HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 26 jan 2010, 01:21

Pravite se svi vi mahniti, ali sve vi znate, ne bojim se ja za vas.

A sada tema Zrinjski aktuelni prvak!
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 jan 2010, 01:34

mozete vi ovdje pisati svoje frustracije,ali to vam ih nece izbrisati...tako da samo pisite o tome kakvi smo mi,kako osvajamo TITULE,bla bla...dok vi pisete mi to opet radimo i tako...paćenici pozdrav
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 jan 2010, 01:41

horde zla 87 je napisao/la:
HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Šta je smeta vam što konstatiram da je Velež seljački klub i to najseljačkiji zadnjih 20 godina pa se brišu komentari.
Istina boli tako je to!

hahaha sram te bilo da znaju tvoji dedo i tata sta pises izbacili bi te iz porodice pustite vi ba velez igrajte sa dudelangeom i sutite nikad necete biti u rangu sa velezom velez ima historiju a vi nemate velez postoji pihihi godina a vi samo 16 i zato tisu :D :D
Potpisujem. Najveca historijska utakmica Zrinjskog je bila kad su prosli Partizan :lol: :lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 26 jan 2010, 02:08

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
horde zla 87 je napisao/la:
HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Šta je smeta vam što konstatiram da je Velež seljački klub i to najseljačkiji zadnjih 20 godina pa se brišu komentari.
Istina boli tako je to!

hahaha sram te bilo da znaju tvoji dedo i tata sta pises izbacili bi te iz porodice pustite vi ba velez igrajte sa dudelangeom i sutite nikad necete biti u rangu sa velezom velez ima historiju a vi nemate velez postoji pihihi godina a vi samo 16 i zato tisu :D :D
Potpisujem. Najveca historijska utakmica Zrinjskog je bila kad su prosli Partizan :lol: :lol: :lol:
hvala na potpisu ja smao kazem kako jeste i to kako su prosli partizan???? pomocu uefe a parizan ih razbio ko beba zvecku kolko je ono bilo 11:1 hahaha sramota za drzavu
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 26 jan 2010, 08:54

Imam osječaj da je ovaj tip sa nikom "horde zla 87" podveležac.Samo sramoti ostale prave navijače Sarajeva, ali da toga jadnik izgleda nije ni svjestan. ;)

IDEMO PO NOVE POBJEDE I NOVE TITULE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jan 2010, 19:06

Rasprave o porijeklu ovdje necete voditi ako vas genetika zanima,naci cu vam forum udruzenja genetskih forenzicara ;)

Tema Zrinjski!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 jan 2010, 22:10

dodao bih još da je horde zla 87 dobio trajni ban, a el zrinja privremeni kao prvo upozorenje.
vidim da ovdje ima još mušterija pa ću navratiti kasnije da provjerim može li se proširiti spisak.

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 27 jan 2010, 01:23

Banuj sve koji odudaraju od rasprave, i pobriši sve postove nevezane za temu.
Nemojte biti dvolični i puštati da nakvi likovi omalovažavaju najtrofejniji klub zajedničke lige i aktuelnog prvaka države.
Ja nisam posta napisao na temi nekog drugog kluba, i nije mi ni na kraj pameti da nekoga drugog omalovažavam, dok vi ovdje puštate razne iskompleksirane likove da prosipaju mržnju i netrpeljivost.
Vidimo se na tribini i na terenu, a zadnjih godina nama ovi miševi ne mogu ni primirisati. To ih valjda boli!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 27 jan 2010, 17:52

Stanly se ozenio pa uzeo produzeni boravak,vjerovatno se scepio zene pa ne izlazi iz kreveta :D ,kakav Zrinjski kakvi -3 Celzijusa,covjek uziva u tropskim vrucinama!
Jeb... ce mu Jovic majku :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 27 jan 2010, 21:37

Sljedeća utakmica se igra u subotu sa Rudarom, ova današnja na žalost odgođena zbog snijega.

Postoji realna mogućnost da se drugi Ganac vrati, ali i suprotno manje vjerovatno da mu se dovede adekvatna zamjena ako ne dođe.
Sada je samo važno da nas povrede zaobiđu i definitivno imamo najjaču ekipu sa kojom ćemo se probiti na sami vrh.

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 27 jan 2010, 21:59

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Sljedeća utakmica se igra u subotu sa Rudarom, ova današnja na žalost odgođena zbog snijega.

Postoji realna mogućnost da se drugi Ganac vrati, ali i suprotno manje vjerovatno da mu se dovede adekvatna zamjena ako ne dođe.
Sada je samo važno da nas povrede zaobiđu i definitivno imamo najjaču ekipu sa kojom ćemo se probiti na sami vrh.
a ako ne dodje hoce li mu zamjena biti iz afrike ili????
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 27 jan 2010, 22:20

Znali neko u koliko je sati tekma protiv Rudara ?

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 30 jan 2010, 20:01

Dragan Jović: Jurišat ćemo na obje titule
Dvadesetak dana priprema je za nogometašima HŠK Zrinjski...
Piše: SALALA | 2010-01-29 23:49:39....i nešto malo više do prve službene utakmice, a to je idealna prigoda za razgovor sa Sir Draganom Jovićem šefom struke Plemića. Kao i uvijek, otkako je u Zrinjskom i večeras nam je bio na usluzi i odgovorio na sva pitanja.

Za početak da se malo vratimo u prošlu godinu u kojoj smo bili prvaci, igrali euro utakmice. Kako to izgleda u Vašim očima?

"Za nas je prošla godina bila izuzetno uspješna, imalo smo izuzetno uspješan nastup u domaćem prvenstvu u kojem smo već u prvom dijelu praktički osigurali titulu, a u drugom tu našu dominaciju samo potvrdili. Ostaje žal zbog ne osvajanja kupa, ispali smo od Slavije od koje smo po meni bili bolji, ali niz nesretnih okolnosti nas je udaljio od duple krune. Ne treba biti neskroman i reći da sa titulom prvaka možemo biti zadovoljni. Što se tiče utakmica sa Slovanom tu možemo biti polovično zadovoljni, jer smo prvu utakmicu odigrali dobro, drugu dosta loše
iako smo imali neke svoje prilike. Na kraju smo zasluženo ispali, premda smo, po meni , mogli proći to pretkolo Lige prvaka da smo na vrijeme selektirali ekipu. Nakon svega ušli smo u novu sezonu sa puno problema, prije svega mislim na niz povreda, ali ipak smo uspjeli spasiti sezonu tako što smo ostali u vrhu Premier lige i plasirali se u polufinale kupa. Sada ,dakle, imamo dvije opcije za odlazak u Europu i ove godine".

Sada su u tijeku pripreme za taj drugi dio sezone. Kako ste Vi zadovoljni tijekom priprema s obzirom na neodigravanje nekoliko utakmica zbog vremenskih nepogoda?

"Ja sam prezadovoljan, imamo optimalne uvjete za rad. Momci rade izvanredno, ozlijeđeni igrači se vraćaju u trenažni proces i dosta dobro podnose napore i ja se nadam da će svi biti spremni za nastavak sezone. Odigrali smo jednu dosta kvalitetnu utakmicu sa Dinamom u jednom izvanrednom navijačkom ambijentu. Kao što znate utakmica sa Diósgyőrom i sutrašnja sa Rudarom odgođene su zbog vremenskih neprilika. Ta utakmica sa Diósgyőrom ponovo je zakazana za srijedu i ja se nadam da neće biti sličnih nepogoda i da ćemo je odigrati".

Evo hoćemo li malo o igračkoj križaljci? Na koga računate po pozicijama?

Vratari: Melher, Hadžić i Budimir

Zadnja linija: Marković, Šunjić, Džidić, Ivanković, Žuržinov, Marin Aničić i Mateo Sušić.

Srednji red: Stojanović, Žižović , Zadro, Musa, Boby, Pavle Sušić, Selimović, Šarac i nadam se uskoro Stenly.

Napad: Kordić i Dragičević.

Što se tiče mladih momaka iz juniorskog pogona koji treniraju sa nama, tu su: Josip Aničić na mjestu stopera, Zovko na mjestu veznog i Pehar u napadu. Još smo planirali Ivu Zlatića bočnog igrača koji nam se nije priključio zbog povrede. To je otprilike igrački kadar sa kojim krećemo u nastavak sezone.

Možete li usporediti ekipu koja je lani osvojila titulu sa ovom danas? Može li ova ekipa ponoviti uspjeh od lani i obraniti titulu prvaka države?

"Ova ekipa ima teži zadatak iz razloga što je nismo selektirali na početku prvenstva. Danas imamo jedan zaostatak za ekipom Širokog sedam , a za banjalučkim Borcem šest bodova. Ova ekipa kvalitetom ne zaostaje iza one koja je osvojila titulu, i da smo ovu ekipu koja će ući u nastavak prvenstva imali na početku takmičenja sigurno bi nam pozicija u borbi za titulu bila puno bolja".

Evo već nekoliko godina Zrinjski je u vrhu domaćeg nogometa i konstantno nastupa u Europi. Naše mišljenje je da dobre igre Plemića ne prate u dovoljnoj mjeri navijači, ali ni sponzori se nisu baš iskazali u davanju potpore klubu, čak što više mnogi su okrenuli leđa Zrinjskom. Dijelite li i Vi to naše mišljenje?

"Nažalost događa se da nas te financije ne prate u onolikoj mjeri koliko zaslužujemo. Recesija je svuda, ali ona je nekada samo izgovor za pojedine sponzore da ne daju novac klubu. Evo samo ću povući paralelu između Banjaluke koja Borcu daje novaca za jedan mjesec dana koliko nama Mostar daje za cijelu godinu. To je samo jedan podatak koji govori koliku potporu imamo u gradu, a evo sada nam i jedan od najvećih sponzora HT Mostar drastično smanjuje sponzorstvo. To međutim nije tema za mene nego za Upravu kluba, ali to se reflektira na nas koji smo neposredni proizvođači rezultata. Ja se nadam da će se to na neki način popraviti kada se ekonomska situacija stabilizira i kada se izvrše korekcije sponzorskih ugovora. Što se tiče publike, vjerujem da je ova utakmica sa Dinamom na neki način preokret i iskreno se nadam da će nas navijači doći podržati na utakmicama u bar približnom broju koliko ih je došlo na utakmicu sa Dinamom. Ljudi su na neki način izgubili povjerenje u nas i na neke naše igre ovom prvom djelu prvenstva, ali utakmice protiv Širokog i evo protiv Dinama su pokazale da imamo kvalitetu i to će naši navijači vjerujem znati nagraditi".

Lani ste se na proslavi titule obratili navijačima riječima koje citiram „Vi niste zahtjevni, želite samo jednu titulu po sezoni.“ Da li će i ove godine biti ispunjen taj navijački zahtjev?

"Ja se nadam da hoće, objektivno mi jurišamo na dvije titule. Treba biti objektivan i reći da je osvajanje kupa realnije, ali mi se ni u kom slučaju ne odričemo ambicija da obranimo i titulu prvaka. Mi imamo potencijal da se upustimo u utrku na oba fronta, a ja svoje strane mogu obećati da će utrka za prvaka biti neizvjesna do posljednjeg kola. Što se tiče kup takmičenja, siguran sam da nas je vrlo teško nadigrati i pobijediti u dvije utakmice, a to nam daje za pravo da budemo optimisti."

Mostar je sredina poznata po tome što teško prihvata ljude sa strane. Vi ste očito iznimka od tog pravila, čak su Vam najvatreniji navijači dali nadimak Sir valjda po uzoru na Aleksa Fergusona. Za kraj što imate poručiti tim navijačima?

"Zaista imam jedan izuzetno korektan odnos sa tim momcima koji nam daju bezrezervnu potporu čak i u trenucima kada nam baš i ne ide onako kako bi trebalo. Za nas je bitno da nam nikada ne okreću leđa, i ja uvijek spominjem da smo neke takoreći izgubljene utakmice dobili zahvaljujući njihovoj ogromnoj potpori . Ono što im ja mogu obećati jeste da ćemo sve učiniti da opravdamo njihovo ogromno povjerenje, te da ćemo osvojiti bar jedan trofej kojim ćemo nastaviti kontinuitet dobrih rezultata".

http://www.zrinjski.info
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 30 jan 2010, 20:31

Bojim se da bez ulganja firmi koje su jake u Hrvatskoj i BiH tipa Podravka,Mepas,Elektroprivreda HZ HB,ALuminij,Ht Mostar,Konzum i sl. da ce Zrinjski spast na jako niske grane,sve je manje novca iz dana u dan i pitanje je vremena kad ce se sve raspast,mozda jos ove godine izborimo evropu al iducih godina bojim se da ce nam evropa biti jako jako daleko! :cry:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 30 jan 2010, 20:32

Nažalost događa se da nas te financije ne prate u onolikoj mjeri koliko zaslužujemo. Recesija je svuda, ali ona je nekada samo izgovor za pojedine sponzore da ne daju novac klubu. Evo samo ću povući paralelu između Banjaluke koja Borcu daje novaca za jedan mjesec dana koliko nama Mostar daje za cijelu godinu. To je samo jedan podatak koji govori koliku potporu imamo u gradu

E ovo svaka cast. Posto je i u Velezu ovako. Sad cujem da je Sarajevo dalo 200milja za Vuleta. S obzirom na sve i realno gledajuci, treba Jovicu cestitati, pa samim tim i Ibrakovicu. Garantujem da sa uslovima koje imaju Borac, Sarajevo, Siroki, Europa bi bila misaona imenica za ostatak BiH izvan Mostara. Zar jedino ono sto Mostarce izvlaci iz kuce u velikom broju, osim drogiranja, napijanja, pljacki i slicno, ne zasluzuje vise paznje gradskih vlasti????

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 30 jan 2010, 20:36

Istinita prica da najbolji ,tj jedan od najboljih igrac premijer lige BiH Zizovic Mladen,nadoplacuje bonove za mobitel 2KM,to je zalosno! :evil:
Jeb... Slaven Belupo ima jaku firmu iza sebe koja mu daje 8mil kuna godisnje,Vrucina hajvan ima 30 000 Kuna mjesecno(citaj:7,500KM)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 30 jan 2010, 20:52

Ma tuga majstore. Ko nam je kriv kad se pitaju debili sa nekakvim svojim prioritetima. I onda se cudimo kad neko od igraca, ode u nekakvu egzoticnu zemlju.....A neka mi nadju neku manifestaciju koja okuplja toliko ljudi svakog vikenda ( uzimajuci u obzir da je uvijek jedna ekipa na domacem terenu )....

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 30 jan 2010, 21:08

carina je napisao/la:Ma tuga majstore. Ko nam je kriv kad se pitaju debili sa nekakvim svojim prioritetima. I onda se cudimo kad neko od igraca, ode u nekakvu egzoticnu zemlju.....A neka mi nadju neku manifestaciju koja okuplja toliko ljudi svakog vikenda ( uzimajuci u obzir da je uvijek jedna ekipa na domacem terenu )....
e vidite carina je veležovac a ja zrinjevac......a znamo se čitav život 30 i kusur godina......i družimo se i raspravljamo i svađamo se i smijemo se i provociramo jedan drugog.....i ja volim zrinjski i on voli velež......

a ti admine opet mi daj ban.... :shock:

dao si mi neki dan samo zbog toga što sam se borio protiv nekoliko parazita koji dolaze na temu zrinjski i ujedaju...ccc

carina....sve najbolje u nastavku prvenstva ali mi vas peskačemo i ti to znaš ;)
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 30 jan 2010, 21:17

e haj necu vise provocirat kunem se al nemojte ni vi dajte da pricamo normalno sta ima u zrinjskom novo jeli vam dosao onaj stanley afedzie??
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 30 jan 2010, 21:34

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
carina je napisao/la:Ma tuga majstore. Ko nam je kriv kad se pitaju debili sa nekakvim svojim prioritetima. I onda se cudimo kad neko od igraca, ode u nekakvu egzoticnu zemlju.....A neka mi nadju neku manifestaciju koja okuplja toliko ljudi svakog vikenda ( uzimajuci u obzir da je uvijek jedna ekipa na domacem terenu )....
e vidite carina je veležovac a ja zrinjevac......a znamo se čitav život 30 i kusur godina......i družimo se i raspravljamo i svađamo se i smijemo se i provociramo jedan drugog.....i ja volim zrinjski i on voli velež......

a ti admine opet mi daj ban.... :shock:

dao si mi neki dan samo zbog toga što sam se borio protiv nekoliko parazita koji dolaze na temu zrinjski i ujedaju...ccc

carina....sve najbolje u nastavku prvenstva ali mi vas peskačemo i ti to znaš ;)

Hahahah......Umalo ti ne reko, gdje nas preskaces hahaha...Tesko, ako nas ne kazne poslije treceg kola. Ko ce znati kakav nam lonac kuhaju Munib i ekipa. Ne bi ni Nostradamus to znao...
A sto se admina tice, kakvo nam je sve, tako je i ovde. Milion stranica ima za ujedanje, i mjesta za nekakva debilska dokazivanja, a dokazivanje nekakvog frajera na forumu tipa ovoga, nije nista drugo nego nedostatak i ono malo kulture i POSTIVANJE DRUGACIJEG...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.