Idemo sad, što bi rekli kod nas u Dalmaciji sa bismiletonBeyKopites je napisao/la:@gio meći Aspasa nek i njega krene, da se bar upiše
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja te volim, volim Željo..
Da vam cestitam pobjedu. Stvarno ste nas momacki izyebali! Sada je red da mi vas odradimo u kupu i svi zadovoljni
Nadam se da cete izboriti LS posto ste stvarno dobra ekipa.
Pozz

Pozz
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Al vjerovatno ce Wenger malo kombinovati sastav zbog nesto tezeg rasporeda i u tome Brendan treba da vidi priliku. Jer, kada je mogao protiv onih nizeligasa izvest skoro pa prvu postavu vjerovatno ce isto to uciniti i na Emiratima. Sve u svemu, ocekujem prolazak u narednu fazuGunner4 je napisao/la:Da vam cestitam pobjedu. Stvarno ste nas momacki izyebali! Sada je red da mi vas odradimo u kupu i svi zadovoljni![]()
Pozz

ZZ
Ko šiša FA Kup, ionako nemamo širinu da bi smo mogli ravnopravno da se borimo u tom kupu i da se borimo ovamo za 4. mjesto.

Kapa dolje, perfektno. Covjece, otkada nismo bili ovako dominantni i poslije ovoliko kola izgledali tako dobro na tabeli.
Idemo dalje.

Idemo dalje.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nek mi oproste ovi Arsenalovci ali sam morao i ovu bas je ovako izgledalo danas kada je Wenger u pitanju..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Eccedentesiast
- Kontakt:

Idemo dalje

Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.
U cupu ocekujem 3:0 (Suarez 2 ,Henderson) 

Koliko vec tekmi se prognozira da Hendo daje gol, on nista
Nauči mu @rizo sta 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ne mora zabijati golove. On igra zaista dobro, danas je Ozila stavio u dzep, uz naravno malu pomoć Gerrarda.gaston je napisao/la:Koliko vec tekmi se prognozira da Hendo daje gol, on nistaNauči mu @rizo sta
[youtube][/youtube]
We are Liverpool tra la la la la
We're the best football team in the land, yes we are!
We are Liverpool tra la la la la
We're the best football team in the land, yes we are!
- Carragher23
- Kontakt:
Koliko smo samo puta ove sezone rekli ''e ovo je najbolja utakmica koju smo odigrali''.
Uvijek nas pozitivno iznenade, bas ih je BR fino ukomponovao i uigrao. Kad pomislim da sam htio da mu se da otkaz
Evo gledam reprizu utakmice, kako smo ih rastavili prvo poluvrijeme, hej lidera k'o neku prosjecnu ekipu. Vise mi se sviđa ova igra na kontre nego ona na posjed
Nadam se pobjedi protiv Fulhama, trenutno su u jako losoj formi i nadam se da nece bas protiv nas proigrati.
Uvijek nas pozitivno iznenade, bas ih je BR fino ukomponovao i uigrao. Kad pomislim da sam htio da mu se da otkaz

Evo gledam reprizu utakmice, kako smo ih rastavili prvo poluvrijeme, hej lidera k'o neku prosjecnu ekipu. Vise mi se sviđa ova igra na kontre nego ona na posjed

Nabrijani protiv Tottenhama, Evertona, sad' Arsenala. Bravo BR bravo Liverpool. Drago mi zbog svih, trud se isplatio. Najvise mi je drago radi Coutinha koji se probudio i pokazuje svoj maestralni kvalitet , a jos vise zbog Cissokha koji je fantasticno odigrao tekmu, stao na stranu Sterlinga, vidi se ta zelja za pobjedom kod ovog' momka, taj svaki proslavljeni gol, to radovanje, trud, mnogo se vezao za Liverpool sto se vidjelo i u situaciji kada je stao na stranu Sterlinga. Samo nek' nastavi ovako igrati i nadam se da ce mu ponuditi ugovor u Liverpoolu, pa makar na klupi sjedio. Trud se isplati uvijek. YNWA
At the end of the storm there's a golden sky..
- donCorleone1892
- Kontakt:
Da li neko ima link čitave tekme da pregledam?
u 12 na SK3 a imas sad MOTD http://www.***SPAM***.me/live-tv/bbc-1-live-streamdonCorleone1892 je napisao/la:Da li neko ima link čitave tekme da pregledam?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

Vidi Aspasa isti Hule.
Dobra ona konoplja što je Henry kupio, vrijedi barem petaka.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.