Adnan Zahirović

bagrcavi
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2014, 00:47

Tarik91 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Dobro legenda rece gore, otkad je Zaha izbacen iz ekipe, igra nam je oslabila drasticno. To ne znaci da je on neki ekstra igrac, ali jest jedini pravi defanzivni vezni u nasoj reprezentaciji. Kad on igra, napadaci imaju vecu slobodu i bolja je ravnoteza u ekipi. Ali hajde to objasni strucnjacima koji misle da je Medunjanin zadnji vezni.

Treba nam novi Zahirovic. Gudelj ili Salatic. Ali selektor spava.
ne mislim da selektor spava nego sve se radi tajno kad bude nesto sluzbeno onda ce mo znati. Sven Susic i anel hadzica i lazica smo dobili. Fali samo gudelj,tankovic,Arslanagic, avdic.
Lazića je Jagodić premunto. Hadžić je imo naš pasoš, pa ga vratio, pa ga ponovo dobio. Jedino Tinčeka je amidža odradio. A selektor sigurno spava, vidiš li koja su doba, evo 15 do 1 je.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2014, 00:51

bagrcavi je napisao/la:
Tarik91 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Dobro legenda rece gore, otkad je Zaha izbacen iz ekipe, igra nam je oslabila drasticno. To ne znaci da je on neki ekstra igrac, ali jest jedini pravi defanzivni vezni u nasoj reprezentaciji. Kad on igra, napadaci imaju vecu slobodu i bolja je ravnoteza u ekipi. Ali hajde to objasni strucnjacima koji misle da je Medunjanin zadnji vezni.

ne mislim da selektor spava nego sve se radi tajno kad bude nesto sluzbeno onda ce mo znati. Sven Susic i anel hadzica i lazica smo dobili. Fali samo gudelj,tankovic,Arslanagic, avdic.
Lazića je Jagodić premunto. Hadžić je imo naš pasoš, pa ga vratio, pa ga ponovo dobio. Jedino Tinčeka je amidža odradio. A selektor sigurno spava, vidiš li koja su doba, evo 15 do 1 je.
Ima sutra avion za Split, morao je rano lec, za svaki slucaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 feb 2014, 00:53

Ako ima snimak PSG na TF1, vjerovatno je budan.

Što se tiče Zahe, @Cartman je upravu, uvijek se osjećala sigurnost u igri kad smo imali tog jednog igrača defanzivno nastrojenog u prvih 11, taj rušilački DMF, koji puno ne zuja ka naprijed. To nama fali, i to se mora riješiti.

Inače se bojim za posljedice kakve bi moglo imati na SP.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Adnan Zahirović

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 09 feb 2014, 08:12

Mozambik je napisao/la:Jedini razlog zasto je on "zatvorio" Weissa, je taj sto je Weiss izasao iz igre 10 minuta nakon ulaska Zahirovica :lol:
Zahirovic je u igru usao u 47. minuti a Weiss iz igre izisao u 82. To je 35 minuta nakon sto je Zahirovic usao u igru (ako je tacna matematika kojoj su nas u skoli ucili).

Virtual je dobro napisao. Od kad je Medunjanin (nista protiv njega nemam) preuzeo Zahirovicevu/Rahimicevu ulogu - igre reprezentacije su uveliko oslabile.

Nazalost po nas i nasu reprezentaciju i za razliku od naseg selektora drugi selektori analiziraju svoje protivnike i koriste njihove slabe tacke.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 feb 2014, 10:33

Novi Zahirovic je stari Rahimic! Tako razmislja nas vrli selektor i veliki intelektualac.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 feb 2014, 17:16

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Zahirovic je u igru usao u 47. minuti a Weiss iz igre izisao u 82. To je 35 minuta nakon sto je Zahirovic usao u igru (ako je tacna matematika kojoj su nas u skoli ucili).

Virtual je dobro napisao. Od kad je Medunjanin (nista protiv njega nemam) preuzeo Zahirovicevu/Rahimicevu ulogu - igre reprezentacije su uveliko oslabile.

Nazalost po nas i nasu reprezentaciju i za razliku od naseg selektora drugi selektori analiziraju svoje protivnike i koriste njihove slabe tacke.
Za to nije kriv Medunjanin jer on ne zna igrat to sto se od njega ocekivalo. Kriv je selektor koji misli da golove mozes zabit samo ako imas dva napadaca i pet ofanzivnih veznih. Dok neke reprezentacije osvoje SP bez napadaca.

Ovoj nasoj igri je pod hitno potreban taj pravi DM, Zahirovic je obecavao na pocetku karijere, odigrao nekoliko dobrih utakmica, al vec godinu i po nigdje i nikako ne igra.

Moramo naci tog novog Rahimica, koji je trebao biti Zahirovic, al na njegovu zalost nije.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 09 feb 2014, 19:00

Mozambik je napisao/la:

Za to nije kriv Medunjanin jer on ne zna igrat to sto se od njega ocekivalo. Kriv je selektor koji misli da golove mozes zabit samo ako imas dva napadaca i pet ofanzivnih veznih. Dok neke reprezentacije osvoje SP bez napadaca.

Ovoj nasoj igri je pod hitno potreban taj pravi DM, Zahirovic je obecavao na pocetku karijere, odigrao nekoliko dobrih utakmica, al vec godinu i po nigdje i nikako ne igra.

Moramo naci tog novog Rahimica, koji je trebao biti Zahirovic, al na njegovu zalost nije.
nesto sa tobom nije uredu cim si uspjeo da napises barem jedan realan post na ovoj temi aferim popravljas se :D

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 feb 2014, 19:21

Nije medunjanin preuzeo ničije mjesto, vec su izbacili iz formacije poziciju koja je njemu najvise odgovarala, tacnije izbačen je dmf koji je upotpunjavao igru medunjanina. Safet je jednostavno tele koje u zadnjih 5 bitnih utakmica radi isto, i opet nije u stanju da se ispravi.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 feb 2014, 10:14

Mozambik je napisao/la:

Zato je kriv selektor jer je izbacio Zahirovica/Rahimica da bi igrao sa dva spica, Medunjanin je nas standardni reperezentativac i to u formaciji 4-5-1, Susic je ove kvale tvrdoglavo igrao sa 4-4-2 guseci Vedu na krilu i igrajuci bez klasicnog defanzivnog veznog. Izuzetak je tekma sa Grckom gdje je povreda Pjanica uradila da imamo defanzivca u veznoj liniji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2014, 14:44

Adnan danas na klupi. Vidi se napredak, trener ga je par puta pogledao, zamalo da uđe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 feb 2014, 14:52

Virtu4l je napisao/la:Adnan danas na klupi. Vidi se napredak, trener ga je par puta pogledao, zamalo da uđe.
da ga bar hoce na zagrijavanje poslat bio bi napredak :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 feb 2014, 15:03

Znaci krenulo je :mrgreen: Nek od polovine Marta počne igrati u Bochumu i bude standardan do priprema i onda se ne trebamo brinuti za DM, momciluk je u repki uvijek igrao korektno.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 feb 2014, 15:36

Ma dobro i mi smo rigorozni, drugačije je kad dođeš iz slabije lige u jaču, pripremali su ga i fizički sigurno za napore koje donosi ova liga i treba biti strpljiv s njim, nema nam druge pošto Sušić ne planira Salatića zvati, i to je to.

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 15 feb 2014, 16:03

QUARTERBACK je napisao/la:Ma dobro i mi smo rigorozni, drugačije je kad dođeš iz slabije lige u jaču, pripremali su ga i fizički sigurno za napore koje donosi ova liga i treba biti strpljiv s njim, nema nam druge pošto Sušić ne planira Salatića zvati, i to je to.
Oprosti na upadu, ali kako nama "rigoroznim" objasniti da igrač reprezentacije koja ide na SP i koja je unutar 20 po FIFI ipak ne može izboriti sebi mjesto u prvih 11 ekipe iz njemačke "cvajte"???

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 feb 2014, 16:09

zmajusk je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Ma dobro i mi smo rigorozni, drugačije je kad dođeš iz slabije lige u jaču, pripremali su ga i fizički sigurno za napore koje donosi ova liga i treba biti strpljiv s njim, nema nam druge pošto Sušić ne planira Salatića zvati, i to je to.
Oprosti na upadu, ali kako nama "rigoroznim" objasniti da igrač reprezentacije koja ide na SP i koja je unutar 20 po FIFI ipak ne može izboriti sebi mjesto u prvih 11 ekipe iz njemačke "cvajte"???
Tebi treba nacrtati. Tesko ce ti biti objasniti da znanje i mogucnosti pojedinca nemaju bas veze sa uspjehom jedne ekipe. Jesi shvatio osnovnu logiku ovog slucaja? Blago tebi ...

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 15 feb 2014, 16:16

samson je napisao/la:
zmajusk je napisao/la:
Tebi treba nacrtati. Tesko ce ti biti objasniti da znanje i mogucnosti pojedinca nemaju bas veze sa uspjehom jedne ekipe. Jesi shvatio osnovnu logiku ovog slucaja? Blago tebi ...
Momčino ja nisam tebe pitao,nemoj odmah tako nisko. Vjeruj da ja godinama čitam sve ovo,a imam i ohohoo godina, a ništa lično nemam protiv niti jednog našeg igrača na "dunjaluku"., a ovako kako si ti meni koncipirao odgovor,on je na razini cca 15-17 godina. pozz

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 feb 2014, 16:33

Potom ne postavljaj glupa pitanja ...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 feb 2014, 17:53

Virtu4l je napisao/la:Adnan danas na klupi. Vidi se napredak, trener ga je par puta pogledao, zamalo da uđe.
:D Sta smo poceli slaviti i povratak na klupu.Ma jasta,vratio se,odmah na spisak za Brazil :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2014, 18:48

drummer je napisao/la: :D Sta smo poceli slaviti i povratak na klupu.Ma jasta,vratio se,odmah na spisak za Brazil :mrgreen:
Ja ga još uvijek gledam kao bitnog igrača u našoj reprezentaciji. Mlad je, igra na poziciji gdje može dugo trajati. Sve je još uvijek otvoreno. Ima dobrog menadžera, lako će ga progurati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 feb 2014, 19:14

Moze ga progurat samo do Celika. Ovakvog kakav je sad, sumnjam da bi ga i u Celiku primili bez probe :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.