AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Re: AC Milan
Huh tarabt je bolji od sve i jednog mutanta. Gdje su vam oci
Nema s kim odigrati dupli.
Esien? Smeće
Kaka? past tense, rijesit ga se na ljeto aBd
de jong? dobar kao i uvijek
balo? anticipacija 0.5, higuain 99,
abate? kokos bez mozga, veceras je imao 50 fula dodavanja
urbi? svi ga odnesose u duelu, drzi se ti fulhama
rami solidan.
ukratko ekipa
Nema s kim odigrati dupli.
Esien? Smeće
Kaka? past tense, rijesit ga se na ljeto aBd
de jong? dobar kao i uvijek
balo? anticipacija 0.5, higuain 99,
abate? kokos bez mozga, veceras je imao 50 fula dodavanja
urbi? svi ga odnesose u duelu, drzi se ti fulhama
rami solidan.
ukratko ekipa
- IlPrincipe
- Kontakt:
Balotelli se pokrio jaknom preko lica ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja haman pratim EPLmuxa je napisao/la:A ti haman vidovitBosniacum Lilium je napisao/la:Taarabt ce vam donijeti vise losega nego dobro al' eto...
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sta Balotelli glumi, vecem place 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
koliko je jadan ovaj milan kad im jedan otpad iz engleskog drugoligasa najjaci igrac.. 
Vidis da momak place.... Hmmm, saznat cemo od novinara zbog cega nakon 90 odigranihIlPrincipe je napisao/la:Balotelli se pokrio jaknom preko lica ..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Stream- Alt F4
My Computer
Local Disc
WINDOWS
System 32 - desni klik delete
My Computer
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- crvenocrni
- Kontakt:
Pa kako igraju nije ni cudo...IlPrincipe je napisao/la:Vidi fakat plače
- francobaresi
- Kontakt:
Milan ne može dobiti niti jednu jaču ekipu. Ostaviti na ljeto par momak koji mogu nekako u prvih 11 ili su dobri kao back-up igrač, ovo sve ostalo otjerati. Izdurati ovu patnju do kraja sezone i to je to.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
+1 .. nema drugefrancobaresi je napisao/la:Milan ne može dobiti niti jednu jaču ekipu. Ostaviti na ljeto par momak koji mogu nekako u prvih 11 ili su dobri kao back-up igrač, ovo sve ostalo otjerati. Izdurati ovu patnju do kraja sezone i to je to.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Sada je valjda svima jasno da Allegri uopće nije bio glavni problem ovog Milana.
Čitav dan se veselim utakmici, nadam se čudu nekom haj reko proigrat će i onda mi se ovako poseru na ćeif. Jad i čemer
Čitav dan se veselim utakmici, nadam se čudu nekom haj reko proigrat će i onda mi se ovako poseru na ćeif. Jad i čemer
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
zato može romi zabiti dva gola pitaj boga kakofrancobaresi je napisao/la:Milan ne može dobiti niti jednu jaču ekipu. Ostaviti na ljeto par momak koji mogu nekako u prvih 11 ili su dobri kao back-up igrač, ovo sve ostalo otjerati. Izdurati ovu patnju do kraja sezone i to je to.
nema potpisa
- crvenocrni
- Kontakt:
Isto da bi vam ti bodovi nesto znacili, fatat se LP-a i sve nogama u guzicuAdmir_Sa je napisao/la:zato može romi zabiti dva gola pitaj boga kakofrancobaresi je napisao/la:Milan ne može dobiti niti jednu jaču ekipu. Ostaviti na ljeto par momak koji mogu nekako u prvih 11 ili su dobri kao back-up igrač, ovo sve ostalo otjerati. Izdurati ovu patnju do kraja sezone i to je to.nikad vam te bodove necu halaliti
Naravno da Alergri nije bio problem, dok je imao kvalitetne igrače čovjek je uzeo titulu.
Milan vala može svake sedmice mjenjati trenere al' to neće donijeti praktično ništa dok se ne uloži ozbiljan novac.
Ovdje se treba uložiti minimalno 150 mil za remont cijele ekipe.
Milan vala može svake sedmice mjenjati trenere al' to neće donijeti praktično ništa dok se ne uloži ozbiljan novac.
Ovdje se treba uložiti minimalno 150 mil za remont cijele ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- francobaresi
- Kontakt:
Allegriju nek' je kuća što dalje od Milana, koliko on može odnosno ne može je pokazao. Čak i kad je imao najjači tim u ligi, nije znao šta će sa njim. Mogao je lagano da se prošeta i do drugog Scudetta ali nije znao. Seedorf je sad tu i apsolutno ga podržavam, jer kad sam mogao trpiti onu ublehu 3 i pol godine onda mogu i Clarenca. Uostalom protiv Allegrija su svi bili zbog blamaža protiv nižerazrednih ekipa, kojih je bilo na pretek.
Što tiče večerašnjeg rezultata, ovo je manje-više očekivano. Najlošiji Milan u posljednjih 27 godina(čak je onaj iz 1997-98 bio bolji) protiv najboljeg Napolia još od vremena Maradone.
Što tiče večerašnjeg rezultata, ovo je manje-više očekivano. Najlošiji Milan u posljednjih 27 godina(čak je onaj iz 1997-98 bio bolji) protiv najboljeg Napolia još od vremena Maradone.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Cinjenica da Alegri nije glavni krivac, al je svakako jedan od krivaca i to sto i dalje igramo lose njega ne opravdava. Da je kojim slucajem Milan doveo nekog dokazanog trenera i nastavio ovako igrati ja bi prvi priznao da sam pogriješio kad je Alegri u pitanju._forzamilan_ je napisao/la:Sada je valjda svima jasno da Allegri uopće nije bio glavni problem ovog Milana.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma trener je totalno nebitan, s ovakvom ekipom ni Mourinho ne bi mogao nešto više izvući.
Ekipa je loša i loše igraju, loši se igrači dovode, malo se ulaže u ekipu.
Ekipa je loša i loše igraju, loši se igrači dovode, malo se ulaže u ekipu.
Trenutno korisnika/ca: ACMilan100, galia95, meecko, Romagnoli13, Uknaac i 27 gostiju.