http://www.gofirstrow.eu/watch/238738/1 ... grade.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To legendo, hvalaMrMuscle je napisao/la:http://www.sports-x.net/veetle1.html
Evo vam kone moje male stream za one koji nemaju Arenu, vrhunska ce biti slika, a stopati ce samo onima koji imaju slabiji net...
Al obavezno morate skinuti i instalirati ovaj veetle plaxer da bi mogli gledati utakmicu na ovom linku...
Za ovu utakmicu su i klinci dovoljnimarconato je napisao/la:Prijateljski mecevi nista ne znace! Partizan je juce igrao sa Ružomberokom sa ajmo reci najjacim sastavom, dok ce danas vjerovarno igrati sa drugom postavom...Bosniacum Lilium je napisao/la:nisu oni nista jaci npr. od Pohanga ili te generacije Levskog. Sjetimo se samo ispadanja od Shamrock Roversa...
Momcino mi nismo filijala i nikada to necemo biti, a ti zivi u svojim iluzijama i tjesi se ! ahhaha.. i nemoj cir da dobijes ovo jest najvaznija stavr na sviejtu, ali sporedna, pazi nas voje zdrvalje to je najbitnije !NukeR_G1970 je napisao/la:Al' ste vi poteleti, ne znam samo sta ocekujete vi od ovog vlasnika, bicete filijala Kardifu, koji ne verujem da ce u narednih 10 godina izboriti neko Evropsko takmicenje, a kamoli vi...macahz je napisao/la:Nadam se pobjedi, sto ste svi bojazljiviZastone je napisao/la:Boga mi ni naš tim nije za odbaciti iako je ovo prijateljska utakmica nadam se nekom finom rezultatu... za 2-3 godine bit cemo i bolji od njih
A ko visoko leti...
Ovde nema mozda 3-4 igraca koji ce ozbiljnije konkurisati u prvenstvu za startnih 11.1L8F9C2 je napisao/la: Odmah su pocele price kako je Partizan sa drugim timom, a nije sve su to igraci kao kod nas koji se bore za mjesto. U ovoj ekipi FKS pola ih nema sigurno mjesto u ekipi.
u crkviworchester je napisao/la:gdje je biblija?
Povreda.worchester je napisao/la:gdje je biblija?
Šta ima još Barbie?19risha88 je napisao/la:Ma razocaran sam ovim sastavom Partizana,konot sam da će izvesti najbolje što imaju,a ne neku djecu...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.