FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne kontam što pišete o tome ovdje?
Sutra sa Širokim za treće mjesto.
Sutra sa Širokim za treće mjesto.
DRUG NEBI TI PUNCA
Tomic bolji od JajalaTarapana1 je napisao/la:Dzaba vam svi talenti svijeta, ne bi dao jednog Tomica za nekog jajala,ili Zolotica za nekog crnca,Kvesica za puzigacu ili bilo kog od nasih za te vase manekene.. Ajde molim Vas malo da raju nafuramo,sad je podrska bitnija nego ikad,a momci ce to znati vratiti na terenuu.. I OVO PROLJECE CE DA BUDE PLAVO/BIJELO !

Kvesic se nece vratiti za 3 god
Pratim naravno ovaj forum svaki dan, pa tako ponekad i udjem na forum Sarajeva i moram reci da imam dojam da ti vise pises na ovom forumu...aS_Roma je napisao/la:Tomic bolji od JajalaTarapana1 je napisao/la:Dzaba vam svi talenti svijeta, ne bi dao jednog Tomica za nekog jajala,ili Zolotica za nekog crnca,Kvesica za puzigacu ili bilo kog od nasih za te vase manekene.. Ajde molim Vas malo da raju nafuramo,sad je podrska bitnija nego ikad,a momci ce to znati vratiti na terenuu.. I OVO PROLJECE CE DA BUDE PLAVO/BIJELO !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kvesic se nece vratiti za 3 god
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma tesko cemo mi osvojit prvesntvo,ljudi dovedu Jajala ,mi nadjemo izgovor,da dovedu Drogbu mi bi rekli da je Hodzic bolji a cinjenica je da mi nismo puno bolji od Borca,i jos slabijh timova lige,ajde i ova godina ce zavrsit sta dalje,nama jeda Bogdanovic pojacanje,nemama nista protiv momka ali budimo realni Jajalo je WC igrac za ovu ligu,ja volim Zelju 15godina idem na utakmice ali daj Boze da ista uradimo sa ovim manekenima.
Zeljeznicar! 1921 !
haj napisi da se salis molim te ?! Manekeni ?! joj al ova subota utjece na ljude ccc Kvesic ce se vratit jos bolji i jaci,a Tomic je sa 22 godine igrac koji je bolji od tog jajala,vidjcemo gdje ce tomic biti sa 25 godina,da li ce na vrhuncu karijere se vratiti u premijer liguFormat je napisao/la:Ma tesko cemo mi osvojit prvesntvo,ljudi dovedu Jajala ,mi nadjemo izgovor,da dovedu Drogbu mi bi rekli da je Hodzic bolji a cinjenica je da mi nismo puno bolji od Borca,i jos slabijh timova lige,ajde i ova godina ce zavrsit sta dalje,nama jeda Bogdanovic pojacanje,nemama nista protiv momka ali budimo realni Jajalo je WC igrac za ovu ligu,ja volim Zelju 15godina idem na utakmice ali daj Boze da ista uradimo sa ovim manekenima.

Zadnja izmjena: Tarapana1, dana/u 08 feb 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
jednim djelom si upravu, a to je da previše njih komentarišemo. al hajd mi reci kad si ti prije ovoga čuo za jajala??? frajer koji ne da ne može igrati u drugoj bundesligi, nego dođe na posudbu u bosnu sad treba da bude neka superzvijer?! **** ga. sad šeruju neki gol što je lik zabio sa 25-30 metara. zeba je kod nas tako zabio nekoliko golova, pa šta?! zabio je i jamak boljih golova. znači dođe anonimus iz njemačke i treba da drhtimo?Format je napisao/la:Ma tesko cemo mi osvojit prvesntvo,ljudi dovedu Jajala ,mi nadjemo izgovor,da dovedu Drogbu mi bi rekli da je Hodzic bolji a cinjenica je da mi nismo puno bolji od Borca,i jos slabijh timova lige,ajde i ova godina ce zavrsit sta dalje,nama jeda Bogdanovic pojacanje,nemama nista protiv momka ali budimo realni Jajalo je WC igrac za ovu ligu,ja volim Zelju 15godina idem na utakmice ali daj Boze da ista uradimo sa ovim manekenima.
možda lik jeste dobar za našu ligu, al ti ovo pokazuje da se dovode igrači samo da bi se titula uzela i da je sve to previše napeto.
generalno, doveli jesu dobre igrače (za našu ligu), al to ne mora uopšte biti garancija da će imati bolje rezultate. svi igrači koji su tu i posebno ovi koji su došli očekuju da će igrati u prvoj postavi, a svega je 11 utakmica do kraja. dosta ih je na posudbi i mislim da idu jednim kratkoročnim planom.
šta sada znači napumpati ekipu i potrošiti pare da bi uzeo kod nas titulu? sa parama koje zaradiš ne možeš ni tog jednog igrača isfinansirati. da ne govorim da se ne može od marketinga na njima ništa zaraditi (nema kod nas prodaje dresova i sl. možda malo veća posjeta, koja će ti splasnuti nek bude jedan remi kod kuće). i šta poslije toga? ništa, vrati se na svoje juniore, a ovima si pomogao da se dozovu i nađu sebi angažman vani. naravno, nemaš pravo na obeštećenje.
kad se sjetim kad smo mi tako radili, pa nam u ekipi igralo pola reprezentacije (šabić, bešlija, muratović, joldić, gušo...) i bili daleko od titule dok u vatru nisu ušli buki, dželo, kružik i ostala naša djeca.
fedeltafrotta je napisao/la:ko visoko leti, nisko pada.
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
iskreno nemam pojma o cemu pricas prijatelju, svi igraci imaju visegodisnje ugovore osim, naravno, ovih na posudbi...mjerilo je kvalitet a ne je li neko nase dijete ili ne, tako se ponasaju svi koji su u mogucnostifczeljo je napisao/la:jednim djelom si upravu, a to je da previše njih komentarišemo. al hajd mi reci kad si ti prije ovoga čuo za jajala??? frajer koji ne da ne može igrati u drugoj bundesligi, nego dođe na posudbu u bosnu sad treba da bude neka superzvijer?! **** ga. sad šeruju neki gol što je lik zabio sa 25-30 metara. zeba je kod nas tako zabio nekoliko golova, pa šta?! zabio je i jamak boljih golova. znači dođe anonimus iz njemačke i treba da drhtimo?Format je napisao/la:Ma tesko cemo mi osvojit prvesntvo,ljudi dovedu Jajala ,mi nadjemo izgovor,da dovedu Drogbu mi bi rekli da je Hodzic bolji a cinjenica je da mi nismo puno bolji od Borca,i jos slabijh timova lige,ajde i ova godina ce zavrsit sta dalje,nama jeda Bogdanovic pojacanje,nemama nista protiv momka ali budimo realni Jajalo je WC igrac za ovu ligu,ja volim Zelju 15godina idem na utakmice ali daj Boze da ista uradimo sa ovim manekenima.
možda lik jeste dobar za našu ligu, al ti ovo pokazuje da se dovode igrači samo da bi se titula uzela i da je sve to previše napeto.
generalno, doveli jesu dobre igrače (za našu ligu), al to ne mora uopšte biti garancija da će imati bolje rezultate. svi igrači koji su tu i posebno ovi koji su došli očekuju da će igrati u prvoj postavi, a svega je 11 utakmica do kraja. dosta ih je na posudbi i mislim da idu jednim kratkoročnim planom.
šta sada znači napumpati ekipu i potrošiti pare da bi uzeo kod nas titulu? sa parama koje zaradiš ne možeš ni tog jednog igrača isfinansirati. da ne govorim da se ne može od marketinga na njima ništa zaraditi (nema kod nas prodaje dresova i sl. možda malo veća posjeta, koja će ti splasnuti nek bude jedan remi kod kuće). i šta poslije toga? ništa, vrati se na svoje juniore, a ovima si pomogao da se dozovu i nađu sebi angažman vani. naravno, nemaš pravo na obeštećenje.
kad se sjetim kad smo mi tako radili, pa nam u ekipi igralo pola reprezentacije (šabić, bešlija, muratović, joldić, gušo...) i bili daleko od titule dok u vatru nisu ušli buki, dželo, kružik i ostala naša djeca.
kako su mi smjesni ovi sto pricaju o konama i tituli.
pa ne igra se 11 utakmica sa njima na proljece,
oni svoje - mi svoje...
i tako teba da bude,
kod nas 6-7 zeljinih vojnika u prvih 11
kod njih istjerase i Dupovca iz prvih 11, Dzakmic nema sanse... nemaju svojih igraca.
ne kazem ja da nisu jaci, vjerovatno sada jesu, mada ih nismo vidjeli na djelu.
ali jedan njihov igrac ima vecu platu,
nego od 6.pozicije pa prema dole komplet timovi pojedinacno.
dvojica igraca imaju vecu platu nego komplet ekipa Zelje... to je tim bez duse.
11 individualaca koji klub vidi samo kao sredstvo licne promocije, i ne moze se porediti sa nekim ko je bio prvo na tribini svog kluba pa onda poceo igrati i klubu.
i ono sto je najvaznije, nismo optereceni tom titulom, za razliku od njih...
pravo da vam kazem ja vise pratim situaciju u Zrinjskom, Sirokom i Olimpicu... uz te 3 pobjede, mogu oni dovoditi koga hoce.
pa ne igra se 11 utakmica sa njima na proljece,
oni svoje - mi svoje...
i tako teba da bude,
kod nas 6-7 zeljinih vojnika u prvih 11
kod njih istjerase i Dupovca iz prvih 11, Dzakmic nema sanse... nemaju svojih igraca.
ne kazem ja da nisu jaci, vjerovatno sada jesu, mada ih nismo vidjeli na djelu.
ali jedan njihov igrac ima vecu platu,
nego od 6.pozicije pa prema dole komplet timovi pojedinacno.
dvojica igraca imaju vecu platu nego komplet ekipa Zelje... to je tim bez duse.
11 individualaca koji klub vidi samo kao sredstvo licne promocije, i ne moze se porediti sa nekim ko je bio prvo na tribini svog kluba pa onda poceo igrati i klubu.
i ono sto je najvaznije, nismo optereceni tom titulom, za razliku od njih...
pravo da vam kazem ja vise pratim situaciju u Zrinjskom, Sirokom i Olimpicu... uz te 3 pobjede, mogu oni dovoditi koga hoce.
Dajte ljudi vratite se pisati o temi.Stvarno nema smisla nastaviti pisati o stvarima koje nemaju veze sa FC Zeljom.
Imamo najbolju mogucu ekipu u ovom momentu.Gdje ce ova nasa ekipa zavrsiti,vidjecemo.Ja mislim da,uz nasu veliku podrsku,moze na kraju prva kroz cilj.Bude li tako,to ce biti podvig,najveci od zavrsetka.
Ponavljam,ja mislim da uz nasu podrsku ova ekipa moze biti prva.
Imamo najbolju mogucu ekipu u ovom momentu.Gdje ce ova nasa ekipa zavrsiti,vidjecemo.Ja mislim da,uz nasu veliku podrsku,moze na kraju prva kroz cilj.Bude li tako,to ce biti podvig,najveci od zavrsetka.
Ponavljam,ja mislim da uz nasu podrsku ova ekipa moze biti prva.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kvesic ce se vratiti jos bolji,kako znas ? Jajalo je igrao u Cvajti ,Tomis u 102 ligi po jacini na svijetu,i to jednu dobru sezonu. daj Boze da Tomic nastavi ovako i da izgradi dobru karijeru ali nasa liga nije mjerilo a da smo mi doveli tog Jajala ja bi skakao od srece da se ne lazemo,dovodili smo nekakvog engleza iz 14ekipe Manchestera pa smo drkali svi na to,ljudi dovedu lika koji ima toliko utakmica jakih u nogama ti ga uporedjujes sa Tomicem,treba biti objektivan ,to je sve .Tarapana1 je napisao/la:haj napisi da se salis molim te ?! Manekeni ?! joj al ova subota utjece na ljude ccc Kvesic ce se vratit jos bolji i jaci,a Tomic je sa 22 godine igrac koji je bolji od tog jajala,vidjcemo gdje ce tomic biti sa 25 godina,da li ce na vrhuncu karijere se vratiti u premijer liguFormat je napisao/la:Ma tesko cemo mi osvojit prvesntvo,ljudi dovedu Jajala ,mi nadjemo izgovor,da dovedu Drogbu mi bi rekli da je Hodzic bolji a cinjenica je da mi nismo puno bolji od Borca,i jos slabijh timova lige,ajde i ova godina ce zavrsit sta dalje,nama jeda Bogdanovic pojacanje,nemama nista protiv momka ali budimo realni Jajalo je WC igrac za ovu ligu,ja volim Zelju 15godina idem na utakmice ali daj Boze da ista uradimo sa ovim manekenima.@as_Roma
Spahic ne moze da hoda,Kvesic nece biti spreman za jos 4mj,sigurno da bi igrao vaznu ulogu u timu,Colic slicno nesto,Zola je "spreman" ali to nije to,jos uvijek,imamo mi mnogo nedostataka,a klub slabo radi da to popravi,pa imas u ligi igraca koji bi igrali za nas,imas u Hrvatskoj ,Srbiji,dovedi jos jednog napadaca,stopera,krilo,nesto unesi u ekipu,ne mozes gledat kako drugi dovode igrace (kvalitetne) dok ti ocekujes da ce te pojacat Kvesic koji ni sam ne zna kad ce pocet trenirat punim intenzitetom a ne kad ce biti u pravoj formi,ko je igrao fudbal zna kako je kad mj.dana ne treniras i ne igras a ne godinu dana.
Zeljeznicar! 1921 !
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-za-trece- ... okog/7971/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
razdužićeš ti i taj nick kad opet odbranimo titulu.
-
- Kontakt:
Pravo se vala oduzila ova pauza. Ovo spominjanje komsija na nasom temi je nepotrebno, ja ne vidim u tome nikakav smisao. Imamo prednost od 2 boda i sami odlucujemo o nasoj sudbini, a na njima je pritisak ogroman jer su oni ulagali milione a mi igramo sa svojom djecom. Mi se trebamo prvenstveno pozabaviti oko svoje avlije.Kako privuci vise navijaca? Tako sto treba animirati raju sto je vise moguce da dolaze na utakmice, posebno jer nam sad predstoje bitne utakmice koje igramo na Grbavici, i ako u prvih nekoliko kola dobro krenemo to ce uvuci jos vecu nervozu kod ostalih. Zato NAPUNIMO GRBAVICU i podrzimo ove momke koji su to stvarno zasluzili. Mi navijaci ovo proljece se moramo pokazati i oduziti se igracima za njihovu borbenost. Sjetite se samo pisanja na pocetku sezone, onih remija kod kuce sa Radnikom, Olimpicom.. kako se tada kukalo.. Ti momci su uspjeli da se vrate da uvezu dobre rezultate i sad im je nasa podrska potrebnija nego ikad
I trebao bi onaj Mirso ili Ismar da naprave video na yt, da se malo animira raja, a mozda i klub nesto poduzme, neka nas iznenade. Toliko od mene VTŽ 

Mi smo Željini, Željo je naš!
-
- Kontakt:
Sredit ce babo titulu 

-
- Kontakt:
Al bez zaebancije,sta mislite koji ce bit izgovor ovaj put kad ljoZe opet osvoji titulu???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Hajde molim te samo mi reci koji bi igrac to bio pojacanje ( samo izuzmi zadnju liniju ) za nasu ekipu iz PLBIH ? Hodzic trenira sa jednim Gerardom,Suarezom,itd,itd pa ga se ne dize u zvijezde kao jajalo koji igra u cvajti,ako cemo tako onda je i Kerla igrac iz cvajte,bio je 18sati na probi u KaiserslauternuFormat je napisao/la:Kvesic ce se vratiti jos bolji,kako znas ? Jajalo je igrao u Cvajti ,Tomis u 102 ligi po jacini na svijetu,i to jednu dobru sezonu. daj Boze da Tomic nastavi ovako i da izgradi dobru karijeru ali nasa liga nije mjerilo a da smo mi doveli tog Jajala ja bi skakao od srece da se ne lazemo,dovodili smo nekakvog engleza iz 14ekipe Manchestera pa smo drkali svi na to,ljudi dovedu lika koji ima toliko utakmica jakih u nogama ti ga uporedjujes sa Tomicem,treba biti objektivan ,to je sve .Tarapana1 je napisao/la:haj napisi da se salis molim te ?! Manekeni ?! joj al ova subota utjece na ljude ccc Kvesic ce se vratit jos bolji i jaci,a Tomic je sa 22 godine igrac koji je bolji od tog jajala,vidjcemo gdje ce tomic biti sa 25 godina,da li ce na vrhuncu karijere se vratiti u premijer liguFormat je napisao/la:Ma tesko cemo mi osvojit prvesntvo,ljudi dovedu Jajala ,mi nadjemo izgovor,da dovedu Drogbu mi bi rekli da je Hodzic bolji a cinjenica je da mi nismo puno bolji od Borca,i jos slabijh timova lige,ajde i ova godina ce zavrsit sta dalje,nama jeda Bogdanovic pojacanje,nemama nista protiv momka ali budimo realni Jajalo je WC igrac za ovu ligu,ja volim Zelju 15godina idem na utakmice ali daj Boze da ista uradimo sa ovim manekenima.@as_Roma
Spahic ne moze da hoda,Kvesic nece biti spreman za jos 4mj,sigurno da bi igrao vaznu ulogu u timu,Colic slicno nesto,Zola je "spreman" ali to nije to,jos uvijek,imamo mi mnogo nedostataka,a klub slabo radi da to popravi,pa imas u ligi igraca koji bi igrali za nas,imas u Hrvatskoj ,Srbiji,dovedi jos jednog napadaca,stopera,krilo,nesto unesi u ekipu,ne mozes gledat kako drugi dovode igrace (kvalitetne) dok ti ocekujes da ce te pojacat Kvesic koji ni sam ne zna kad ce pocet trenirat punim intenzitetom a ne kad ce biti u pravoj formi,ko je igrao fudbal zna kako je kad mj.dana ne treniras i ne igras a ne godinu dana.

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Pojedinci očigledno miješaju virtuelni sa realnim fudbalom. Oni su opet, kako to i tradicija nalaže, promijenili skoro kompletan tim, jedno su prijateljske, a drugo zvanične utakmice, mišljenja sam da imaju previše igrača sličnih karakteristika i da to u nekoliko uvodnih kola neće funkcionisati baš najbolje, sasvim dovoljno da se Željo odlijepi, a oni počnu sa ''divovskom'' filozofijom kako je liga namještena i da šampion ponovo kupuje utakmice. Mada ne znam što ovo i pišem, jer će mi doći neko od njih i napisati da pjenim.
Sjetite se 5. juna 1998. godine kada su inat, ponos i kolektiv pobijedili kvalitet, oni ga se odlično sjećaju.
Sjetite se 5. juna 1998. godine kada su inat, ponos i kolektiv pobijedili kvalitet, oni ga se odlično sjećaju.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- themaniaks
- Kontakt:
Svi vi koji sumnjate u Željkana ne mozete sebe zvati navijacima istog 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili