SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Ghoulam će izgleda biti novi igrač Napolia.
Edit: Bit' će plaćen vjerovatno oko 5.5 miliona €.
Edit: Bit' će plaćen vjerovatno oko 5.5 miliona €.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Znachi, potraga za bekom je okonchana. 

- francobaresi
- Kontakt:
Dobar igrač, a uz to i jako mlad. Mislim da je Napoli napravio jako dobar posao.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Videcemo. Mnogo se tu skarta nagomilalo godinama - Revelliere, GDMesto, Armero, Maggio, Zuniga...niko tu nije pravi bek, niko nije injury free i niko nije pouzdan pozadi. Zato Napoli i ima loshu odbranu, jer ju je po bokovima lako napadati.francobaresi je napisao/la:Dobar igrač, a uz to i jako mlad. Mislim da je Napoli napravio jako dobar posao.
- francobaresi
- Kontakt:

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, uz to ima top u nozi, u odbrani je solidan, doduše još tu ima posla oko njegovog razvoja, ali svakako napredak u odnosu na ovo sa čime Rafa trenutno raspolaže ne toj pozicijifrancobaresi je napisao/la:Dobar igrač, a uz to i jako mlad. Mislim da je Napoli napravio jako dobar posao.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jedna stvar koja mi bode ochi: Benitez nije angazhovao niti jednog Italijana (Jorginho je to samo pasoshem), a doveo je u klub 12 igracha za sada. Tim je opasno postao neitalijanski, a prodajom P.Cannavara ostalo bi samo 6 Italijana u rosteru od 25+ igracha. Od tih 6 preostalih: 2 su neupotrebljiva (GDMesto i Bariti), 1 je grejach klupe (Colombo) i 3 igracha su za rotaciju (Maggio, Insigne i Jorginho - koji je jel'te Oriundo). Jbte, postadosmo Inter sa Juga...tuga. 

- L'Avvocato
- Kontakt:
To se ba moglo i očekivati. Isto je radio gdje god je dolazio. Frajer samo dovodi južnoamerikance i špance.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mnogo, mnogo bolji Swansea od Napolija.
★★★
Visimo, zahvaljujuci brilijantnim odlukama Beniteza.
Bravo majstore, hvala ti shto im dajesh 1og Revelliera fore.

Bravo majstore, hvala ti shto im dajesh 1og Revelliera fore.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije bio loš ovaj rezervni golman.
★★★
Odbranismo se. Dobro je, makar nismo odigrali u 1om Lazio style neozbiljnom tonu.
U Napulju napasti od starta ove Velshane i demontirati ih, kad ih se prochepi. Mogao bi i Francoforte da nas pochasti 1om eliminacijom Oporta.
U Napulju napasti od starta ove Velshane i demontirati ih, kad ih se prochepi. Mogao bi i Francoforte da nas pochasti 1om eliminacijom Oporta.

Lazio Style je ovo takmičenje ozbiljnije shvatao od Roma Style i Napoli StyleMaGiCa je napisao/la:makar nismo odigrali u 1om Lazio style neozbiljnom tonu.

Lazio je odigrao očajno 1 pol i jako dobro 2 pol, ali smo izgubili, što me btw ne dotiče jer je ovo takmičenje smješno, niti ima finansijske dobiti od njega, a ni takmičenje kao takmičenje nema vrijednost, barem za mene, nakon nestanka Cupa Uefa i nastanka Europa League

uostalom, Lazio će sigurno u revanšu igrati da pobjedi i prođe dalje, a ne napusti takmičenje jer im se ne igra

Lijepo je Napoli kreno ,imo dvije odlicne prilike,tad sam pomislio da bi mogli razvalit velsane sa 2-3 razlike,al nakraju dobra je i nula,Napoli je prejak na domacem terenu i Svonsi nema tu sta trazit,znaci Napoli sigurno prolazi u osminu finala EL 

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Odmori malo, nacijal. Roma i Napoli su se do sada svojim pristupom u LE obrukali jednom, a Lazio nije niti jednom i to je za pohvalu. Problem je shto je u mechu sa Bugarima bezmudashki postavljena taktika, pa se htelo igrati na blef, umesto da se napadne protivnik.Chinaglia je napisao/la: Lazio Style je ovo takmičenje ozbiljnije shvatao od Roma Style i Napoli Stylekad Lazio ispadne, ispadne od bolje ekipe, a ne zato što ne žele igrati ovo takmičenje
Sve mi to znamo, ali postoje dve stvari zashto jeste vazhno da se dobro igra u LE:Lazio je odigrao očajno 1 pol i jako dobro 2 pol, ali smo izgubili, što me btw ne dotiče jer je ovo takmičenje smješno, niti ima finansijske dobiti od njega, a ni takmičenje kao takmičenje nema vrijednost, barem za mene, nakon nestanka Cupa Uefa i nastanka Europa League![]()
1) koeficijenti
2) ponos Italije
Lazio je 1 neozbiljan klub, za pochetak.uostalom, Lazio će sigurno u revanšu igrati da pobjedi i prođe dalje, a ne napusti takmičenje jer im se ne igraod svih ekipa koje su učestvovale u ovom takmičenju prethodnih godina, Lazio je zadnja ekipa koju trebaš pljuckati zbog neozbiljnosti .. ovakva neozbiljnost se viđa i u Serie A, toliko o tome