Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Svaka cast Rodgersu, tuga sto nisam gledao mec, ovi gore prosli nego Karamele.
- el-fighter
- Kontakt:
Gledao sam tekmu danas. Odigrali ste strasno. Mislim da se samo mali broj ekipa nebi obrukao danas na Anfieldu. Suareza kritikuju sto ne zabija protiv velikih ekipa, ali covjek radi nevjerovatan posao na terenu i tako nadoknadi taj izostanak golova.
Sretno u nastavku sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Svaka cast momcima i Rodgersu na utakmici sezone!
Jos da je El pistolero dao bilo bi super
Jos da je El pistolero dao bilo bi super

Čestitke na pobjedi.
Nema protiv koje ekipe covjek nije zabio, mislim na ove top timove. Ove sezone nije svima al' je dao Evertonu i Tottenhamu, danas odigrao maestralno protiv Arsenala. Najbolji igrac lige definitivno.el-fighter je napisao/la:Gledao sam tekmu danas. Odigrali ste strasno. Mislim da se samo mali broj ekipa nebi obrukao danas na Anfieldu. Suareza kritikuju sto ne zabija protiv velikih ekipa, ali covjek radi nevjerovatan posao na terenu i tako nadoknadi taj izostanak golova.
Skrtel i Sterling, prosle i ove sezone, nebo i zemlja... Hajd' za Sterlinga se to moglo ocekivati ipak je jedan od najvecih talenata na otoku ali Skrtel...Sta se desilo sa onim igracem koji je u kontinuitetu kiksao svake 2-3 utakmice, svaka cast.
Coutinho proigrao, kazu neki klupa, ma kakva klupa fraer izdominiro danas odbranu ARsenala svojim killer pasovima, da su napadaci bili malo prisebniji komotno je mogao imati 3 assista
Idemo sad, raspali Fulham next, sve osim 3 boda katastrofa.
Coutinho proigrao, kazu neki klupa, ma kakva klupa fraer izdominiro danas odbranu ARsenala svojim killer pasovima, da su napadaci bili malo prisebniji komotno je mogao imati 3 assista

Idemo sad, raspali Fulham next, sve osim 3 boda katastrofa.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, bravo bagro. Nećemo se radovati velikoj pobjedi i gaženju prvoplasiranog tima, nego ćemo se baviti nekakvim statističkim sranjem i predviđanjem budućnosti.
Momci su pokazali kako se bori, kako se igra, dokazali su ono što već znamo: Na Anfieldu nema ku*čenja!
U prvom poluvremenu je komotno moglo biti 5,6:0. Ljudi su nam u prvom poluvremenu samo jednom ošutali pored gola. Kada u ovakvoj utakmici pred kraj imaš luksuz da umjesto Sturidgea, Suareza ili Gerrarda ubaciš dijete, koje polako stiče potrebno iskustvo, onda je sve jasno.
Generalove pobjede protiv Tottenhama 0:5, Evertona 4:0, Arsenala 5:1 su dokaz da se i najbolji u ovoj ligi mogu poniziti.
Momci su pokazali kako se bori, kako se igra, dokazali su ono što već znamo: Na Anfieldu nema ku*čenja!
U prvom poluvremenu je komotno moglo biti 5,6:0. Ljudi su nam u prvom poluvremenu samo jednom ošutali pored gola. Kada u ovakvoj utakmici pred kraj imaš luksuz da umjesto Sturidgea, Suareza ili Gerrarda ubaciš dijete, koje polako stiče potrebno iskustvo, onda je sve jasno.
Generalove pobjede protiv Tottenhama 0:5, Evertona 4:0, Arsenala 5:1 su dokaz da se i najbolji u ovoj ligi mogu poniziti.
Drago mi zbog Coutinha i Sterlinga, Coutinho zato sto se trgao, posto cujem da je dominirao, a Sterling zato sto je svoju igru digao na neverovatan nivo. Nmg nista vise pisati od srece, samo cekam 12h da gledam reprizu. 

Malovčiću drži tastaturu za zubima i prestani glumiti bildera. To što si par puta otišao u teretanu, ne utjeruje strah u kosti nikome.
Svaki put nekoga nazivaš nekim pogrdnim nadimkom/nadimcima ko se ne slaže sa tobom, a to kod moderacije prolazi.

Svaki put nekoga nazivaš nekim pogrdnim nadimkom/nadimcima ko se ne slaže sa tobom, a to kod moderacije prolazi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pored toga što se bavi predviđanjem budućnosti, čovjek se bavi i mojim privatnim životom. Bravo Rizla, svestrani čovječe. Probaj i ti otići u teretanu, zapustio si stomak, valjda je od sjedenja i bacanja graha.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ponosan na danasnju partiju
kakav smo samo presing pravili

kakav smo samo presing pravili

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Na kojem TV kanalu? Ni ja nisam uspio gledat....Paradajz je napisao/la:Drago mi zbog Coutinha i Sterlinga, Coutinho zato sto se trgao, posto cujem da je dominirao, a Sterling zato sto je svoju igru digao na neverovatan nivo. Nmg nista vise pisati od srece, samo cekam 12h da gledam reprizu.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nema potrebe da se svadjamo.
Razbili smo ih i svi su odigrali maestralno.
Razbili smo ih i svi su odigrali maestralno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
SK3, bar tako pise u semi.Sage je napisao/la:Na kojem TV kanalu? Ni ja nisam uspio gledat....Paradajz je napisao/la:Drago mi zbog Coutinha i Sterlinga, Coutinho zato sto se trgao, posto cujem da je dominirao, a Sterling zato sto je svoju igru digao na neverovatan nivo. Nmg nista vise pisati od srece, samo cekam 12h da gledam reprizu.
Nastavlja se dobra forma bivsih igraca, Charlie Adam dvije asistencije, Ince gol i asistencija u novom klubu.
Šta reci? Kome poruku poslati?
Svaka čast momcima na zalaganju. jednostavno svi su extra odigrali A sef to sve odlično posložio.
YNWA
IBWT

Svaka čast momcima na zalaganju. jednostavno svi su extra odigrali A sef to sve odlično posložio.
YNWA
IBWT

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- BeyKopites
- Kontakt:

Al' je ovaj dečko zakucao danas

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Koliko se sjećam, nosio sam Stua, Suareza i Škrtela na avataru. I sjajno igraju ove sezone.
Nosio sam također i Aggera, ali on se nije baš pokazao.
Da probam sa Aspasom?
Nosio sam također i Aggera, ali on se nije baš pokazao.
Da probam sa Aspasom?

Ja te volim, volim Željo..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Isti onaj celo sa Brazzers-a, if u now what I meanBeyKopites je napisao/la:
Al' je ovaj dečko zakucao danas

ZZ
- BeyKopites
- Kontakt:
@gio meći Aspasa nek i njega krene, da se bar upiše 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 1 gost.