.Ne valja vam to momčiluci.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mislio sam na "miješanje" forumaša nakon što ti se oprostila "greda"Omerbavarac je napisao/la:Sta me briga.S-Y-L-A-R je napisao/la: Griješiš li, griješiš.

Na mojoj strani je statistika a ista kaze da je Thiago igrao zadnjih 7 utakmica a da je pri tome startao 6 dok je jednu usao u drugom dijelu nakon povrede i u pitanju je ona utakmica protiv Dortmunda.

Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje
 Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje  
 Kakva atmosfera na tribinama
  Kakva atmosfera na tribinama   U pravom smislu rijeci derbi.Sudkurve dominira
  U pravom smislu rijeci derbi.Sudkurve dominira  

BadrHari je napisao/la:
@Omere pomijesa nas ti sve.

Prvi i zadnji standardno dobri, pogotovo Robben koji bas nije ima srece jer je pogodio dvije stative. Gotze je malo petljao u pojedinim situacijama ali je takodjer pokazao malo egzibicije kada se poigrao sa jednim od igraca Nurnberga. Javi nije mnogo igrao ali i ono sto je igrao, pokazao je da ce biti od velike pomoci u narednim mecevima. Njegovim ulaskom je domacinima zatvoren svaki prilaz nasem golu.Saurman je napisao/la:
Zanima me kakve su partije imali Gotze,Martinez i Robben.?
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.Omerbavarac je napisao/la:Javi nije mnogo igrao ali i ono sto je igrao, pokazao je da ce biti od velike pomoci u narednim mecevima. Njegovim ulaskom je domacinima zatvoren svaki prilaz nasem golu.Saurman je napisao/la:
Zanima me kakve su partije imali Gotze,Martinez i Robben.?
Vjeruj mi da sam donedavno i ja sam imao takvo misljenje ali sam nakon ovih sjajnih partija cjelokupne ekipe malo promijenio isto i slozio se sa Pepovim zamislima sto se tice Lahma na sestici.Saurman je napisao/la:
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.

).
 ). 

:
  :

S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje

farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.

BadrHari je napisao/la:Dajte malo i svoja misljenja, da nisam neki dobar zaboravio, ili poredao fino
Lijepo se ovako malo vratiti u Juppovo doba i prisjetiti se pocetka dominacije koju sad Pep nastavlja. S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje
S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.
farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.
 ,robenov gol protiv domuzara  wembly
 ,robenov gol protiv domuzara  wembly 
Pogledaj ponovo broj 1PEP je napisao/la:zaboravio si ono najsladje,robenov gol protiv domuzara wembly
 To se ipak, ne zaboravlja
S-Y-L-A-R je napisao/la:Pogledaj ponovo broj 1PEP je napisao/la:zaboravio si ono najsladje,robenov gol protiv domuzara wembly
 posvadjase mi se oci od  ovloikog zelenila
 posvadjase mi se oci od  ovloikog zelenila   pa ne primjetih
  pa ne primjetihVidis zaboravi SuperCup pod Pepom skroz.Omerbavarac je napisao/la:@BadrHari: Riberyev gol Chelseau u supercupu je bolji od ovog Thiagovog Gladbachu i po meni vazniji.

Omerbavarac je napisao/la:Vjeruj mi da sam donedavno i ja sam imao takvo misljenje ali sam nakon ovih sjajnih partija cjelokupne ekipe malo promijenio isto i slozio se sa Pepovim zamislima sto se tice Lahma na sestici.Saurman je napisao/la:
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.
Svima nama smeta sto je kapiten skinut sa svoje pozicije beka, na kojoj igra cijelu svoju karijeru ali kad pogledamo kakve sve partije pruza na trenutacnoj poziciji dodje mi jednostavno da vrisnem, jer je pitanje gdje je bolji.
Nekako sam uvjeren da ce ovako ostati i u dogledno vrijeme, barem dok se ne zareda par losih utakmica (ako do toga uopste dodje).
 brzo oslobadanje ,sada dribla sjajni pasovi,slobodniji je prema naprijed itd..ima samo jednu manu a to je da nije toliko dominantan fizicki u duelima ,ne  kao martinez ili svajni ,to je jedan od temleja zadnjeg veznjaka ovo nabrojano je upgrade i +.po meni ce biti jako riskantno igrati protiv jacih timova mislim na LP ,mali je mlad ima vremena za njega ,svajni i martinez rade odliccan tandemski posao ,vidjeli smo prosle sezone  kako je to izgledalo ,istina tesko da ce ih pep u postpunosti spoji na terenu do kraja sezone ,s obzirom na formaciju ,i nacin igre koji pep preferira.
  brzo oslobadanje ,sada dribla sjajni pasovi,slobodniji je prema naprijed itd..ima samo jednu manu a to je da nije toliko dominantan fizicki u duelima ,ne  kao martinez ili svajni ,to je jedan od temleja zadnjeg veznjaka ovo nabrojano je upgrade i +.po meni ce biti jako riskantno igrati protiv jacih timova mislim na LP ,mali je mlad ima vremena za njega ,svajni i martinez rade odliccan tandemski posao ,vidjeli smo prosle sezone  kako je to izgledalo ,istina tesko da ce ih pep u postpunosti spoji na terenu do kraja sezone ,s obzirom na formaciju ,i nacin igre koji pep preferira.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.