FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 08 feb 2014, 18:09

Kros je prekonoći postao predmet zaebancije :lol: .Ne valja vam to momčiluci. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 feb 2014, 18:32

Omerbavarac je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la: Griješiš li, griješiš. :mrgreen:
Sta me briga. :mrgreen:
Na mojoj strani je statistika a ista kaze da je Thiago igrao zadnjih 7 utakmica a da je pri tome startao 6 dok je jednu usao u drugom dijelu nakon povrede i u pitanju je ona utakmica protiv Dortmunda. 8-)
Mislio sam na "miješanje" forumaša nakon što ti se oprostila "greda" :mrgreen:
Ja se inače slažem za Thiaga u vezi toga da je miljenik Pepuna(što nije ni dobro), ali dok su igre vrhunske, ne treba ga ni mijenjati ;) Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 08 feb 2014, 18:37

Derbysieger 8-) Kakva atmosfera na tribinama :o U pravom smislu rijeci derbi.Sudkurve dominira 8-)

Mandzo dosao do 15 golova u svim natjecanjima ove sezone i trenutno je ispred njega samo Muller(17)

Thiago je carobnjak 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 feb 2014, 18:50

Sada je jasno da nema s Pepom zajebancije 8-)
Mali gaf i naravno klupa.
Buducnost Kroosa u Bayi je pod znakom pitanja.
To je jasan signal i ostalima da znaju s kime imaju posla.
I opet moram pomenuti slabog Tomicu danas, izgleda da je van forme,ali nema veze, proradice kad bude najvise trebalo,imam taj predosjecaj 8-)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2014, 19:01

Povlacim sve negativno sto sam reko za Thiaga.
Momak me odusevljava. :D

@Omere pomijesa nas ti sve. :lol:
Ja sam onaj s gifovima. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2014, 19:11

Nisam gledao tekmu al' vidim da je odrađena rutinski,Mandžo sve bolji kako sezona odmiče a drago mi zbog kapitena uspio je omastiti brk. :)

Vidim bacaju se hvalospjevi za igru Thiaga. 8-)

Zanima me kakve su partije imali Gotze,Martinez i Robben.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 19:15

BadrHari je napisao/la:
@Omere pomijesa nas ti sve.
:lol: :lol:
Halalite mi.
Malo sam u sjebusu ovih dana, pritisli ispiti sa svih strana. :lol:

Razumjeli smo se, uglavnom se svi slazemo za malca da je maestralan. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 19:20

Saurman je napisao/la:
Prvi i zadnji standardno dobri, pogotovo Robben koji bas nije ima srece jer je pogodio dvije stative. Gotze je malo petljao u pojedinim situacijama ali je takodjer pokazao malo egzibicije kada se poigrao sa jednim od igraca Nurnberga. Javi nije mnogo igrao ali i ono sto je igrao, pokazao je da ce biti od velike pomoci u narednim mecevima. Njegovim ulaskom je domacinima zatvoren svaki prilaz nasem golu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2014, 19:28

Saurman je napisao/la:
Javi nije mnogo igrao ali i ono sto je igrao, pokazao je da ce biti od velike pomoci u narednim mecevima. Njegovim ulaskom je domacinima zatvoren svaki prilaz nasem golu.
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 19:44

Saurman je napisao/la:
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.
Vjeruj mi da sam donedavno i ja sam imao takvo misljenje ali sam nakon ovih sjajnih partija cjelokupne ekipe malo promijenio isto i slozio se sa Pepovim zamislima sto se tice Lahma na sestici.
Svima nama smeta sto je kapiten skinut sa svoje pozicije beka, na kojoj igra cijelu svoju karijeru ali kad pogledamo kakve sve partije pruza na trenutacnoj poziciji dodje mi jednostavno da vrisnem, jer je pitanje gdje je bolji. :mrgreen:
Nekako sam uvjeren da ce ovako ostati i u dogledno vrijeme, barem dok se ne zareda par losih utakmica (ako do toga uopste dodje :mrgreen: ).

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 08 feb 2014, 19:53

Nema nista od toga. Lahm se toliko dobro snalazi na ovoj poziciji da bi bilo besmisleno menjati bilo sta, po cenu da Svajni i Havi ne igraju.
Mada, Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.

Ja trenutno ne vidim igraca koji bi bolje obavljao ovo sto Lam radi u veznom redu. Takav ne postoji.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2014, 20:04

Svi dijelimo to misljenje druze @Saurmane, ali kad covjek bolje razmisli, nek radi Pepun sta hoce.

Uvijek ima rezervni plan, uvijek na vrijeme vidi kad nesto ne ide.
Tako da ce shvatiti i to za Lahma.
Ali mozda bude nepotrebno ista mjenjati, ako igra bude zadovoljavala.

Po meni, sve ce mu biti oprosteno ako se u Maju ove godine opet avatari sa klempom ( i ovaj put šesticom unutra ) budu vidjeli . 8-) 8-)

Top 10 golova prosle sezone :D :

1.
slika

2.
slika

3.
slika

4.
slika

5.
slika

6.
slika

7.
slika

8.
slika

9.
slika

10.
slika

Top 5 golova 2013/14 sezone:

5.
slika

4.
slika

3.
slika

2.
slika

1.
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2014, 20:16

Dajte malo i svoja misljenja, da nisam neki dobar zaboravio, ili poredao fino :)
Lijepo se ovako malo vratiti u Juppovo doba i prisjetiti se pocetka dominacije koju sad Pep nastavlja. 8-)
S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje :D
:!:
farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 feb 2014, 20:18

BadrHari je napisao/la:Dajte malo i svoja misljenja, da nisam neki dobar zaboravio, ili poredao fino :)
Lijepo se ovako malo vratiti u Juppovo doba i prisjetiti se pocetka dominacije koju sad Pep nastavlja. 8-)
S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje :D
farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.

zaboravio si ono najsladje :D ,robenov gol protiv domuzara wembly :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 feb 2014, 20:23

PEP je napisao/la:zaboravio si ono najsladje :D ,robenov gol protiv domuzara wembly :D
Pogledaj ponovo broj 1 :D To se ipak, ne zaboravlja ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 feb 2014, 20:29

S-Y-L-A-R je napisao/la:
PEP je napisao/la:zaboravio si ono najsladje :D ,robenov gol protiv domuzara wembly :D
Pogledaj ponovo broj 1 :D To se ipak, ne zaboravlja ;)
:oops: posvadjase mi se oci od ovloikog zelenila :lol: pa ne primjetih

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 20:30

@BadrHari: Riberyev gol Chelseau u supercupu je bolji od ovog Thiagovog Gladbachu i po meni vazniji.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2014, 20:36

Omerbavarac je napisao/la:@BadrHari: Riberyev gol Chelseau u supercupu je bolji od ovog Thiagovog Gladbachu i po meni vazniji.
Vidis zaboravi SuperCup pod Pepom skroz. :?

Ni ovaj nije los, sto se tekuce sezone tice.
slika

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 feb 2014, 20:51

Taj Thiagov protiv Gladbacha je beznacajan gol, cini mi se da je postignut na T-Home kupu u ljeto na pripremama.
Dobar je Goetzeov gol protiv Frankfurta proslo kolo 8-)
@ BadrHari hvala na ovom golu Robbena protiv Barcelone i osmjeha Heynckesa, neprocjenjivo. Kako mi je drag taj covjek.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 feb 2014, 21:51

Saurman je napisao/la:
Vjeruj mi da sam donedavno i ja sam imao takvo misljenje ali sam nakon ovih sjajnih partija cjelokupne ekipe malo promijenio isto i slozio se sa Pepovim zamislima sto se tice Lahma na sestici.
Svima nama smeta sto je kapiten skinut sa svoje pozicije beka, na kojoj igra cijelu svoju karijeru ali kad pogledamo kakve sve partije pruza na trenutacnoj poziciji dodje mi jednostavno da vrisnem, jer je pitanje gdje je bolji. :mrgreen:
Nekako sam uvjeren da ce ovako ostati i u dogledno vrijeme, barem dok se ne zareda par losih utakmica (ako do toga uopste dodje :mrgreen: ).

moje misljenje je da lahm nema sta raditi u jacim tekmama na poziciji zadnjeg veznog , on jeste dobar ali ne toliko da bi mogao praovremneo odg. u pojedinim tekmama kada se bude posebno zahtjevalo od njega,sjetite se supercupa protiv cehlesia kako je biolo do ulaska martineza,martinez i svajni su prvi bedem odbrane i ti koji pokrecu napad.

Tiago iz dana u dan tj,iz tekme u tekmu sve vise i vise pokazuje da se veoma dobro prilagodavan bayernovoj igri ,mnogo je slobodniji i ide prema naprijed sjetite se ono par tekmi koliko je odigrao kada je dosao bjezi od lopte ko djavo od krsta :D brzo oslobadanje ,sada dribla sjajni pasovi,slobodniji je prema naprijed itd..ima samo jednu manu a to je da nije toliko dominantan fizicki u duelima ,ne kao martinez ili svajni ,to je jedan od temleja zadnjeg veznjaka ovo nabrojano je upgrade i +.po meni ce biti jako riskantno igrati protiv jacih timova mislim na LP ,mali je mlad ima vremena za njega ,svajni i martinez rade odliccan tandemski posao ,vidjeli smo prosle sezone kako je to izgledalo ,istina tesko da ce ih pep u postpunosti spoji na terenu do kraja sezone ,s obzirom na formaciju ,i nacin igre koji pep preferira.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah, Saurman i 19 gostiju.