AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
ZERO €= ZERO TROPHIES!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Tu se svi slazemo, al brate kad mi brizni navijaci drugih klubova kazu kako Alegri nije kriv za lose rezultate odmah dobijen proljevIlPrincipe je napisao/la:Ma trener je totalno nebitan, s ovakvom ekipom ni Mourinho ne bi mogao nešto više izvući.
Ekipa je loša i loše igraju, loši se igrači dovode, malo se ulaže u ekipu.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Treba biti brutalno iskren i reći da sa free agentima tj. otpatcima iz Chelsea, Reala i ostalih velikih klubova i ne može bolje i ovo je realno stanje kluba. Dodaj tu još i jednog Taarabta koji se danas isticao a čovjek došao iz Coca cola lige. Da nosioc ekipe bude jedan balavac, Kaka koji je nama svima drag ali je izhlapio nije kriv što ga godine sustižu, zatim Rami i Mexes da budu stoperi a realni su prosjek ili malo bolje od prosjeka, golman kojeg je davno trebalo zamijeniti, Bonera haman starter u svakoj tekmi... Honda??? Malo je svjetlih tačaka u vidu De Sciglia i uvijek povrijeđenog Šarafa koji će vjerovatno u nekoj skorijoj budućnosti napustiti klub. Pa zar svake godine klub ne napusti 2-3 najbolja igrača? Ovo je sasvim realno a ne nazire se kraj agoniji. Ni izbliza.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Nisam vidio Maria u suzama još od onog finala na Euru 2012. Naravno da mu je teško,ne može ni on ništa bez pomoći saigrača. Na stranu njegovi ispadi, ali momak je i ove sezone najbolji u Milanu 13 golova i 6 asistencija, niko drugi nema ni blizu takav učinak u ekipi. Ne bi' me začudilo da tokom ljeta spakuje kofere i ode u neku jaču ekipu, i to je sasvim razumljivo.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: AC Milan
Zašto to misliš?Bosniacum Lilium je napisao/la:Taarabt ce vam donijeti vise losega nego dobro al' eto...
Keep walking.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nama il će se desit totalni kolaps da svi najbolji igrači odu dalje ili će se desiti totalni revolt i uloziti veliki novci, a sve se bojim da će bit ono prvo..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Napisao sam već prij 2-3 dana, ovo ljeto je ključno za Milan. Ako ne bude ozbiljnih ulaganja onda je gotovo, Milan više ne može biti smatran ozbiljnim klubom.
Još jedna stvar vezana za Maria, ove njegove suze su dokaz da mu je stalo do kluba i da on sve teže ovo podnosi. Neki drugi se kunu u ljubav prema Milanu a nisam ih vidio da su zaplakali ili da su iznervirani, svi znate na koga mislim.
Još jedna stvar vezana za Maria, ove njegove suze su dokaz da mu je stalo do kluba i da on sve teže ovo podnosi. Neki drugi se kunu u ljubav prema Milanu a nisam ih vidio da su zaplakali ili da su iznervirani, svi znate na koga mislim.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Misliš na Kaku?francobaresi je napisao/la:Neki drugi se kunu u ljubav prema Milanu a nisam ih vidio da su zaplakali ili da su iznervirani, svi znate na koga mislim.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Ne na njega, već na onu dvojicu pedofila. Bezbroj izjava o ljubavi prema Milanu, a malo toga rade._forzamilan_ je napisao/la:Misliš na Kaku?francobaresi je napisao/la:Neki drugi se kunu u ljubav prema Milanu a nisam ih vidio da su zaplakali ili da su iznervirani, svi znate na koga mislim.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Reakcija Mexesa i Šilje kod trećeg gola.
Niko ne izlazi na Hamšika koji se šeta po rubu šesnaesterca i samim tim drže Calehona onside. Očajna reakcija obojice.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 08 feb 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Džaba ljudi treba osaburat, proće valjda i ovo. Ne može čovjek biti pametan 
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Je li i veceras Napoli nezasluzeno odnio bodove, nepravda?muxa je napisao/la:Tu se svi slazemo, al brate kad mi brizni navijaci drugih klubova kazu kako Alegri nije kriv za lose rezultate odmah dobijen proljevIlPrincipe je napisao/la:Ma trener je totalno nebitan, s ovakvom ekipom ni Mourinho ne bi mogao nešto više izvući.
Ekipa je loša i loše igraju, loši se igrači dovode, malo se ulaže u ekipu.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Evo prema najnovijim informacijama, navijači Napolia su vrijeđali Balotellija i njegovu kćerkicu na rasnoj osnovi. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Odmah al odmah zatvorit San Paolo na 10 utakmica ako je to istina, al odmah.francobaresi je napisao/la:Evo prema najnovijim informacijama, navijači Napolia su vrijeđali Balotellija i njegovu kćerkicu na rasnoj osnovi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nema dalje,ne znam sta je razlog onim suzama Balotellija,al' njemu daleko kuca bila od ovog kluba. Priznajem evo prvi da sam pogresio kada sam mislio da ce De Sciglio postati WC,tesko,nema sanse. Ne govorim ovo na osnovu jedne tekme,momak je prosjek zivi postao,kao i Montolivo,i jos nekoliko njih. Essien pojacanje,ma daj.
Taarabt daleko najbolji igrac na terenu veceras.
Cekamo neke promjene a lazu nas stalno istom pricom,i uvjek nasjednemo.
Forza Milan!!
Taarabt daleko najbolji igrac na terenu veceras.
Cekamo neke promjene a lazu nas stalno istom pricom,i uvjek nasjednemo.
Forza Milan!!