FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Savrseno,nika jaci tim nije bio u ovoj PLBiH e sad je sve nama
ibraka daj jos tog Afrikanca i da se uigra tim kako treba.
Puric-Stojcev-Jajalo-Travancic

ibraka daj jos tog Afrikanca i da se uigra tim kako treba.
Puric-Stojcev-Jajalo-Travancic

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
To je to, znači
Ako su danas igrali sa najboljim sastavom, onda bi naši sutra to trebali iskoristiti i pokušati odigrati dobro, jer bi u slučaju pobjede momcima porastao moral i želja za još većim napredovanjem....
Ali, opet kažem, nije bitan rezultat nek pokažu dobru igru..
Samo dan kasnije, ekipa Marka Nikolića, imaće drugi test, sa Sarajevom, a očekuje se da u dve utakmice na terenu budu različite postave.
Ako su danas igrali sa najboljim sastavom, onda bi naši sutra to trebali iskoristiti i pokušati odigrati dobro, jer bi u slučaju pobjede momcima porastao moral i želja za još većim napredovanjem....
Partizan: Lukač, Vulićević, Volkov, Obradović, Trajković, Drinčić, Malbašić (od 61′ Luka), Brašanac, Ilić (od 80′ Ninković), Škuletić i Lazović.Ako su danas igrali sa najboljim sastavom, onda bi naši sutra to trebali iskoristiti i pokušati odigrati dobro, jer bi u slučaju pobjede momcima porastao moral i želja za još većim napredovanjem....
Nakon Alena Kraka, opet jedan Jajcanin u svetom dresu! Sretno Mato! Strasan igrac..kao i sva ova pozitivna desavanja.
molio bih sve koji znaju da ne pisu ime igraca koji ce doci, molim vas ko Boga, jer ce novinari navaliti a uznemiravaju covjeka bespotrebno, sve ce biti ok
da, info vam je tacan
da, info vam je tacan

Ako dodje igrac sa kojim se pregovara to ce biti presedan,molim vas strpite se,a kada dodje ( i ako dodje a hoce nadam se ) na vrijeme cu napisat ime kao i za Jajala.Vjerujte,ovo ce biti previse 

Zadnja izmjena: Tanbabuka, dana/u 09 feb 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nadam se barem da nece biti jos jedna posudba...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jel vas strah formaciju napravit?:-D:-D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad rekoh rammsteinu, hladno 4-3-3 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
izgleda samo ja ne znam ko je to 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Delac baric vule dupi puzi stojcev trava jajalo velkovski bilbija i pojacanje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
EDIT:Bosniacum Lilium je napisao/la:izgleda samo ja ne znam ko je to

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma nije toliko ni bitno...Ko god da bude bitno je da se ukomponuje u ekipu, da ekipa bude na nivou...Bosniacum Lilium je napisao/la:izgleda samo ja ne znam ko je to
Neko spominje formaciju 4-3-3, nije da ne volim utakmice gdje postižemo mnogo golova, ali u modernom nogometu mora postojati jedan osigurač. I protiv ovih Koreanaca smo vidjeli koliko mogu biti opasne kontre protivnika.
Ja sam za onu sigurniju varijantu 4-4-2 gdje bi imali jednog veznog koji je "razarač" i jednog playmakera..
Nekad je bolje presutitiHigh je napisao/la:EDIT:Bosniacum Lilium je napisao/la:izgleda samo ja ne znam ko je to

Treba istupit iz lige i prebacit se u neku jacu, tanko je ovo za nas, sve buranija 

Joj što ne volim euforiju .Na Zemlju !!!cobefks je napisao/la:Treba istupit iz lige i prebacit se u neku jacu, tanko je ovo za nas, sve buranija

omeni nema nista ljepse od OPRAVDANE euforijeHZSA1991 je napisao/la:Joj što ne volim euforiju .Na Zemlju !!!cobefks je napisao/la:Treba istupit iz lige i prebacit se u neku jacu, tanko je ovo za nas, sve buranija

Što se tiće pojačanja, žao mi je samo što će nastati cunami i što će najmanje navijači i simpatizeri FKS komentarisati. Isto tako na većini tema će se pričati o ovome 
Nije ovo za mog realizma

Nije ovo za mog realizma
Hahaha, moram malo podrzati euforicne hordaseHZSA1991 je napisao/la:Joj što ne volim euforiju .Na Zemlju !!!cobefks je napisao/la:Treba istupit iz lige i prebacit se u neku jacu, tanko je ovo za nas, sve buranija

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, boki86, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hare1991, James1987, JavierBosnia, KarlMarx, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Proximic, tajsamja, TETRAPAK, ubipara i 124 gosta.