FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kros je prekonoći postao predmet zaebancije
.Ne valja vam to momčiluci. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mislio sam na "miješanje" forumaša nakon što ti se oprostila "greda"Omerbavarac je napisao/la:Sta me briga.S-Y-L-A-R je napisao/la: Griješiš li, griješiš.![]()
![]()
Na mojoj strani je statistika a ista kaze da je Thiago igrao zadnjih 7 utakmica a da je pri tome startao 6 dok je jednu usao u drugom dijelu nakon povrede i u pitanju je ona utakmica protiv Dortmunda.![]()
Ja se inače slažem za Thiaga u vezi toga da je miljenik Pepuna(što nije ni dobro), ali dok su igre vrhunske, ne treba ga ni mijenjati
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- gerdmuller
- Kontakt:
Derbysieger
Kakva atmosfera na tribinama
U pravom smislu rijeci derbi.Sudkurve dominira
Mandzo dosao do 15 golova u svim natjecanjima ove sezone i trenutno je ispred njega samo Muller(17)
Thiago je carobnjak
Mandzo dosao do 15 golova u svim natjecanjima ove sezone i trenutno je ispred njega samo Muller(17)
Thiago je carobnjak
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Sada je jasno da nema s Pepom zajebancije
Mali gaf i naravno klupa.
Buducnost Kroosa u Bayi je pod znakom pitanja.
To je jasan signal i ostalima da znaju s kime imaju posla.
I opet moram pomenuti slabog Tomicu danas, izgleda da je van forme,ali nema veze, proradice kad bude najvise trebalo,imam taj predosjecaj
Mali gaf i naravno klupa.
Buducnost Kroosa u Bayi je pod znakom pitanja.
To je jasan signal i ostalima da znaju s kime imaju posla.
I opet moram pomenuti slabog Tomicu danas, izgleda da je van forme,ali nema veze, proradice kad bude najvise trebalo,imam taj predosjecaj
Povlacim sve negativno sto sam reko za Thiaga.
Momak me odusevljava.
@Omere pomijesa nas ti sve.
Ja sam onaj s gifovima.
Momak me odusevljava.
Ja sam onaj s gifovima.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nisam gledao tekmu al' vidim da je odrađena rutinski,Mandžo sve bolji kako sezona odmiče a drago mi zbog kapitena uspio je omastiti brk.
Vidim bacaju se hvalospjevi za igru Thiaga.
Zanima me kakve su partije imali Gotze,Martinez i Robben.?
Vidim bacaju se hvalospjevi za igru Thiaga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:
Halalite mi.
Malo sam u sjebusu ovih dana, pritisli ispiti sa svih strana.
Razumjeli smo se, uglavnom se svi slazemo za malca da je maestralan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvi i zadnji standardno dobri, pogotovo Robben koji bas nije ima srece jer je pogodio dvije stative. Gotze je malo petljao u pojedinim situacijama ali je takodjer pokazao malo egzibicije kada se poigrao sa jednim od igraca Nurnberga. Javi nije mnogo igrao ali i ono sto je igrao, pokazao je da ce biti od velike pomoci u narednim mecevima. Njegovim ulaskom je domacinima zatvoren svaki prilaz nasem golu.Saurman je napisao/la:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.Omerbavarac je napisao/la:Javi nije mnogo igrao ali i ono sto je igrao, pokazao je da ce biti od velike pomoci u narednim mecevima. Njegovim ulaskom je domacinima zatvoren svaki prilaz nasem golu.Saurman je napisao/la:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjeruj mi da sam donedavno i ja sam imao takvo misljenje ali sam nakon ovih sjajnih partija cjelokupne ekipe malo promijenio isto i slozio se sa Pepovim zamislima sto se tice Lahma na sestici.Saurman je napisao/la:
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.
Svima nama smeta sto je kapiten skinut sa svoje pozicije beka, na kojoj igra cijelu svoju karijeru ali kad pogledamo kakve sve partije pruza na trenutacnoj poziciji dodje mi jednostavno da vrisnem, jer je pitanje gdje je bolji.
Nekako sam uvjeren da ce ovako ostati i u dogledno vrijeme, barem dok se ne zareda par losih utakmica (ako do toga uopste dodje
- farinelli123
- Kontakt:
Nema nista od toga. Lahm se toliko dobro snalazi na ovoj poziciji da bi bilo besmisleno menjati bilo sta, po cenu da Svajni i Havi ne igraju.
Mada, Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.
Ja trenutno ne vidim igraca koji bi bolje obavljao ovo sto Lam radi u veznom redu. Takav ne postoji.
Mada, Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.
Ja trenutno ne vidim igraca koji bi bolje obavljao ovo sto Lam radi u veznom redu. Takav ne postoji.
•
Svi dijelimo to misljenje druze @Saurmane, ali kad covjek bolje razmisli, nek radi Pepun sta hoce.
Uvijek ima rezervni plan, uvijek na vrijeme vidi kad nesto ne ide.
Tako da ce shvatiti i to za Lahma.
Ali mozda bude nepotrebno ista mjenjati, ako igra bude zadovoljavala.
Po meni, sve ce mu biti oprosteno ako se u Maju ove godine opet avatari sa klempom ( i ovaj put šesticom unutra ) budu vidjeli .
Top 10 golova prosle sezone
:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Top 5 golova 2013/14 sezone:
5.

4.

3.

2.

1.

Uvijek ima rezervni plan, uvijek na vrijeme vidi kad nesto ne ide.
Tako da ce shvatiti i to za Lahma.
Ali mozda bude nepotrebno ista mjenjati, ako igra bude zadovoljavala.
Po meni, sve ce mu biti oprosteno ako se u Maju ove godine opet avatari sa klempom ( i ovaj put šesticom unutra ) budu vidjeli .
Top 10 golova prosle sezone
1.

2.

3.

4.

5.
6.

7.

8.

9.

10.

Top 5 golova 2013/14 sezone:
5.

4.

3.

2.

1.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Dajte malo i svoja misljenja, da nisam neki dobar zaboravio, ili poredao fino
Lijepo se ovako malo vratiti u Juppovo doba i prisjetiti se pocetka dominacije koju sad Pep nastavlja.

Lijepo se ovako malo vratiti u Juppovo doba i prisjetiti se pocetka dominacije koju sad Pep nastavlja.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje
farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.
BadrHari je napisao/la:Dajte malo i svoja misljenja, da nisam neki dobar zaboravio, ili poredao fino![]()
S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje
farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.
zaboravio si ono najsladje
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Pogledaj ponovo broj 1PEP je napisao/la:zaboravio si ono najsladje,robenov gol protiv domuzara wembly
41.21.1.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Pogledaj ponovo broj 1PEP je napisao/la:zaboravio si ono najsladje,robenov gol protiv domuzara wembly
To se ipak, ne zaboravlja
- Omerbavarac
- Kontakt:
@BadrHari: Riberyev gol Chelseau u supercupu je bolji od ovog Thiagovog Gladbachu i po meni vazniji.
Vidis zaboravi SuperCup pod Pepom skroz.Omerbavarac je napisao/la:@BadrHari: Riberyev gol Chelseau u supercupu je bolji od ovog Thiagovog Gladbachu i po meni vazniji.
Ni ovaj nije los, sto se tekuce sezone tice.

-
Bundesliga
- Kontakt:
Taj Thiagov protiv Gladbacha je beznacajan gol, cini mi se da je postignut na T-Home kupu u ljeto na pripremama.
Dobar je Goetzeov gol protiv Frankfurta proslo kolo
@ BadrHari hvala na ovom golu Robbena protiv Barcelone i osmjeha Heynckesa, neprocjenjivo. Kako mi je drag taj covjek.
Dobar je Goetzeov gol protiv Frankfurta proslo kolo
@ BadrHari hvala na ovom golu Robbena protiv Barcelone i osmjeha Heynckesa, neprocjenjivo. Kako mi je drag taj covjek.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Omerbavarac je napisao/la:Vjeruj mi da sam donedavno i ja sam imao takvo misljenje ali sam nakon ovih sjajnih partija cjelokupne ekipe malo promijenio isto i slozio se sa Pepovim zamislima sto se tice Lahma na sestici.Saurman je napisao/la:
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.
Svima nama smeta sto je kapiten skinut sa svoje pozicije beka, na kojoj igra cijelu svoju karijeru ali kad pogledamo kakve sve partije pruza na trenutacnoj poziciji dodje mi jednostavno da vrisnem, jer je pitanje gdje je bolji.![]()
Nekako sam uvjeren da ce ovako ostati i u dogledno vrijeme, barem dok se ne zareda par losih utakmica (ako do toga uopste dodje).
moje misljenje je da lahm nema sta raditi u jacim tekmama na poziciji zadnjeg veznog , on jeste dobar ali ne toliko da bi mogao praovremneo odg. u pojedinim tekmama kada se bude posebno zahtjevalo od njega,sjetite se supercupa protiv cehlesia kako je biolo do ulaska martineza,martinez i svajni su prvi bedem odbrane i ti koji pokrecu napad.
Tiago iz dana u dan tj,iz tekme u tekmu sve vise i vise pokazuje da se veoma dobro prilagodavan bayernovoj igri ,mnogo je slobodniji i ide prema naprijed sjetite se ono par tekmi koliko je odigrao kada je dosao bjezi od lopte ko djavo od krsta
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 1 gost.