Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Suso asistencija 

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 08 feb 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Strašna utakmica,naša najbolja od 2009 i kantanja Reala u ligi prvaka,samo se nadam da cemo je potvrditi u srijedu.
http://www.matchhighlight.com/full-matc ... arsenal-4/donCorleone1892 je napisao/la:Da li neko ima link čitave tekme da pregledam?
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
zadnji mec u Londonu kad smo igrali protiv Fulaham Dani zabio 3 komada,prosli mec suarez 2(na Anfieldu) ,jedno je sigurno SAS ce opet biti u centru paznje,gol razlika u zadnje 3 utakmice protiv Fulhama 11-1 sta drugo ocekivati nego golijadu i nova 3 boda u borbi za top 4 
moramo obratiti paznju na Sidwela,sto ce BR i uraditi sigurno

moramo obratiti paznju na Sidwela,sto ce BR i uraditi sigurno

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
[youtube][/youtube]
Evo Susove asistencije

Evo Susove asistencije

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nemojte se ljudi previše zanositi ovom pobjedom. Utrpali smo im gol u prvoj minuti i onda još jedan iz prekida A to je vrlo lako moglo i da se ne desi. Arsenal se morao otvoriti A ko se otvori protiv nas zezno se nas zbog brzine i spretnosti SSS. Arsenalu je falio raspoloženi Ozil A i svi ostali kao da nisu došli da igraju. nemojte me pogrešno shvatiti . ne umanjujem igru , zalaganje i pobjedu ali ovo je EPL i svako nam može otkinuti bodove.
i da naglasim da ovi klasični defanzivnog vezni ničemu više ne koriste osim destrukcije igre i kada se brani cijela ekipa A kada treba prema naprijed nikakve koristi od njih.
Nego zna li ko kada se vraća Enrike?
i da naglasim da ovi klasični defanzivnog vezni ničemu više ne koriste osim destrukcije igre i kada se brani cijela ekipa A kada treba prema naprijed nikakve koristi od njih.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
igras onoliko koliko ti protivnik dozvoliBigAndy je napisao/la:Nemojte se ljudi previše zanositi ovom pobjedom. Utrpali smo im gol u prvoj minuti i onda još jedan iz prekida A to je vrlo lako moglo i da se ne desi. Arsenal se morao otvoriti A ko se otvori protiv nas zezno se nas zbog brzine i spretnosti SSS. Arsenalu je falio raspoloženi Ozil A i svi ostali kao da nisu došli da igraju. nemojte me pogrešno shvatiti . ne umanjujem igru , zalaganje i pobjedu ali ovo je EPL i svako nam može otkinuti bodove.

Čuj nemojte se zanositi pobjedom. Elaboriraj mi to?BigAndy je napisao/la:Nemojte se ljudi previše zanositi ovom pobjedom. Utrpali smo im gol u prvoj minuti i onda još jedan iz prekida A to je vrlo lako moglo i da se ne desi. Arsenal se morao otvoriti A ko se otvori protiv nas zezno se nas zbog brzine i spretnosti SSS. Arsenalu je falio raspoloženi Ozil A i svi ostali kao da nisu došli da igraju. nemojte me pogrešno shvatiti . ne umanjujem igru , zalaganje i pobjedu ali ovo je EPL i svako nam može otkinuti bodove.
Halo, momci, pomnožili smo sa 0 najbolju ekipu dosadašnjeg toka Engleske Premier Lige, mislim da još neki nisu svjesni koliko je ova pobjeda zapravo bitna. Kažeš, rano pao gol. Pa kume moj, utakmica se igra od 1. do 90. minute + sudijska nadoknada, to što smo zabili dva rana gola to uopšte ne umanjuje ovu fenomenalnu partiju naše ekipe.
Onda dalje, Henderson i Gerrard su odigrali veličanstveno, Ozila su poslali u nedođiju, kao i Santija, a ti kažeš da oni nisu imali svoj dan? Mislim, shvatam ja vašu opreznost i sve to, ali ne umanjujte ovu pobjedu. Škrtel je jučer bio na dobroj konoplji, kao i Flano i Aly a tek kako je Toure maestralno igrao, i izlazio na igrača u onim trenucima kada je to bilo potrebno.
Dakle, nije Ozil bio neraspoložen, nego mu jednostavno naši nisu dali da diše, dokaz ti je 4. gol kada ga je Hendo i još neko pritisnuo na centru i uzeli mu loptu, poslije toga smo zabili gol.
Svaka čast našim momcima na jučerašnjoj partiji, nek odigraju upola dobro kao jučer i pobjeda protiv fenjeraša ne bi trebala doći u pitanje.
Danas igraju Tottenham-Everton i tu navijajmo svi za X, da i nas posluži sreća, zaslužili smo je zbog prethodne 2-3 sezone.
Toto nam dolazi, Chelsea, City, idemo Manchesteru koji je itekako osjetljiv na Old Traffordu. Sve nam ide u prilog, i ako Brendan Rodgers izbori LP sa ovakvom ekipom, spomenik mu dići ispred Anfielda!
Vraćaju nam se Sakho i Enrique za 10tak dana

Ja te volim, volim Željo..
[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- Eccedentesiast
- Kontakt:
Gol sezone da je ušloOTNYS_YNWA je napisao/la:

Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.
Jel to suarez?
Nego odlican drugi gol skrtela sad gledam tek golove.
Majstorski.
Nego odlican drugi gol skrtela sad gledam tek golove.
Majstorski.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Polako stižemo i City kada su u pitanju postignuti golovi. Samo 5 više od nas imaju. 

- BeyKopites
- Kontakt:
+ promašaj sezoneEccedentesiast je napisao/la:Gol sezone da je ušloOTNYS_YNWA je napisao/la:

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Raheem je napredovao za 150%, svaka mu čast.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Preko ljeta je dosta radio u teretani, pisali smo dosta o tome. A vidi se i da je opametnio, nijedno dijete ove godine, još uvijek, nije napravio.Carlo je napisao/la:Raheem je napredovao za 150%, svaka mu čast.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
PS: Strašni Everton kaska.

Fulham šalje snažnu poruku pred utakmicu sa njima.Jest da nije neki ekstra jak protivnik sa kojim igraju ali jednsotavno se mora oprezno ući u tu utakmicu. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fulham je naišao na ravnopravnog protivnika, sličnim timovima moraju uzimati bodove. Protiv Liverpoola su im šanse minimalne.