FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Slobodanpad1945
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 09 feb 2014, 01:06

neroazzuro je napisao/la:Al bez zaebancije,sta mislite koji ce bit izgovor ovaj put kad ljoZe opet osvoji titulu???
Pad vlade.

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 09 feb 2014, 01:21

AdamSmith je napisao/la:Pojedinci očigledno miješaju virtuelni sa realnim fudbalom. Oni su opet, kako to i tradicija nalaže, promijenili skoro kompletan tim, jedno su prijateljske, a drugo zvanične utakmice, mišljenja sam da imaju previše igrača sličnih karakteristika i da to u nekoliko uvodnih kola neće funkcionisati baš najbolje, sasvim dovoljno da se Željo odlijepi, a oni počnu sa ''divovskom'' filozofijom kako je liga namještena i da šampion ponovo kupuje utakmice. Mada ne znam što ovo i pišem, jer će mi doći neko od njih i napisati da pjenim.

Sjetite se 5. juna 1998. godine kada su inat, ponos i kolektiv pobijedili kvalitet, oni ga se odlično sjećaju.
hahaha cuj da pjenim hahaha Realno svaka ti je na mjestu :D
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 feb 2014, 02:20

stid me ocami nekih...nije da sad ja govorim znao sam govorio sam,al et ako hocte vec da idete toliko u detalje pogledajte slobodno na temi LIGA OPCENITO moje postove kad smo bili na sreidni da sam govorio uvijek cu se nadati i vjerovati u titulu dok ima i teoretska sansa,ZASTO ?

ZATO STO SMO MI INSTITIUCIJA OVE LIGE MI SMO NAJVECI I NAJTROFEJNIJI KLUB,MI SMO PONOS OVE DRZAVE,I ONO STO MI IMAMO NIKAKVE PARE TO NE MOGU KUPIT.NISAM SEKUNDE LJUBOMORAN JER OVO STO PITARI RADE JE KLASICNI POKUSAJ TITULE NA HO.RUK ,ZNACI DAJ DAJ SAO DA SE OSOVJI.PA STA I DA OSOVJE IDUCE GODINE JER ZNAM DA OVE NECE? PRODACE POLA TIMA KUPIT OPET 15 IGRACA,JEL TO SISTEM KOJI MSE TREBA IC ? AKO MISLITE TAKO PROMIJENITE BOJE KLUBA ZA KOJI NAVIJATE.

ZELJO JE UVIJEK PRVI FAVORIT ZA TITULU ,PA TAMAN IGRALI JA I JOS 10 LJUDI S JUGA,PRIJE SVEGA ZBOG ZNACENJA IMENA ZELJO.
=\_1921_/=

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 09 feb 2014, 02:42

invincible1921 je napisao/la:stid me ocami nekih...nije da sad ja govorim znao sam govorio sam,al et ako hocte vec da idete toliko u detalje pogledajte slobodno na temi LIGA OPCENITO moje postove kad smo bili na sreidni da sam govorio uvijek cu se nadati i vjerovati u titulu dok ima i teoretska sansa,ZASTO ?

ZATO STO SMO MI INSTITIUCIJA OVE LIGE MI SMO NAJVECI I NAJTROFEJNIJI KLUB,MI SMO PONOS OVE DRZAVE,I ONO STO MI IMAMO NIKAKVE PARE TO NE MOGU KUPIT.NISAM SEKUNDE LJUBOMORAN JER OVO STO PITARI RADE JE KLASICNI POKUSAJ TITULE NA HO.RUK ,ZNACI DAJ DAJ SAO DA SE OSOVJI.PA STA I DA OSOVJE IDUCE GODINE JER ZNAM DA OVE NECE? PRODACE POLA TIMA KUPIT OPET 15 IGRACA,JEL TO SISTEM KOJI MSE TREBA IC ? AKO MISLITE TAKO PROMIJENITE BOJE KLUBA ZA KOJI NAVIJATE.

ZELJO JE UVIJEK PRVI FAVORIT ZA TITULU ,PA TAMAN IGRALI JA I JOS 10 LJUDI S JUGA,PRIJE SVEGA ZBOG ZNACENJA IMENA ZELJO.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 feb 2014, 02:42

A kako se zvao Zeljo onih sedam godina kad nije u Evropu izasao?
Gdje tad bilo ime, favorit prvi lige i slicno?
Stipu se suplje.
Zeljo je bio dominantan 3,4 godine dok je bilo para, prvenstveno od Dzekinog transfera.
Opste poznato je da su tad Zeljini igraci imali najvece plate.
Ove godine je specificna situacija bila, svi su bili jako losi.
Vi koji ste pratili Zeljeznicar, koji ste isli na utakmice, sami znate kakva je igra bila.
Da je bilo koja ekipa iole odigrala dobro, sad bi imala 8, 10 bodova prednosti.

Sarajevo je bila totalno rastimana ekipa bez ikakve igre, tako koliko god da novih igraca dodje, zasigurno ne mogu biti manje uigrani nego ovi sto su bili. A priznali vi ili ne, dosli su znatno kvaliteniji igraci.
Sarajevo je u ovom trenutku imenima sigurno najkvalitetnija ekipa, ali ni to nije garant za titulu. Malo je kola do kraja i radi toga je vjrovatno Zeljeznicar ipak blagi favorit.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 feb 2014, 03:03

Glupost zesca svega mi,citam nasu temu i prinuđen sam da citam o pitarima i njihovom igracu iz cvajte :roll: .
Puca mi racku za njihova pojacanja itd itd.

Imal kakvih novosti ko bi mogao danas igrat protiv Sirokog (mislim prvih 11 otprilike )
Jel jos onaj Alibasic s Zeljom na pripremama?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 09 feb 2014, 03:04

pisac je napisao/la:A kako se zvao Zeljo onih sedam godina kad nije u Evropu izasao?
Gdje tad bilo ime, favorit prvi lige i slicno?
Stipu se suplje.
Zeljo je bio dominantan 3,4 godine dok je bilo para, prvenstveno od Dzekinog transfera.
Opste poznato je da su tad Zeljini igraci imali najvece plate.
Ove godine je specificna situacija bila, svi su bili jako losi.
Vi koji ste pratili Zeljeznicar, koji ste isli na utakmice, sami znate kakva je igra bila.
Da je bilo koja ekipa iole odigrala dobro, sad bi imala 8, 10 bodova prednosti.

Sarajevo je bila totalno rastimana ekipa bez ikakve igre, tako koliko god da novih igraca dodje, zasigurno ne mogu biti manje uigrani nego ovi sto su bili. A priznali vi ili ne, dosli su znatno kvaliteniji igraci.
Sarajevo je u ovom trenutku imenima sigurno najkvalitetnija ekipa, ali ni to nije garant za titulu. Malo je kola do kraja i radi toga je vjrovatno Zeljeznicar ipak blagi favorit.
Nemoj bez veze pratiti ligu kad strasni ZELJEZNICAR osvaja. ;)
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 feb 2014, 03:15

Zapitaj se zasto neutralni navijaci ne misle bas tako ;)

Mislim, mozda Zeljeznicar i osvoji na kraju titulu, mozda i Olimpic osvoji. 11 je kola, svi imaju sanse.
Ali tvrditi nesto sad sa nekom sigurnoscu, samo ispadas smijesan.
Tvrdnja bez arguemnata je glupost, a onaj koji to izjavljuje je ..... :D

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 09 feb 2014, 03:18

Nas najjaci argument je uigranost i nasa ,tj.zeljina djeca.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 feb 2014, 03:22

zeljeznicar1 je napisao/la:Nas najjaci argument je uigranost i nasa ,tj.zeljina djeca.
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 09 feb 2014, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 feb 2014, 03:27

zeljeznicar1 je napisao/la:Nas najjaci argument je uigranost i nasa ,tj.zeljina djeca.

A recimo Siroki nije uigran?
I koliko je taj uigrani Zeljeznicar odigrao kvalitetnih utakmica u protekloj polusezoni?

Kad je to Zeljeznicar sa djecom osvojio neki trofej?
Gdje su ta djeca ranije bila?
Ne sjecam se bas da je zadnjih godina Zeljeznicar imao neki mlad igracki kadar.
Dok je bilo para, davale su se plate od 5, 7 hiljada maraka. Tad su igrale zvijezde.
Nema se para, pusti sad djecu, odjednom sad je to ispravna politika.
Suplja.
Klasicno prodavanje m... za bubrege.

Uigranost jeste jak argument, ali i kvalitet igraca je isto tako.
Igraci koji znaju, lako se sporazumjevaju na terenu.
Jos jedan argument su pare. Borac da je imao pare ove sezone, sad bi bio 10 bodova ispre sviju.
Olimpik da ima navijce, bio bi mozda prvi na tabeli.
Sarajevo da nije prekinta utakmica protiv Borca, mozda bi bilo prvo. I tako u nedogled.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 feb 2014, 08:23

Prvo i osnovno sto mi otac rece (stari navijac Želje)

Nikad nisam ni gledo i slušo o Sarajevu i njihovim pojacanjima,nikad ni prije 20 godina ni sad
Nama nije bitno kako se ko pojacava,nama je bitno kako cemo mi odigrati,mi smo u Situaciji da sarajevo ovisi o nasim rezultatima,a mi o njihoviM NE !
Željeznicar za život cijeli !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2014, 08:38

pisac je napisao/la:Nema se para, pusti sad djecu, odjednom sad je to ispravna politika.
Tabela pokazuje da je ta politika ispravna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 09 feb 2014, 10:36

pisac je napisao/la:

A recimo Siroki nije uigran?
I koliko je taj uigrani Zeljeznicar odigrao kvalitetnih utakmica u protekloj polusezoni?

Kad je to Zeljeznicar sa djecom osvojio neki trofej?
Gdje su ta djeca ranije bila?
Ne sjecam se bas da je zadnjih godina Zeljeznicar imao neki mlad igracki kadar.
Dok je bilo para, davale su se plate od 5, 7 hiljada maraka. Tad su igrale zvijezde.
Nema se para, pusti sad djecu, odjednom sad je to ispravna politika.
Suplja.
Klasicno prodavanje m... za bubrege.

Uigranost jeste jak argument, ali i kvalitet igraca je isto tako.
Igraci koji znaju, lako se sporazumjevaju na terenu.
Jos jedan argument su pare. Borac da je imao pare ove sezone, sad bi bio 10 bodova ispre sviju.
Olimpik da ima navijce, bio bi mozda prvi na tabeli.
Sarajevo da nije prekinta utakmica protiv Borca, mozda bi bilo prvo. I tako u nedogled.
DA MI NISMO BILI ZAKINUTI MNOGIM NEPOSTOJECIM OFSAJDIMA, NE SVIRANIM PENALIMA, ITD ITD. SAD BI MI BJEZALI 10 BODOVA ! :?

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 09 feb 2014, 10:44

Ova ekipa je imala kvalitetne utakmice, sta ti pricas? Obicna ljubomora, ide se na stabilizaciju kluba..Svi bi volili da imaju Ammara kod sebe, ali zao nam je nemate tako pametne menadzere, uposlenike ;)
Dok vi okrenete jos 15 igraca, Zeljo ce da se dici svojom djecom koja nadigravaju gradskog rivala na njihovom stadionu.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 feb 2014, 10:45

Mi cemo izgurat ovu sezonu sigurno ,dobre sanse imamo za kantu ali ono sto ocekujem od novog direktora je da unese nesto novca u klub(preko sponzora itd) ,imamo sad dva sposobna covjeka u klubu koji mogu uradit dobar posao,prioritet je pokusat zadrzat igrace koje cine kostur ovog tima,Tomic,Svraka,Kvesa,Cola itd ,plus dovest par igraca sa strane,nama niko iz lige nije pojacanja,pa ni ovaj Grahovac,za kojeg komsije daju grdne pare,on meni nije nista posebno stvarno . Vjerujem da idemo naprijed,bila je teska situacija u i oko kluba(citaj sa novcane strane) ,vec je bolje a moras platit igrace da bi ostali i pored njihove ljubavi prema klubu oni od tog zive . :)

Ne znam zasto se nije pokusalo dovest Nedu Turkovica,nije Muslimovic ali daje decko golove gdje god je igrao,ide po nekim Kazahstanima itd,on je djete sa Juga,dolazio je na utakmice,voli Zelju kao i mi,trebalo ga je dovest kao napadaca,visok,snazan sigurno bi bio pun pogodak,steta :!:
Zeljeznicar! 1921 !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2014, 10:54

biće oni zadržani, to je gotovo.

a plate iz kazahstana i azerbejdžana ne može pratiti niko s ovih prostora, ni dinamo. oni imaju naftu i plin, a zbog reputacije moraju istom igraču dati jedno 3 puta više od para za koje bi igrao u zapadnoj evropi.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 feb 2014, 11:12

šiljak dok se ne dokaze o njemu je sva prica suvisna

pricati o firmama u kojim je radio gdje je sve i prije i poslije njega islo kao podmazano i želji gdje skripi na sve strane je apsurd, sacekajmo da vidimo

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 feb 2014, 11:14

ChWilla je napisao/la:biće oni zadržani, to je gotovo.

a plate iz kazahstana i azerbejdžana ne može pratiti niko s ovih prostora, ni dinamo. oni imaju naftu i plin, a zbog reputacije moraju istom igraču dati jedno 3 puta više od para za koje bi igrao u zapadnoj evropi.
Mislim zadrzani na kraju sezone,ne sad,jer kako naci Tomica,Svraku,bez novaca itd,tesko iskreno . Ova polusezona ne brine ali treba i unaprijed gledati .
Zeljeznicar! 1921 !

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 09 feb 2014, 11:14

Čuj kakva Željina djeca hahahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, Hrasno15 i 54 gosta.