Nije napadac. Uostalom Zlatan ima ugovor u KiniaS_Roma je napisao/la:Zlatan Muslimovic je u pitanju toliko. Laku noc

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije napadac. Uostalom Zlatan ima ugovor u KiniaS_Roma je napisao/la:Zlatan Muslimovic je u pitanju toliko. Laku noc
zmujdza ?rammstein je napisao/la:nije istina! izmisljasaS_Roma je napisao/la:Zlatan Muslimovic je u pitanju toliko. Laku noc
rijec je o desnom beku!
zmujdza mensur. Divi fakatmirzatele je napisao/la:zmujdza ?rammstein je napisao/la:nije istina! izmisljasaS_Roma je napisao/la:Zlatan Muslimovic je u pitanju toliko. Laku noc
rijec je o desnom beku!
Zamalomirzatele je napisao/la:
zmujdza ?
Otis'o je Rukfas po njega u Sirijucobefks je napisao/la:Sta bi sa onim Sirijcem, definitivno otpao?
KOLIKO ZAM,da, otpao je zbog administrativnih problema, a trebao je biti jedno od najvecih pojacanja.. jbgcobefks je napisao/la:Sta bi sa onim Sirijcem, definitivno otpao?
Sabinho je napisao/la:Otis'o je Rukfas po njega u Sirijucobefks je napisao/la:Sta bi sa onim Sirijcem, definitivno otpao?
Do tad mu dostavit program i plan rada šta treba do tada raditi kako bi mogao konkurisati za prvih 25cobefks je napisao/la:Neka sredi to do ljeta, cekat cemo ga, pa od nardne sezone da ga gledamo u bordo dresu
ZnaM ja, a mozda i Neado-hz je napisao/la:ovo niko ne spava, ceka se pojacanje![]()
![]()
totalno ludilo....i sta smo skontali ko je od ovih imena sto ste nabrojali
![]()
![]()
![]()
nisi lud da kazesrammstein je napisao/la:ZnaM ja, a mozda i Neado-hz je napisao/la:ovo niko ne spava, ceka se pojacanje![]()
![]()
totalno ludilo....i sta smo skontali ko je od ovih imena sto ste nabrojali
![]()
![]()
![]()
dobra zajebancija
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, relativizam i 55 gostiju.