Ide vrijednost ekipa na 7+ mil sta da ti pricam nije nam dobro
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mi jos nismo svjesni koliko smo dobili sa Jajalom. Svaka cast upravi i najboljem sportskom direktoru kluba gospodinu IBRAKOVICU na odlicnom poslu u ovom prelaznom roku
Jedina mana je sto je dogovorio sa Slobodom i sto je njima dao Travancica
Svaka čast Rajvosa na ovim promjenama u vašem klubu i ulaganju u fudbal u BiH.Nadam se da ćete osvojiti titulu i da će vam ova pojačanja donjeti dosta dobroga i vama i našem fudbalu, I da nećete posegnuti za metodama vaših prvih komšija koji su najviše para ulagali u kupnju sudija i protivničkih uprava i igrača.
Pripazite na Ibraku starog šalabajzera i ratnog profitera (da nebi rata taj nikad fudbaler nebi bio) .
Pozdrav iz Mostara!
Kazu dolazi jos jedno pojacanje. Ne znam sta reci, jer ovo do sada je za mene bilo idealno, a sve preko ovoga je cista perverzija, takozvano pisanje po sirotinji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako dođe još neko dobro je, ali i ako ne dođe ovo je dosta zadovoljavajuće, mnogo bolje od onog što smo imali...Još da na terenu pokažu šta znaju...
@sarajlice polako...
Svaka cast na dovodjenju Jajala vrhunski igrac,ovo je pravo pojacanje i igrac koji ce praviti razliku,eto vam sutra prilike da pobjedite Partizan,mislim da su vas oni malo podcjenili pa ce sutra sa drugim timom igrati,danas prvi igrao sa slovacima,citao sam izjavu trenera da ce sutra igrati igraci koji nisu igrali danas a vidim da je danas igrao najjaci sastav sa 3 izmjene....