Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
vidjeti ćemo
tipujem da će Mauri namjestit' 2-1 za nas 
Moguće, meni je i De Santis sumnjiv.Chinaglia je napisao/la:vidjeti ćemotipujem da će Mauri namjestit' 2-1 za nas
ja ocekujem da ledesma i slicni tehnicki potkovani igraci lazia izdomniraju na sredini terena i tako ostvare kapitalnu prednost u derbiju 
nema potpisa
ne znam zašto sprdaš Ledesmu? jeste da zna poslat' loptu jako i nikome, ali znaš kako je Pato rekao: "U Brazilu igrač kad primi loptu, ima 15 sec da razmisli šta će s njom, u Italiji poslije 3 sec dolazi Ledesma." 
vaš vezni red je naravno jači, Strootman, Mire i De Rossi, nema šta, ali to ne mora značiti prevagu nikakvu .. imali ste jaču ekipu skoro uvijek u proteklih 10 godina, pa ste gubili, tako da, u derbyju forma i kvalitet ne igraju presudnu ulogu
prvi derby ove sezone biste izgubili da su one dvije šanse (prečka Cianija i promašaj Klosea) završile u golu, barem jedna od njih
Lazio je igrao odlično protiv Intera i protiv Juvea, zašto ne bismo vas dobili?! samo je stvar ko će svoje šanse iskoristiti, a ko ne
vaš vezni red je naravno jači, Strootman, Mire i De Rossi, nema šta, ali to ne mora značiti prevagu nikakvu .. imali ste jaču ekipu skoro uvijek u proteklih 10 godina, pa ste gubili, tako da, u derbyju forma i kvalitet ne igraju presudnu ulogu
prvi derby ove sezone biste izgubili da su one dvije šanse (prečka Cianija i promašaj Klosea) završile u golu, barem jedna od njih
Lazio je igrao odlično protiv Intera i protiv Juvea, zašto ne bismo vas dobili?! samo je stvar ko će svoje šanse iskoristiti, a ko ne
a vi kup da je odma nakon gola totti pogodio mrežu, a ne preckuChinaglia je napisao/la:ne znam zašto sprdaš Ledesmu? jeste da zna poslat' loptu jako i nikome, ali znaš kako je Pato rekao: "U Brazilu igrač kad primi loptu, ima 15 sec da razmisli šta će s njom, u Italiji poslije 3 sec dolazi Ledesma."
ja se unazad 5-6 godina sjecam samo jednog derbija kada smo izdominirani, mensecini da je tad i onaj retard zarate dao go sa 20m. ono sve što ste dobili u erama enriqea i zemana i nije bio fudbal, odma crveni+penal i cao
vas bog nece spasiti ako rano primite gol, jedina su vam šansa prekidi i neki udarci iz daljine (naravno ako ne bude neocekivanih kikseva u odbrani tipa kjer i slicno). al opet ne dajem baš romi neku apsolutnu prednost
nema potpisa
jebga, zaboravljaš da je na drugoj strani Reja i njegova odbrana
Roma bi trebala biti favorit' i to poprilično, po kvalitetu i po igrama ove sezone, međutim, derby je derby i ništa od toga nema veze
obje ekipe će dati sve od sebe i samo je pitanje ko će zabit', a ko ne
pa makar to bila jedna jedina šansa na meču 
obje ekipe će dati sve od sebe i samo je pitanje ko će zabit', a ko ne
Rioma u posljednje vrijeme ima veliku naklonost sudija, zato je očekivati da se niz nastavi jer očigledno drugačije ne znaju pobijediti. 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
.. reče navijač gnjida 
Harry Redknapp:
"Years ago to get to AC Milan, you had to be a world-class superstar."
"Football is an amazing game, isn't it? You can't get a game at Fulham, and then you go to Milan!"

"Years ago to get to AC Milan, you had to be a world-class superstar."
"Football is an amazing game, isn't it? You can't get a game at Fulham, and then you go to Milan!"

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I onda mene moderacija upozorava,ja ne znam šta ti ovdje pokušavaš isprovocirati.AdamSmith je napisao/la:Rioma u posljednje vrijeme ima veliku naklonost sudija, zato je očekivati da se niz nastavi jer očigledno drugačije ne znaju pobijediti.
embrace the chaos
Naletih na video sa nekim od najboljih golova Del Piera I Tottia,, stvarno samo uzivao, ne zna se koji je bolji.
Ovakvi se vise ne rađaju...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prvi gol Pipite danas, iz ofsajda.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlCapitano
- Kontakt:
Nevjerovatno kako ova odbrana Milana ispada, k'o iz voza, u vlastitom sesnestercu, pogotovo kod treceg gola...
Balotelli kar.na, obicni klinjo koji nije za ozbiljnog fudbala i ozbiljne ekipe.
Balotelli kar.na, obicni klinjo koji nije za ozbiljnog fudbala i ozbiljne ekipe.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ovo sto si prvo postavio je ponisteni gol, ovo drugo je njegov prvi gol
Tacno to za Balotellija, lik je sebi umislio da je Ibrahimovic..ne krece se nikako i totalno beskoristan, cini se da igra preko k*rca
Tacno to za Balotellija, lik je sebi umislio da je Ibrahimovic..ne krece se nikako i totalno beskoristan, cini se da igra preko k*rca
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- francobaresi
- Kontakt:
Taj isti Balotelli je i glavni napadač Azzurra, može biti ovakav ili onakav. Ali on je trenutno najbolje što Italija ima.Odnosno, ili je Italija u totalnom ku*cu ili je Mario zaista najbolje što Italijani imaju.IlCapitano je napisao/la:Nevjerovatno kako ova odbrana Milana ispada, k'o iz voza, u vlastitom sesnestercu, pogotovo kod treceg gola...![]()
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Zatvoriti San Paolo do kraja sezone zbog sramotnih rasističkih pjesmi na Balotellijev račun, čovjek zaplao od muke, zato ga je Seedorf i izveo.
- francobaresi
- Kontakt:
Italijanski savez je najčudnija organizacija na dunjaluku, kažnjavaju za gluposti a opraštaju veće incidente.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ipak je plakao što nije uspio postići gol za svoju kćerkicu Piu, tako piše Gazzetta.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sve su to nagađanja, ja iskreno mislim da je zbog toga što je bio beskoristan i ove cijele situacije u vezi Milana, moguce je i ovo Gazzetina vijest
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.