Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
kad svabe igraju 0 0 jbt te kladionica
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mozes uplatiti u BetCity ako hoces i samo 1 eurohordass89 je napisao/la:Zna li neko neku online kladionicu gdje je moguca uplata od 5 eura preko vise a da nije bet365.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Jos samo City, Marseille i Hajduk ostali.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
joj sitija, promašili 150 prilika 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Hajde Mainz gooooooooooooool!!! 

zamislite ovo ljudi moji..
5 dana čekam već da završi meč kriketa Bangladeš-Šri Lanka (zadnji par na tiketu)
Ukupna kvota je 16 na tiketu, Šri Lanka u vodstvu svih 5 dana igre, vidim jutros - 200 poena ispred Bangladeša..
Bit će ovo dobro.. Maloprije dolazim na račun "marathonbeta" -> nigdje love od tog listića.
Palim onaj chat, da vidim gdje su pogriješili, pričam sa agenticom..
U međuvremenu saznam da je meč PREKINUT.. Lijepo joj kažem da nisam to vidio i očekujem svejedno isplatu umanjenu za tu kvotu 1.44 koliko je bilo na šri lanku.
Kad, eto ti iznenađenja od strane kladionice u koju sam imao toliko povjerenja:
Nema isplate, par se registrira kao REMI
Znači, meč je prekinut na 200 poena prednosti za Šri Lanku, i par se ne vodi kao pobjeda Šri Lanke, ne vodi se ni kao VOID, ali se zato, logično, vodi kao X.
Pa dobro tko tu koga?!?
Pišem ovo sve pod gasom malo, još sam ljut, nemojte zamjerit ako dosađujem.. Ali, ovo mi je bila škola, nadam se i ostalima koji imaju račun u toj prevarantskoj kladionici.
Čuvajte se drugovi!
5 dana čekam već da završi meč kriketa Bangladeš-Šri Lanka (zadnji par na tiketu)
Ukupna kvota je 16 na tiketu, Šri Lanka u vodstvu svih 5 dana igre, vidim jutros - 200 poena ispred Bangladeša..
Bit će ovo dobro.. Maloprije dolazim na račun "marathonbeta" -> nigdje love od tog listića.
U međuvremenu saznam da je meč PREKINUT.. Lijepo joj kažem da nisam to vidio i očekujem svejedno isplatu umanjenu za tu kvotu 1.44 koliko je bilo na šri lanku.
Znači, meč je prekinut na 200 poena prednosti za Šri Lanku, i par se ne vodi kao pobjeda Šri Lanke, ne vodi se ni kao VOID, ali se zato, logično, vodi kao X.
Pa dobro tko tu koga?!?
Pišem ovo sve pod gasom malo, još sam ljut, nemojte zamjerit ako dosađujem.. Ali, ovo mi je bila škola, nadam se i ostalima koji imaju račun u toj prevarantskoj kladionici.
Čuvajte se drugovi!

U desetom selu živi Antuntun!
jos City i Mainz gol..ajde Wolsburg pusti ove levate gol da daju bar
- masteRofPoker
- Kontakt:
Come on City, come on !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
To sa onim tenisom sto si odigrao?bevanda4 je napisao/la:zamislite ovo ljudi moji..
Pa dobro tko tu koga?!?
Čuvajte se drugovi!

Steta, probaj se zalit ali tesko ces dobiti nesto

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ajdeeee City 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Da, da.. Ti si bio razvalio tenis onu večer, ispratio sam i dodao par svojih.Forster je napisao/la: To sa onim tenisom sto si odigrao?![]()
Steta, probaj se zalit ali tesko ces dobiti nesto
A mislim se neku žalbu, nek bar ulog vrate ako ništa drugo..
U desetom selu živi Antuntun!
Sta City ceka pleme im ****
Odigraš 3+ na utakmici, i bude 35948543 prilika i opet 0:0 

isto i kod mene, samo su me oni oborili........... šugavi citySPY je napisao/la:Odigraš 3+ na utakmici, i bude 35948543 prilika i opet 0:0

Da te volim duša zna, draga moja BiH
**** im djecu svima redom, **** gola nisu mogli dati
- EmirSioux89
- Kontakt:
Još Napoli 1, i Real - Villareal - ps1.Makar da imam šta pratit 

Manchester United!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Slucajno pogledam i vidim double iz Legue One prodje
Oba haman u 90. (City i Peterborough)

Oba haman u 90. (City i Peterborough)

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Sunderlaaaaaaaaandddddddddddd...
sta sam sve pogodio i onaj majmuncic dobije crveni a sudija nije svirao ni pocetak tekme, odmah prije tekme mu ga dao, jao jao jao, maler, ccc
raspalio sam nest popravno sad kad sam bio u gradu, okacit cu nece li bit srice!?!
jucer isto samo Cottbus, u zadnji tjedan dana uloga nekih 50KM otislo al dobitci su bili za infarkt u pm...

sta sam sve pogodio i onaj majmuncic dobije crveni a sudija nije svirao ni pocetak tekme, odmah prije tekme mu ga dao, jao jao jao, maler, ccc
raspalio sam nest popravno sad kad sam bio u gradu, okacit cu nece li bit srice!?!

jucer isto samo Cottbus, u zadnji tjedan dana uloga nekih 50KM otislo al dobitci su bili za infarkt u pm...

- alan_kardec
- Kontakt:
joj joj HSV-a, pa koji put padam na njima. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
aaa izadje Izet sam na golmana i umjesto da suta on pokusa asistirati, zapetlja se i upropasti akciju, cekam njegov gol 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.