Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gledao sam ja drugo poluvrjeme. Nije danas bio na nivou. Cjela ekipa je bila katastrofa.exbabilon je napisao/la:Dobio je ocjenu 6.1 po whoscored . com i kao takav je najslabije ocjenjen igrac na utakmici. Jel neko gledao utakmicu da kaze da nije bilo bas tako lose?
Gledao sam i ja,nije bio ni blizu najslabiji.exbabilon je napisao/la:Dobio je ocjenu 6.1 po whoscored . com i kao takav je najslabije ocjenjen igrac na utakmici. Jel neko gledao utakmicu da kaze da nije bilo bas tako lose?
Haha,ma jasta za klupe je i u Laziju,jer su Keita i Perea neuporedivo bolji igraci od njegaChinaglia je napisao/la:nije ni bitno da l' je bio najslabiji ili ne, bitno je da je bio loš i to je to .. jeste, čitava ekipa je bila totalno loša, ali kad naš igrač odigra loše, mi po defaultu odmah svi: pa i ostali su bili lošito nije nikakvo opravdanje
poenta je da više ne može ni čunj predriblati, uvijek isti ebeni fazon, stane, prebaci loptu na desnu nogu i centaršut (ili loš ili bude izblokiran) .. u odbrani još i bude dobar jer je brz i borben i ne treba mu tu neka tehnika, ali u ofanzivni je katastrofa, a nekad nije bio .. ali to je kad je tehnički limitiran igrač, ali totalno
ovakve igra kakve pruža su za klupe u repki, što i nije tragedija jer imamo Seju i Hajrovića i možemo promjeniti formaciju, a čak možda dobijemo i Hrgotu, pri čemu bismo mogli ostati na istoj sadašnjoj formaciji
opet, ostavljam jednu rezervu da će u repki igrati bolje nego u Laziju ..
Jesi ti dobar @drummeru... @Chinaglia ili ti ga @JTS je nas covjek Bosanac iz Tuzle.... Jesi pio sta ovih dana...drummer je napisao/la:Znam,da je bar Lulic svetska klasa kao Kolarov,gdje bi nam bio kraj.Ili da imamo Matica,kakav De Rossi kakvi bakraci.
Znam ja dobro da je on JTS i citao sam dobro sta pise.U principu nasi igraci ne mogu biti vrhuski,tudji su uvijek bolji.MrMuscle je napisao/la:Jesi ti dobar @drummeru... @Chinaglia ili ti ga @JTS je nas covjek bosanac iz Tuzle.... Jesi pio sta ovih dana...drummer je napisao/la:Znam,da je bar Lulic svetska klasa kao Kolarov,gdje bi nam bio kraj.Ili da imamo Matica,kakav De Rossi kakvi bakraci.
I naravno da je Lulic itekako pao u svojim partijama.... I sasvim je razumno da ode na klupu (a neki ga vodili u Bayern i Juventus![]()
) kad vec imas takvog draguljs svjetskog fudbala Keitu na klupi.. Poslije Pogbe i Berardia najbolji mladi igrac u Serii A bez ikakve dileme...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.