Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

Saurman
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2014, 22:46

U ovoj noćnoj mori za HSV tračak nade su kiksevi konkurenta, tako da se imaju čemu nadati.

Za 4 mjesto do kraja će voditi bitku tri kluba : Schalke,Wolfsburg i M'Gladbach.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 09 feb 2014, 11:58

gerdmuller je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Ja nemogu da skontam ove likove koji brane naftase. U engleskoj dodze covjek kupi klub I promjeni grb I boje kluba nakon 109 godina. Halooo... Abramovic ako hoce on moze chelsea premjestiti iz londona u sheffield I niko mu nista nece moci I to je dozvoljeno .njegovo vlasnistvo I on odlucuje vas navijace istog niko nista nepita. Ajd recimo nek proba taj adidas ili audi da pomjere bayern iz minhena u recimo augsburg pa cemo vidjeti kako ce se provest. Ili da mozda proba promjenit boje kluba ili znak ... Puno vise cijenim atletico I dortmund nego city ili psg. I da , podrska demonstrantima sirom bosne..
+1
Abramovic nema prava vlasnistva nad stadionom, prije nego nesto napises informisi se prethodno, takodje nema prava da seli klub, jer u suprotnom gubi prava da zadrzi FC Chelsea kao zvanicno ime kluba!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 09 feb 2014, 14:19

ljudi na stvari u nogometu imaju isti pogled kao i na stvari u životu. kao što će sa više simpatija gledati uspjeh siromašnijeg mladića koji uspije zahvaljujući svom trudu, neg uspjeh bogatog tatina sina kojem je taj uspjeh u biti bio osiguran novcem, tako će i sa više simpatija gledati na uspjeh bvb-a i atletica neg cityja ili psg-a.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 feb 2014, 16:44

Blaszczykowski je napisao/la:ljudi na stvari u nogometu imaju isti pogled kao i na stvari u životu. kao što će sa više simpatija gledati uspjeh siromašnijeg mladića koji uspije zahvaljujući svom trudu, neg uspjeh bogatog tatina sina kojem je taj uspjeh u biti bio osiguran novcem, tako će i sa više simpatija gledati na uspjeh bvb-a i atletica neg cityja ili psg-a.
That's it 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2014, 16:47

Augsburg urinira po Stuttgartu.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 feb 2014, 16:49

Saurman je napisao/la:Augsburg urinira po Stuttgartu.
Stuttgart ili Bremen.Koja ce se ekipa pridruziti Hsv-u i Braunschweigu?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2014, 16:50

gerdmuller je napisao/la:
Stuttgart ili Bremen.Koja ce se ekipa pridruziti Hsv-u i Braunschweigu?
Teško je procjeniti svi u par deka.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 feb 2014, 16:54

Dominiraju.

Hahn ovogodišnje otkriće Bundeslige, došao iz treće lige za 250.000 eura i fantastične partije pruža... Sličan put kao i Marco Reus ;)
Siguran sam da će ubrzo u neki jači klub, a i Augsburg bi mogao solidno zaraditi ako nema klauzule u ugovoru.

Vjerujem da je Schneider najkasnije sutra bivši trener Stuttgarta.
Agieren statt reagieren

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2014, 16:58

Jao sta im rade. :o
Augsburg je sjajan ove sezone. U zadnjih 5 utakmica nema poraza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 feb 2014, 17:17

Ne 5,nego ce ovo biti osma uzastopna bez poraza.Ocekivao sam ove sezone da budu kao proslogodisnji Furth,ali Bgm se ovi trgli :D
#miasanmia

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 feb 2014, 17:46

Augsburg zadnju utakmicu izgubio od Bayerna Novembra prosle godine, lijepo igraju imaju odlicnog trenera.
Stuttgart s druge strane odron od ekipe. Samo ne znam sta im onaj Rudiger radi u prvoj postavi, on je materijal za trece lige. Trenutno u Bundesligi postoji par timova od kojih se ne zna koji je gori. HSV, Stuttgart, Werder, Freiburg i Braunschweig kojemu se treba najmanje zamjerati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2014, 18:23

Schalke za 5 minuta slomio otpor Hannover i golovima Meyera i Farfana otisao na poluvrijeme sa poprilicno dobrom zalihom.
Treba napomenuti da im se povrijedio Neustadter nakon starta Husztia kao i dobru igru naseg Kolasinca koji je uspio cak i asistenciju upisati. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 09 feb 2014, 18:41

Bundesliga je napisao/la:PSG je daleko od velikog kluba, pogotovo je bio daleko npr od PSG-a u kojem je igrao Pape, do prije par godina dok ih nisu preuzeli arapi bio im je uspjeh da igraju u Evropa Ligi tadasnjem Kupu Uefa.
Bayern je bio gigant i bez Audia, Adidasa i ostalih sponzora tako da ti ta ne pije vode.
Bio je toliki gigant da je osvajao BL i DFB kup, dok u LP do 2001. nisu znali ni kako izgleda pehar uzivo. Tacnije vidjeli su ga 1999., ali samo vidjeli 8-)
Bundesliga je napisao/la:Nisam znao da su Lell, Rensing i ostali flopovi bili bolji igraci od Riberya, Lahma, Schweinsteigera koji su igrali i tada u Bayernu. :roll:
Dalje svi ti sponzori koji ulazu u Bayern svoj novac naposlijetku povrate, ne daju oni nista dzaba dok ponavljam jos jednom vjestacki klubovi pare dobijaju na lijepe oci.
Nisam mislio da su bolji, nego sam mislio da je i u tvom bajernu bio period kada su igrali likovi koji su daleko od renomea kluba...

I ovi sto ulazu u PSG, City i ostale klubove na kraju vrate ulozeno. Tim likovima kojima "pisa" nafta ispod gujce ulozeno se vrati cim osvoje neki trofej, jer zato i ulazu. Bacaju milone, da se mogu hvaliti svojim igrackama koje su nesto osvojile :?
Dok sa druge strane davao Audi milione bajernu ili ne, oni ce i dalje prodavati svoje automobile...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 feb 2014, 21:20

kraljttbvb je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:PSG je daleko od velikog kluba, pogotovo je bio daleko npr od PSG-a u kojem je igrao Pape, do prije par godina dok ih nisu preuzeli arapi bio im je uspjeh da igraju u Evropa Ligi tadasnjem Kupu Uefa.
Bayern je bio gigant i bez Audia, Adidasa i ostalih sponzora tako da ti ta ne pije vode.
Bio je toliki gigant da je osvajao BL i DFB kup, dok u LP do 2001. nisu znali ni kako izgleda pehar uzivo. Tacnije vidjeli su ga 1999., ali samo vidjeli 8-)

Kup pobjednika kupova 67?
Liga prvaka 75,75,76?
Kup Uefa 1996?
Interkontinentalni kup 76?

Ne mozes mi covjece dragi uspoređivati Bayern i Psg.Jedan je prvi trofej osvojio 1911 drugi je osnovan 1970.Jedan je imao na desetke tisuca uclanjenih navijaca dok drugi nije ni osnovan.Jedan je institucija dok je drugi igracka arapskih tajkuna.
- Karl-Heinz Rummenigge

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 feb 2014, 21:43

Cestitke Augsburgu na danasnjoj pobjedi...
Takodjer treba istaci odlican rad Weinzierl-a u ovom klubu, jer rijetko je ko mogao vjerovati da ce trener iz trece lige napraviti ovoliki uspjeh sa jednim malim klubom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 feb 2014, 22:08

Augsburg nije fenomen tek od ove sezone, oni su to već i u prethodne dvije. Tako da sam nekako i očekivao da će postati stabilni, ali ova trenutna pozicija im je iznad svih očekivanja. Sjajan rad trenera, ali i menadžmenta i cijele uprave ovog kluba.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 feb 2014, 22:11

Augsburg osmi. :lol:

Nije ni cudo kad su klubovi poput Stuttgarta, Hamburga ili Bremena svake godine sve losiji. Nekada je zaista i bilo kvaliteta u ligi, a sada se sve svelo na 2-3 kluba. Zar je moguce da Bauern jos uvijek nema poraza? :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 feb 2014, 22:37

Greivis je napisao/la: Zar je moguce da Bayern jos uvijek nema poraza? :roll:
ne znam sta je tu upitno
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 feb 2014, 22:39

kraljttbvb je napisao/la:I ovi sto ulazu u PSG, City i ostale klubove na kraju vrate ulozeno. Tim likovima kojima "pisa" nafta ispod gujce ulozeno se vrati cim osvoje neki trofej, jer zato i ulazu. Bacaju milone, da se mogu hvaliti svojim igrackama koje su nesto osvojile
Dok sa druge strane davao Audi milione bajernu ili ne, oni ce i dalje prodavati svoje automobile...
Nisi realan druze ali nikako, prvo omalovazavas Bayernove uspjehe, ako je lako osvojiti sve sto je Bayern osvojio ne znam zasto Dortmund nema toliko trofeja ?
Drugo nista se vlasnicima pomenutih klubova poput Citya ne vraca oni konstantno posluju u minusu, a City za onolike pare koje je ulozio je osvojio mizeran broj trofeja cini mi se dva otkako im je Seik vlasnik. Necu vise odgovarati na bilo kakve postove ovog tipa, kao sto Secko rece svaka rasprava je suvisna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2014, 23:10

Greivis je napisao/la: Zar je moguce da Bauern jos uvijek nema poraza? :roll:
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.