Koji ce im đavo imaju sada tu neki drugi mladi momci.alan_kardec je napisao/la:p.s.
Zašto u hrvatskoj repki nema Horvata,Šprema i Sulića?
EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
FK Pjetlovi
- RK Gradacac
- Kontakt:
Vjerujem da ce hrvati sa lakocom pobijedit austrijance, ipak je razlika u kvaliteti dovoljno velika da sudije ne mogu toliko uticati. A i hrvati imaju jak lobij, ne vjerujem da ce bit pokradeni ko sto se najavljuje.
010 ISN'T JUST A CODE
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Javna je tajna da Červar iz ko zna kojih razloga uopšte ne voli Šprema,ali zbog njegovih dobrih igara u Njemačkoj morao ga je uvijek do sad stavljati u ekipu.On je jako zahvalan igrač.Valjda, razlog to što je,kao i Sulić, i Šprem je 1979. godište.To sam vidio kad sam malo proguglaoreds je napisao/la:Koji ce im đavo imaju sada tu neki drugi mladi momci.alan_kardec je napisao/la:p.s.
Zašto u hrvatskoj repki nema Horvata,Šprema i Sulića?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakav Horvat od 10 pokusaja 5 puta prestupi... 
Slab igrac !

Slab igrac !
FK Pjetlovi
Ljudi sta mislite Norveska-Danska,danas ce to biti tvrda utakmica,Skandinavski derbi
jedva cekam da pocne tekma,danas ce Francuzi jedno 5 i vise razlike dobit Slovence,Island ce Ruse dobit,Hrvatska bi se mogla namucit sa Austrijancima,u to sam siguran,Spanija lako protiv Svaba,Poljska-Ceska suvisno je davat komentare na ovu utakmicu
danas je dan za dobitak na kladi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
jbmti spaniju kako su krenuli
sada da je sterbik tu bila bi druga prica mada ne sumnjam u snagu furije !

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ljudi se pripremaju za London 2012. zato se rješavaju fosila. Sam je Červar rekao da rezultati na sljedećim turnirima nisu bitni, već da sve to spada pod pripreme za Olimpijadu. Da im je ovo prvenstvo bitno, valjda bi igrao Metličić koji je sa svoje 33. godine za dvije klase bolji igrač od ofirnog Buntića. A Horvat je čisto solidan igrač, ali po meni on kraj Ćupića nema šta tražiti.alan_kardec je napisao/la:Javna je tajna da Červar iz ko zna kojih razloga uopšte ne voli Šprema,ali zbog njegovih dobrih igara u Njemačkoj morao ga je uvijek do sad stavljati u ekipu.On je jako zahvalan igrač.Valjda, razlog to što je,kao i Sulić, i Šprem je 1979. godište.To sam vidio kad sam malo proguglaoreds je napisao/la:Koji ce im đavo imaju sada tu neki drugi mladi momci.alan_kardec je napisao/la:p.s.
Zašto u hrvatskoj repki nema Horvata,Šprema i Sulića?,ali mi nije jasno zašto nema Horvata koji je 1984. godište.Ljubo Vukić??? Tek sad vidim koliko promjena ima u hrvatskoj repki.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
islandjani su tesko pokradeni strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Sta BHT prenosi danas?
Volio bih gledati Island-Rusija.
Valjda nece prenositi FRA-SLO jer ce to biti totalno bezveze, bolje gledati Atomca.
Takoder bih volio gledati NOR-DEN.
Valjda nece prenositi FRA-SLO jer ce to biti totalno bezveze, bolje gledati Atomca.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
17:50 Rukomet (m): EP Austrija 2010. Hrvatska - Austrija, prijenos (Kodirano na satelitu) -Business News (u pauzi utakmice)ljubav je napisao/la:Sta BHT prenosi danas?
20:05 Rukomet (m): EP Austrija 2010. Poljska - Češka Republika, prijenos (Kodirano na satelitu)
Imas na DSF-u kombinovani prenos Island-Rusija i Fra-Slo od 15:40ljubav je napisao/la:Sta BHT prenosi danas?

aaa zapeo za atomca kao da je fabregasljubav je napisao/la:Sta BHT prenosi danas?

nema potpisa
Admire, druze, Atomac je strahobalan i uzivancija je gledati onako inteligentnog igraca.
Ja, mentola, cuj Poljska-Ceska, a igraju Danska-Norveska.
Pa ko ce im to gledati?
Ima li ko ono Moja TV?
Ima li tu DSF?
Pa ko ce im to gledati?
Ima li ko ono Moja TV?
Ima li tu DSF?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ma ne vjerujem da ce prenositi Poljake, jutros ja gledo na teletextu stajalo je Dan-Norljubav je napisao/la:Admire, druze, Atomac je strahobalan i uzivancija je gledati onako inteligentnog igraca.
Pa ko ce im to gledati?
Ima li ko ono Moja TV?
Ima li tu DSF?
A za taj DSF prelistaj malo po toj kablovskoj koju imas jbg ti mozda nadjes

Zlatko Horvat je trenutno ozlijedjen, i zato ga nema u hrvatskoj reprezentaciji. Ljubo Vukic je tek prosjecan igrac.alan_kardec je napisao/la:Javna je tajna da Červar iz ko zna kojih razloga uopšte ne voli Šprema,ali zbog njegovih dobrih igara u Njemačkoj morao ga je uvijek do sad stavljati u ekipu.On je jako zahvalan igrač.Valjda, razlog to što je,kao i Sulić, i Šprem je 1979. godište.To sam vidio kad sam malo proguglaoreds je napisao/la:Koji ce im đavo imaju sada tu neki drugi mladi momci.alan_kardec je napisao/la:p.s.
Zašto u hrvatskoj repki nema Horvata,Šprema i Sulića?,ali mi nije jasno zašto nema Horvata koji je 1984. godište.Ljubo Vukić??? Tek sad vidim koliko promjena ima u hrvatskoj repki.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Komšijama sretno 11 hiljada u Beču .
.Hrvatima sretno protiv Austrije ovo kao da kući igraju kockasti.Atmosfera mrak
Šveđani suci zanimljivo. Na Htv-u počinje utakmica.
.Hrvatima sretno protiv Austrije ovo kao da kući igraju kockasti.Atmosfera mrak

Šveđani suci zanimljivo. Na Htv-u počinje utakmica.
Ja ''sranja'' u Ruandi
Hrvatskoj je dovoljan samo jedan poraz da sve zeznu na kraju.Sto je jako i ''posibl'' protiv Danske.Naravno ako ovi dobiju Norvezane.
A u ovoj drugoj grupi.Poljaci i Francuzi ako su imalo pametni da odigraju nerjeseno i pice i jedan i drugi u Polufinale.Opet ako Poljska dobije veceras Cehe.
A Spanci se mogu uhvatiti za usi.U slucaju da Poljska ili Francuska poraze jedno drugog Spanci tu ulaze onda.vrlo vjerovatno.
Ali ima jos se igrati.

Hrvatskoj je dovoljan samo jedan poraz da sve zeznu na kraju.Sto je jako i ''posibl'' protiv Danske.Naravno ako ovi dobiju Norvezane.
A u ovoj drugoj grupi.Poljaci i Francuzi ako su imalo pametni da odigraju nerjeseno i pice i jedan i drugi u Polufinale.Opet ako Poljska dobije veceras Cehe.
A Spanci se mogu uhvatiti za usi.U slucaju da Poljska ili Francuska poraze jedno drugog Spanci tu ulaze onda.vrlo vjerovatno.
Ali ima jos se igrati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.