im propala utakmica jer se u našoj ligi možda nigdje ne moraju braniti osim kad vode protiv nekog iz vrha.19risha88 je napisao/la:Hajde ba ne rise... Ovo su faktički omladinici uz par seniora... A tu ne možeš vidjet ni gdje je Partizan u ovom trenutku a ni Sarajevo...Krokodil je napisao/la:Šta ima još Barbie?19risha88 je napisao/la:Ma razocaran sam ovim sastavom Partizana,konot sam da će izvesti najbolje što imaju,a ne neku djecu...
Šta bi značila utakmica s najjačim Partizanom, da vidiš da možeš proć s manje od tri razlike i budeš sretan zbog tog, to je bezveze, ovdje možeš da igraš, uigravaš linije, i za pripreme je ovakva utakmica izvrsna
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad mi opet nego bude gurao todorovica u prvih 11 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
A zašto ti toliko precjenjuješ partizan ili potcjenjuješ Sarajevo? Ko kaže da je najjača postava partizana toliko bolja od najboljih 11 Sarajeva??? Jači vjerovatno jesu, ali ne toliko koliko ti želiš reći.blavor je napisao/la:
Nisi u pravu, baš ovakva utakmica bolja je sto puta nego da igraju s najjačim Partizanom. Pa Sarajevo u ovoj ligi treba da napada, uvježbava akcije, i bolje je da imaju protivnika s kojim to mogu raditi, da je izašao najjači sastav Partizana bili bi primorani da se brane i u suštini bi im propala utakmica jer se u našoj ligi možda nigdje ne moraju braniti osim kad vode protiv nekog iz vrha.
Šta bi značila utakmica s najjačim Partizanom, da vidiš da možeš proć s manje od tri razlike i budeš sretan zbog tog, to je bezveze, ovdje možeš da igraš, uigravaš linije, i za pripreme je ovakva utakmica izvrsna
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
blavor pa ovi rezervni bolje igraju jer su mladi momci zeljni igre
Miloš Stojčev najbolji igrač ovih 45 minuta...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Dupovac i Todorovic nemaju kvalitet za prvih 11.
-
- Kontakt:
Tatomirović, Purić.pisac je napisao/la:Dupovac i Todorovic nemaju kvalitet za prvih 11.
Kakav je Jajalo, Barić, Velkoski?
joj Rusa ko da sudi finale LP 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Baric po meni odlican. Jajalo na pocetku malo izgubljen ali ulazi sve bolje u utakmicu
Velkovski mi se ne svidja.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Velkovski mi se ne svidja.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 09 feb 2014, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar sudija.ima muda kao kolina.ovo bi samo jos kolina ponistio.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Debilcina, prekida igru kao da se rukomet igra...VanBasten je napisao/la:joj Rusa ko da sudi finale LP
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zreli za kantonalne ligepisac je napisao/la:Dupovac i Todorovic nemaju kvalitet za prvih 11.
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Jel ima neki talent u Sarajevu koji bi mogao postati reprezentativac BiH? Kakav je ovaj Radovac?
- masteRofPoker
- Kontakt:
Dupovac, Todorovic, Tadejevic tesko da imaju mjesta u prvih 11 protiv ovako boljih ekipa.
Jajalo ce biti najbolji igrac Sarajeva.
Ovaj spic lopte nije dobio.
Dosta se gube na presing protivnika.
Eto neka zapazanja prvog poluvremena.
Jajalo ce biti najbolji igrac Sarajeva.
Ovaj spic lopte nije dobio.
Dosta se gube na presing protivnika.
Eto neka zapazanja prvog poluvremena.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.