Adnan Zahirović

bagrcavi
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la bagrcavi » 08 feb 2014, 15:51

Virtu4l je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Garant je izbjegavaju zbog toga sto ce navijaci nesto zaboraviti :lol:
Jedna od najvećih vrlina Safeta Sušića je što ne zaboravlja igrače preko noći. Svakome se desi period loše forme.
Daj ba Virtu sta ti je...

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 16:16

Po meni je to vrlina i veoma dobra stvar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 feb 2014, 17:52

bagrcavi je napisao/la:Garant je izbjegavaju zbog toga sto ce navijaci nesto zaboraviti :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
:lol: :lol: dobar si. Odigrao je par dobrih utakmica i radi njih ga treba držati reprezentaciji i popunjavati mjesto kvalitetnijim igraču. To me malo podsjeća na današnje kriterije poslodavaca, da aKo hoces posao moraš imati iskustvo, a nemaš iskustvo jer nemaš posao. :mrgreen:

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 17:56

Da, ali imamo jedan mali problem. Kratki smo sa kvalitetnijim igračima.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 feb 2014, 17:56

Otjerat ublehu sto dalje od reprezentacije !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 18:02

Ti dečko imaš ozbiljan problem u glavi. Vrijeđanje i omalovažavanje naših igrača i selektora ti postaje svakodnevnica. Shvatam ja da uvijek imaju jedan ili dva igrača koji su nekome manje dragi, ali ovo prelazi sve granice. Zahirović ničim nije zaslužio da ga se vrijeđa, korektan momak, daje maksimum od sebe, šteta što ne igra, ali pametnije mu je dati podršku nego ga vrijeđati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 feb 2014, 18:29

Samo njega i Vrsajevica, a uskoro i Tinckeka. Na to imam pravo jer su ublehe koje ne zasluzuju da nose dres reprezentacije.

Selektora ne pljujem, samo kritikujem. Nikad nisam napisao ni jednu uvredu na racun selektora.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 08 feb 2014, 18:45

Ja sam davno, davno napisao da bih bio najsretniji da zahirovic uspije jer bi tako dobili igraca za reprezentaciju, ali da ne vjerujem u to, i eto bio sam u pravu. I sad ispada da ga treba zaliti, pozivati, i sl., daj ljudi nemojte biti smijesni, cime je on to zaduzio reprezentaciju!? cak sta vise, jedan je od rijetki koji je izvukao maksimalnu korist od reprezentacije, ali je to vec njegova nafaka..
Volim te Bosno!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 19:08

Onda vam preporučujem da pogledate neke utakmice reprezentacije u kojima je igrao Adnan Zahirović.
Voli te tvoje Sarajevo.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 08 feb 2014, 19:19

Virtu4l je napisao/la:Onda vam preporučujem da pogledate neke utakmice reprezentacije u kojima je igrao Adnan Zahirović.
to je bilo isto davno kada je bio standardan u svome klubu koji je na kraju ispao iz lige, a njegova karijera i forma krenula silaznom putanjom, jedino ga reprezentacija drzala u zivotu, da nje nije bilo, adnan bi sada bio u celiku..
Volim te Bosno!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Adnan Zahirović

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 feb 2014, 21:58

xavi26 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Onda vam preporučujem da pogledate neke utakmice reprezentacije u kojima je igrao Adnan Zahirović.
to je bilo isto davno kada je bio standardan u svome klubu koji je na kraju ispao iz lige, a njegova karijera i forma krenula silaznom putanjom, jedino ga reprezentacija drzala u zivotu, da nje nije bilo, adnan bi sada bio u celiku..
Tako davno nije bila utakmica u Zilini kad je usao u igru u drugom poluvremenu (zauzeo poziciju desnog beka) i Weissa (koji nas je 3 poluvremena trao) strpao u dzep. Uz Izeta i Bicakcica jedan od zasluznijih sto smo tu utakmicu pobijedili!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Virtu4l
Kontakt:

Re: AW: Adnan Zahirović

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 22:07

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Tako davno nije bila utakmica u Zilini kad je usao u igru u drugom poluvremenu (zauzeo poziciju desnog beka) i Weissa (koji nas je 3 poluvremena trao) strpao u dzep. Uz Izeta i Bicakcica jedan od zasluznijih sto smo tu utakmicu pobijedili!
Zato i kažem da mu se stvarno nema šta prigovoriti, a to što si gore napisao ne možemo zvati starim zaslugama, kao što pojedinci pokušavaju predstaviti. Ni tada nije imao minutažu u klubu, a odigrao je jednu od ključnih uloga u prelomnoj utakmici kvalifikacija.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2014, 22:14

Ma nema sumnje da je odigrao dosta dobrih utakmica u reprezentaciji i da smo dok je on bio tu u prvih 11 igrali super, od njegovog izbacivanja iz prve postave + povreda Mujdže je sve krenulo naopako, Safet izgubio dobitnu kombinaciju i sve to.

Ali to ne mijenja činjenicu da on sa ovakvim stausom u klubu više ne može biti reprezentativac, žao mi je ali tako je kako je, mora se izboriti za bolji status u klubu ako hoće mjesto u reprezentaciji ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 feb 2014, 22:16

Jedini razlog zasto je on "zatvorio" Weissa, je taj sto je Weiss izasao iz igre 10 minuta nakon ulaska Zahirovica :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 22:26

legenda reala je napisao/la:Ali to ne mijenja činjenicu da on sa ovakvim stausom u klubu više ne može biti reprezentativac, žao mi je ali tako je kako je, mora se izboriti za bolji status u klubu ako hoće mjesto u reprezentaciji ;)
I sa ovim se slažem, definitivno. Što opet ne mijenja činjenicu da je momak zaslužio poštovanje za sve što je uradio.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2014, 22:34

Mozambik je napisao/la:Jedini razlog zasto je on "zatvorio" Weissa, je taj sto je Weiss izasao iz igre 10 minuta nakon ulaska Zahirovica :lol:
nema veze, dečko je u Žilini odigrao odličnih 30-tak minuta ;) koliko je već igrao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 feb 2014, 22:40

Pa kad je Weiss izasao, niko vise nije napadao preko te strane, a i mi smo bili u ofanzivi.

On je najvise profitirao od reprezentacije i uopste ne treba da ga zalimo. Preko repke se prodao, Miske dao svoju rijec da je ovaj dobar, a balvan se ne moze izboriti ni za klupu.

Otjerat **** motkom :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2014, 00:35

Dobro legenda rece gore, otkad je Zaha izbacen iz ekipe, igra nam je oslabila drasticno. To ne znaci da je on neki ekstra igrac, ali jest jedini pravi defanzivni vezni u nasoj reprezentaciji. Kad on igra, napadaci imaju vecu slobodu i bolja je ravnoteza u ekipi. Ali hajde to objasni strucnjacima koji misle da je Medunjanin zadnji vezni.

Treba nam novi Zahirovic. Gudelj ili Salatic. Ali selektor spava.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik91
Kontakt:

Post Postao/la Tarik91 » 09 feb 2014, 00:42

Cartman je napisao/la:Dobro legenda rece gore, otkad je Zaha izbacen iz ekipe, igra nam je oslabila drasticno. To ne znaci da je on neki ekstra igrac, ali jest jedini pravi defanzivni vezni u nasoj reprezentaciji. Kad on igra, napadaci imaju vecu slobodu i bolja je ravnoteza u ekipi. Ali hajde to objasni strucnjacima koji misle da je Medunjanin zadnji vezni.

Treba nam novi Zahirovic. Gudelj ili Salatic. Ali selektor spava.
ne mislim da selektor spava nego sve se radi tajno kad bude nesto sluzbeno onda ce mo znati. Sven Susic i anel hadzica i lazica smo dobili. Fali samo gudelj,tankovic,Arslanagic, avdic.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 feb 2014, 00:42

Izvinit ces, selektor prati igrace. Kad god nema utakmice PSG-a on pogleda Hajduk, mozda iskoci jos neko iz Splitskog ponosa.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, VolimBiH96 i 10 gostiju.